Moose 20.11.2017 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 Fakt... drewno targam z niechęcią jak chop wyjechany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.11.2017 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 Chyba jednakowoż tęskno by mi było za rodziną, gdybym na dłużej została sama w domu, ale przyzwyczaiłam się do tego stanu przez lata mając dla siebie co najmniej kilka godzin dziennie i teraz mi tego brakuje. No cóż - coś za coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2017 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 Ano...coś za coś...wiem ci ja to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.11.2017 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 Jak ja dawno nie byłam w Jamie Michalikowej.... Mmmmm chyba porwę mężusia.... na dobry deserek ja, a on na lody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.11.2017 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Ja też dawno nie byłam do niedawna, bo kiedy byłam dawno, to było tak smętnie, że później już nie byłam, a teraz byłam, żeby dzieckom pokazać i szybko uciec. Tymczasem tam takie pozytywne zmiany! Wczoraj rano trochę siąpiło, więc pojechałam Pegazem. Po południu wyszło słońce i miałam wyrzuty sumienia, że w taką pogodę jeżdżę autkiem zamiast na rowerze. Na dzisiaj nie zapowiadali opadów, więc mimo porannego siąpienia wzięłam rower - ciapało cały dzień... Jutro jadę Pegazem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.11.2017 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 No pogoda dziś znośna więc z Grubym połaziłam... za to jutro ma padać... przynajmniej u mnie... w sumie MTV , bo jutro po zmroku wracam do dom a wychodzę o chorej porze, za to w czwartek 15 mam łykenda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.11.2017 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Było samochodowo u nas, ale wieczorem już pojechałam na rowerze. Może jurto też się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.11.2017 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Masz takie same rozterki, jak ja No, latem. Teraz na rowerze nie lubię, w ciuchach, kutrkach... Ale latem jeżdzę i też rano wstaję i myślę- będzie padać, nie będzie, rower? auto? I najbardziej mnie wkurza, jak biorę auto a potem jest piękna pogoda i kiszę się w puszcze metalowej a wyobraxnia podsuwa obraz rowerowej wolności ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.11.2017 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Kurde...chyba sobie w końcu jakiś porządny rower fundnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.11.2017 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Rower jest suuuper Niestety aura na rower się skończyła dla mnie ale od 2 dni jeżdżę stacjonarnie czytając i na razie jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.11.2017 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Dla mnie aura na rower jest zawsze, kiedy nie leje jak z cebra. No, jeżeli jadę do pracy, to już lżejszy deszcz wystarcza, żebym porzuciła rower, bo nie chcę siedzieć w szkole w mokrych ciuchach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.11.2017 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Ile masz km do szkoły? Bo czasem aura zmienia się w pół godziny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2017 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Przyznaję, nie jestem fanką rowerów ale czasami to mi tego pojazdu brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.11.2017 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Do bliższej, czyli podstawówki zaledwie 4 km, do dalszej, czyli gimnazjum, 6 km z haczykiem ponoć. Kiedy przejeżdżam z jednej do drugiej jakieś 3, sądząc po czasie jazdy (nie mierzyłam). Takoż nie jest daleko.Jaki piękny smog mamy. Już, a to dopiero listopad. Do wiosny daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.11.2017 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2017 A w Focusie pisali, że smog = otyłość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.11.2017 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2017 Czyli to nie od czekolady, tylko od smogu? Znaczy czekoladę mogę wpierniczać bez ograniczeń, byle w masce chodzić? ok. Dzięki za tę wiadomość! Słoneczko dzisiaj i smog aż dusiło. Wsiadłam do samochodu. Bez maski, no bo bez przesady, ale zaraz kaszleć zaczęłam. Dobrze, że w domu mamy wentylację mechaniczną z filtrami. Zastanawiam się tylko, czy nie ma lepszych filtrów, coby je wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.11.2017 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2017 U nas jeszcze za bardzo nie palą, więc jest dobrze. Ale jak spadnie temperatura kilka stopni, to znów wróci. Za to ładne słoneczko było. widziałam je przez szybę, bo musiałam do ojca jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.11.2017 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2017 U nas, niestety, taka reguła - słoneczko w zimnej połowie roku = smog. Moja mama wybiera się do nas pooddychać świeżym powietrzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.11.2017 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 No to rzeczywiście masz bliziutko... ja czasem rowerkiem do pracy jeżdżę jak jest ładna pogoda i nie muszę nic załatwiać po drodze ale niezbyt często mi się to zdarza i przeważnie w ciepłych miesiącach. Mam 10-11 km w jedną stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.11.2017 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 U mnie smogu nie ma, dawajcie (słońca też brak, ale co tam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts