braza 19.05.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Emi się nie obraża. Nigdy! Wiem Dobranoc!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.05.2008 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Dzień dobry! Byłam, zgłosiłam problemy (bez awantury, bo się nie dało... ) i pan kazał dzwonić, gdy internetu nie będzie. Zaliczyłam występ z okazji Dnia Mamy w przedszkolu (jeszcze jeden przede mną dzisiaj po południu). Piękny był (występ znaczy się)! Małgo tak się rozczuliła, że wróciła ze mną do domu. Łezki się pokazały i wymiękłam! Włączyłam komp, żeby sprawdzić a połączenia niet! No to szybki telefon i już po chwili mogę te słowa napisać. Chachmęcą coś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 A ja pracowałam, wróciłam i za chwilę jadę ponownie bo trzeba księżniczce zastrzyk zrobić. Jedyna zastrzyki w swoim życiu robiłam misiom pluszowym, a te były małe i się nie ruszały Rajuuuu, całe życie człowiek się uczy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.05.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 A ja kiedyś robiłam zastrzyki mojej Babci, jak była chora. I potem choremu cielakowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 A ja kiedyś robiłam zastrzyki mojej Babci, jak była chora. I potem choremu cielakowi. Fsiadaj w to Intrercity i szoruj tutaj!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.05.2008 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 A ja kiedyś robiłam zastrzyki mojej Babci, jak była chora. I potem choremu cielakowi. Na miejscu Babci wolałabym odwrotną kolejność... Za to cielak mógł być zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 A ja kiedyś robiłam zastrzyki mojej Babci, jak była chora. I potem choremu cielakowi. Igły jednorazowe były, mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.05.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Igły były jednorazowe. Babcia i cielak wyzdrowieli. A Wy jesteście okropne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.05.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Igły były jednorazowe. Babcia i cielak wyzdrowieli. A Wy jesteście okropne! Też Cię kochamy Witam z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.05.2008 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Mnie nie o igły chodziło, tylko o wprawę. No ale igły to też... Cielak ma grubszą skórę pewnie, więc się tępią bardziej. No nie? No ale skoro jednorazowe były, to wszystko w porządku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2008 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 A ja się zapytam, dlaczego tutaj tak cichutko I dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.05.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Jak zwykle, ja za Brazą- dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Słuchaj, to naprawdę nieładnie nie odpowiadać na powitania Nawet zwykłe ...bry wystarczy... Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.05.2008 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Dobry wieczór! Jakoś albo czasu nie miałam albo połączenia. Najazd koleżanek jakoś przeżyliśmy. Jutro próba przed filmem. Dziewczę znów podpadło i musi odrobić w polu, bo jej inaczej nie dostarczymy na próbę (musimy i tak, bo umowa podpisana!). Donoszę uprzejmie, że wczoraj odbyło się kolejne forumowe spotkanie na szczycie połączone ze zwiedzaniem kolejnego forumowego zamieszkanego już domku. Dziękujemy SYLWKA - było super, a domek prześliczny! Imprezka nieco się przeciągnęła - tak kole północy wybyliśmy z baaardzo śpiącymi dziećmi. Przyznam się też, że nawet nie zauważyłam, jak prawie samodzielnie obaliłam prawie całą butelkę pysznego czerwonego wina. Jutro dalej aerobik w ogrodzie. W piątek odwoziłam dziewczyny na karate i miałam nawet zamiar iść na aerobik, ale tak sobie dałam czadu w ogródku przed południem, że ledwie się ruszałam. Szafa Madzi już prawie gotowa. Drzwi i szuflad jeszcze nie ma, ale materiały na nie już są. Mieliśmy zamiar kupić materiał na zasłonki, narzutę i oklejenie drzwi szafy u Madzi, znaleźliśmy IDEALNE (dwa pasujące do siebie) i... okazało się, że już ich nie ma. NIGDZIE!!! W całej Polsce! Drugich takich już nie znajdziemy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Czekaj spoko, takich drugich może nie, ale w końcu na pewno coś Wam w oko wpadnie!!! Wero inteligentna bestia i wie, że musicie Ją zawieźć Powiedz koniecznie, kiedy będzie ten odcinek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.05.2008 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Ja nie chcę "w końcu"! Ja chcę już!Wie, czy nie wie, ale odrobiła.Na razie sama nie wiem, bo odcinka jeszcze nie ma, ale na pewno dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.05.2008 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Agduś ale u Ciebie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.05.2008 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Dzięki!A u Ciebie jakoś ostatnio nie widać... Zdjęcia proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.05.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Dzięki! A u Ciebie jakoś ostatnio nie widać... Zdjęcia proszę! Agduś bo jakoś na razie nie było co fotografować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Niecierpliwośc nie jest podobno pożądaną cechą Ale ja u siebie tę cechę nawet lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts