Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry!

Byłam, zgłosiłam problemy (bez awantury, bo się nie dało... :) ) i pan kazał dzwonić, gdy internetu nie będzie.

Zaliczyłam występ z okazji Dnia Mamy w przedszkolu (jeszcze jeden przede mną dzisiaj po południu). Piękny był (występ znaczy się)! Małgo tak się rozczuliła, że wróciła ze mną do domu. Łezki się pokazały i wymiękłam!

Włączyłam komp, żeby sprawdzić a połączenia niet! No to szybki telefon i już po chwili mogę te słowa napisać. Chachmęcą coś!

A ja pracowałam, wróciłam i za chwilę jadę ponownie bo trzeba księżniczce zastrzyk zrobić. Jedyna zastrzyki w swoim życiu robiłam misiom pluszowym, a te były małe i się nie ruszały :-? Rajuuuu, całe życie człowiek się uczy!!

Dobry wieczór!

Jakoś albo czasu nie miałam albo połączenia.

Najazd koleżanek jakoś przeżyliśmy. Jutro próba przed filmem. Dziewczę znów podpadło i musi odrobić w polu, bo jej inaczej nie dostarczymy na próbę (musimy i tak, bo umowa podpisana!).

Donoszę uprzejmie, że wczoraj odbyło się kolejne forumowe spotkanie na szczycie połączone ze zwiedzaniem kolejnego forumowego zamieszkanego już domku. Dziękujemy SYLWKA - było super, a domek prześliczny!

Imprezka nieco się przeciągnęła - tak kole północy wybyliśmy z baaardzo śpiącymi dziećmi. Przyznam się też, że nawet nie zauważyłam, jak prawie samodzielnie obaliłam prawie całą butelkę pysznego czerwonego wina.

Jutro dalej aerobik w ogrodzie. W piątek odwoziłam dziewczyny na karate i miałam nawet zamiar iść na aerobik, ale tak sobie dałam czadu w ogródku przed południem, że ledwie się ruszałam.

Szafa Madzi już prawie gotowa. Drzwi i szuflad jeszcze nie ma, ale materiały na nie już są.

Mieliśmy zamiar kupić materiał na zasłonki, narzutę i oklejenie drzwi szafy u Madzi, znaleźliśmy IDEALNE (dwa pasujące do siebie) i... okazało się, że już ich nie ma. NIGDZIE!!! W całej Polsce! :evil: :evil: :evil: Drugich takich już nie znajdziemy!!!