wu 03.12.2017 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 u mnie śniegu pełna czapa jak w górach aż trzeba było niektóre roślinki otrzepywać typu jałowiec czy tuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.12.2017 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 super, moze bedziesz miala biale swieta, bo u nas raczej sie nie zanosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.12.2017 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 U nas też biało. Dosypało dzisiaj trochę. Z iluminacją jeszcze poczekamy, żeby się nie znudziła przed świętami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2017 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 TAR-cia marne szanse po niedzieli zapowiadają 6-8 stopni ale na plusie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.12.2017 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 no moze pogoda ostatnio malo przewidywalna. mam niechcieja poteznego od wczoraj, wy tez? Chyba to Braza wirusa niechciejowego rozsyla:D:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.12.2017 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 ja mam niechcieja giganta ale jako chorej osobie to mi wolno chyba nie:rotfl: w prognozie cosik im się pomaszkeciło bo posypuje sobie śnieżek:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.12.2017 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 moj luby tez na L4 do srody. tylko ja zapier....na 4 etaty:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.12.2017 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 wiesz TAR-cia jak to jest ktoś musi tyrać żeby ktoś mógł leżeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.12.2017 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 i po co draznisz i tak zycie w tym popier...kraju mnie mierzi:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.12.2017 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Mię też. Właśnie się dowiedziałam, że powinnam wychowywać swoich uczniów zgodnie z Dekalogiem: "Program Wychowawczo – Profilaktyczny ukierunkowany jest na: (...) 4) postępowanie zgodne z Dekalogiem, jako podstawowym wzorem moralnym i kanonem człowieczeństwa;" No i mam problem, bo o ile z przykazaniami od czwartego w górę większych problemów nie mam, piąte rozszerzam nawet na wszelkie istoty żyjące, dziewiątego łamać nie mam zamiaru albowiem jestem heteryczką, a o pożądaniu męża nic tam nie ma, z dziesiątym bywa gorzej, bo przyznam, że czasem pożądam, ale do kradzieży się nie posunęłam, o tyle trzech pierwszych przestrzegać nie mogę. I co teraz? Wychodzi na to, żem niemoralna i nieczłowiecza jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.12.2017 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 wymiękłam:sick: za chwilę zaczną wyrzucać ze szkoły dzieci pozamałżeńskie:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.12.2017 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 no to niech wywala, niech tez wywala te ktore na religie nie chodza i do kosciola - kto im zostanie???? po kilkunastu latach w miare wolnych znowu jestesmy w komunie ty razem czarnych sukmanow, dewotow, idiotow i ciemnogrodzian. :sick: Aga mam nadzieje, ze nie bierzesz tego na serio:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.12.2017 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Znaczy, że niby jak? Sądzisz, że nagle zacznę do kościoła chodzić ze strachu przed oceną moralności, która ponoć nas czeka? Otóż nie zacznę. Tak jak ja szanuję czyjąś wiarę, tak samo szanowana ma być moja niewiara. Toleruję krzyż na ścianie w klasie, acz sensu jego tam istnienia nie pojmuję. Zastanawiam się, co by było, gdybym powiesiła na innych ścianach biały pentagram, swargę, półksiężyc, gwiazdę Dawida, wizerunek Latającego Potwora Spaghetti, lunulę. Czy inni wykazaliby się taką samą tolerancją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.12.2017 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 oczywiście że nikt nie uszanowałby Twojego prawa do wieszania innych znaków na ścianach, mnie tak samo wnerwia jak ktoś na siłę twierdzi że jego racja jest najprawdziwsza i każdy ma przyjąć jego rację za swoją, każdy niech wierzy w co chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.12.2017 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 no przeciez, ze nie uszanowaliby twojej wizji artystycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.12.2017 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Ciężkie tematy to ja ino machnę... W cichości ducha mam wiarę zbliżoną do Agdusi...i w sumie mam wyjchane czy to się komuś podoba czy nie... nie mniej jednak nie latam z tym po ulicach i nie głoszę publicznie i w zasadzie chciałabym tego samego od katoli ( nie mylić z katolikami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.12.2017 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 O ileż piękniejszy byłby ten świat, gdyby ludzie umieli żyć w zgodzie z prostą prawdą - póki nie zmuszasz mnie do przyjęcia swojego punktu widzenia, wierz sobie w co tylko zechcesz, a ja to uszanuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.12.2017 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.12.2017 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Aguś, lubię to!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.12.2017 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 No to masz zagwozdkę. Wróciłaś do zawodu w czasach niepewnych i niemiłych. W dodatku wrednych, bo jak kark zegniesz, to ci za jakiś czas to wypomną, a jak nie zegniesz, to ci wypomną dzisiaj. Pomijam fakt, że dzieci wyczulone są na kłamstwa i chyba niczego mniej nie szanują, niż oportunistycznych nauczycieli. Przechlapane Ja też mam kiepsko, bo niby pracuję na tą moją profesurę i serio zastanawiam się, czy mam się spieszyć, czy przeciwnie. Raz, że podpis kogoś, kogo można postawić przed trybunałem stanu, może być nieważny, dwa, że mało przyjemny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts