Agduś 10.10.2017 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Ino nie wiem, kiedy mi się uda zapędzić dzieci do malowania. W ten weekend jadą na podsumowanie ich pierwszego roku w drużynie rekonstrukcyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.10.2017 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2017 (edytowane) To masz w końcu niebieskie czy ciemnoniebieskie?I co to za wzór? Spojrzałam w net ale tylko taka czarno-biała koszulka była z odnośnym napisem i wygiętym kotem ??? Edytowane 11 Października 2017 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.10.2017 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2017 Mam taką koszulkę. Pegaz jest niebieski. Nie ciemny, nie jasny, taki pogodnieniebny. Naklejka będzie na transparentnym tle, ciemnoczerwony smokot i czarny napis. A do tego kolorowe koty łażące po samochodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.10.2017 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2017 No i super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.10.2017 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2017 A będzie można to później usunąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.10.2017 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2017 Naklejkę tak, malunków raczej nie. Wiem, chodzi o ewentualną sprzedaż, tylko czy taki wiekowy Pegazik da się sprzedać za kilka lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.10.2017 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2017 wszytsko da się sprzedać ale samochody w pewnym wieku potrzebują już amatora a malunki mogą nawet podnieść zainteresowanie Siedzę z tabletem i nie mam tu adblocka. I atakują mnie reklamy. Ciągle dotykam nie tam, gdzie trza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.10.2017 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2017 Jakoś nie przepadam za tabletami. Znaczy poręczne są, malutkie, ale nie lubię mieć tylko ekranu dotykowego. Mysz to jest to! Pegazik jest pełnoletni, mam nadzieję, że mi trochę posłuży, może później dostaną go do używania dziewczyny. Podejrzewam, że może u nas dożyć swoich dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.10.2017 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2017 No i dobrze... jeśli będzie się sprawował, to będziecie o niego dbać... a mała wartość, pozwoli dać dzieciskom do nauki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.10.2017 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2017 z malunkami bedzie czadowy, z pazurkiem tez nie lubie na tablecie, zreszta juz nie mam. jeden umarl po wgraniu aktualizacji (swoja droga to swinstwo wyprodukowac aktualizacje, ktora morduje srzet i nie ponosic z tego powodu zadnych konsekwencji, sprzet za tysiaka poszedl sie walic a serwis nie potrafi postawic go na nowo :bash:) drugi niestety przytrzasnelam poleczka w aucie i tak spekala szybka, ze czujnik wariuje. ale dostalam od mezatego mega leciutki laptop, sto razy lepiej niz tablet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.10.2017 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2017 Weekend, weekendzik się zaczął!!! Hurrra!!!Wprawdzie mam planów wystarczająco na tydzień wolnego i absolutnie nie powinnam myśleć o kinie ani wypadzie na grzyby, ale myślę. Cóż, najwyżej przez kolejny tydzień będę chodziła spać po północy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.10.2017 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2017 to znaczy ja mam tabletolaptop, taki z klawiaturą, yogę lenovo. Fajny jest i mocniejszy, niż wszystkie kompy w domu (I7), ale że używam go głównie do pracy, więc nie instalowałam adblocka. Ma świetny ekran, slajdy lepiej widać, niż na moim 17 cali, mimo, ze mały. I cenę ma zabójczą ale jest jej wart. Cóż, na szczęście nie ja płaciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.10.2017 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2017 no wlasnie moj yoga lenovo padl po zainstalowaniu sie najnowszej aktualizacji, a lenovo sie wypielo na reklamacje i nawet nie potrafia naprawic, nie mowiac juz o zwrocie kosztu za sprzet, ktory swoje kosztowal. wiecej z ich firmy nic nie kupie, sa do bani. fajnie i pieknie do pierwszego zepsucia ;)wiec ja uwazam, ze nie jest wart tej ceny, wyrzucona kasa w bloto, dzialal rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.10.2017 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2017 A ja mam telefon Lenovo. Mam nadzieję, że nic głupiego nie wymyśli, bo oczywiście nie mam kontaktów nigdzie indziej i wielu innych rzeczy też. Kiedy mi się mamitopek wysypał, byłam jak dziecko we mgle. Przynajmniej nauczona doświadczeniem zdjęcia zabezpieczyłam na zewnętrznym twardym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.10.2017 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2017 hmm, to ci powiem Agdus - zapisz sobie gdzies chociaz kontakty. mozesz je przekopiowac z telefonu na karte i wtedy jak karte przenosisz do nowego modelu to masz tam wszystko zapisane. nasz fonik lenovo sluzy jedynie do obslugiwania aplikacji do sterowania w domu ogrzewaniem, alarmem, kamerami, klima. w razie czego mozna aplikacje wgrac od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.10.2017 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2017 a jaką aktualizację instalowałaś?ja nie lubię aktualizacji, jak mi firefox piszczy, to wywalam i instaluję jeszcze raz. A inne staram się omijac. Słucham o strajkach lekarzy. Dużo baranów mówi ale nikt się nawet nie zająknął o koszyku świadczeń. A bez koszyka będzie, jak jest. Bo to tzw krotka kołdra. Jak dadzą na stażystów, to zabiorą z kardiologii albo czegoś innego. NAwet jak zwiększą nakłady, to i tak nic to nie da. Dopiero jasne wyjaśnienie, że nie da się wszystkiego wszytkim za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.10.2017 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2017 Ewa, ja się nie znam, tak jak Ty, ale wydaje mi się, że albo dołożą kasy na zdrowie, albo nic się nie zmieni na lepsze. Na razie wciąż słyszymy, że pod rządami jedynie słusznej partii Polska pławi się w dobrobycie, ale, kurczę, jakoś tego nie odczuwa nikt, poza ich przydupasami.Wiadomo, że przesuwanie kasy nic nie da, bo komuś zabraknie więcej, niż brakuje teraz, jeżeli dadzą innemu. A może by tak zabrać Kościołowi, a dać ludziom? Choćby na służbę zdrowia. Właśnie odpokutowuję to, że mi się zachciało spędzić weekend jak człowiek i w sobotę pojechaliśmy do kina (resztę dnia spędziłam nad wypracowaniami), a dzisiaj na grzyby (reszta dnia nad wypracowaniami, kartkówkami i testami - dobrze, że lekcje na jutro miałam wcześniej wymyślone).To co ja tu robię zamiast spać? Musiałam na Librusa zaglądnąć, czy na jutro nie mam jakichś zastępstw, a skoro już mamitopka odpaliłam, to odżałuję tych parę minut snu na wizytę na forumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.10.2017 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Ewa, jakas tam na 4 miesiace temu najnowsza wowczas aktualizacja. u mnie bylo to ustawione w automacie i sie wywalilo. z tego co czytalam na forach komputerowych nie tylko ja mialam problem, mnostwo ludzi moze sobie swoje tablety wywalic do kosza, bo firma lenovo ma to w przyslowiowej d...pie a serwis lenovo tez nie potrafi sobie z tym poradzic, ich zyczliwa rada - najlepiej kupic nowy. tak wiec ta marka jest dla mnie stracona. Agdus podpisze sie pod tym wszystkimi konczynami - zabrac kosciolowi, rydzykom (specjalnie oddzielnie go podalam bo to jakas odrebna mafijna organizacja pod kołderka kosciola), zrobic porzadki ze skokami - tam to dopiero kase wyciagaja z bfg, szkoda ze o tym sie glosno nie mowi. juz nawet pomijam zakupy limuzyn, sprzetu bez zadnego przetragu i dlugopisow bojowych - tu nie wiem czy plakac czy smiac sie. ech, juz skoncze, po co sie wq....c od poniedzialku:cool: jakby nie bylo milego tygodnia dla wszystkich zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.10.2017 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Oj tak, lepiej o tym nie myśleć, bo to lepsze niż kawa, a pora późna i lepiej iść spać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.10.2017 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2017 (edytowane) Ale aktualizacja czego??? Co do funduszy- zabrać, dać, OK. Ale opieka medyczna ma to do siebie, że jak się da więcej, to zje więcej. Bez wielkiego efektu. Po prostu tam siedzi wielki biznes sprzętowy, farmaceutyczny. Oni od razu wyczują, że można podnieść ceny. Jedynym rozwiązaniem jest koszyk świadczeń. Głośno i wyraźnie powiedzieć, że państwo nie stać na każdą terapię dla każdego. Ale te najdroższe powinny być finansowane, bo człowiek sam tego nie udźwignie. Za to udźwignie spokojnie dopłaty do porad specjalistów, może wtedy ludzie przestaną się bezsensownie zapisywać, bo za darmo, a jak się zapiszą, to przyjdą. Powinny być dopłaty hotelowe w szpitalu - to skończy się podrzucanie bab świątecznych i bab emerytalnych. I powinna być ubezpieczalnia, ale nie nasz NFZ. Tylko taka, jak u Niemców. Lekarz leczy ale wie, że ubezpieczyciel zanim mu odda pieniądze, to dokładnie rozważy, czy takie leczeni było konieczne. Skończyłoby się wtedy wysyłanie na bezsensowne badania zgodnie z zasadą "nie wiem, co z nim zrobić, to niech się pobada, może coś wyjdzie". Do mnie tacy ludzie trafiają nagminnie a nie mogą się dostać ci, co faktycznie potrzebują. Jednym słowem mamy b... na kółkach, w którym zmarnuje się każda ilość pieniądza.A jeszcze dodam- trzeba dołożyć lekarzom. Żeby nie zapitalali na 3 etatach, bo pomijam zmęczenie, ale w tych warunkach stają się nieukami. Bo nawet jakby chcieli, to nie mają czasu pomyśleć, że czegoś nie wiedzą a nawet jak im zaświta, to w tej gonitwie na krótko. Edytowane 16 Października 2017 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts