Agduś 04.04.2018 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 A ja po prostu nie mam na to czasu. Wiosna przyszła, niedługo trzeba będzie zawalczyć w ogrodzie, a ja... poprawiam wypracowania i sprawdziany. Może by tak mniej męczyć te biedne dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.04.2018 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Znależliście kogoś? Fajnie by było, gdybyście wpadli na małe co nieco przed wakacjami! Ty się nie zastanawiaj nad niemęczeniem dzieci tylko po prostu przestań je męczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.04.2018 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.04.2018 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2018 kto daje wypracowania??? to przeżytek. Teraz dzieci mają się uczyć w szkole a do domu nic. Zresztą po co nam uczone dzieci? Byle tabloid przeczytały, zresztą tabloidy przejdą na obrazki. Umów różnych czytać nie trzeba, bo potem i tak można powiedzieć, że zły bankster wprowadził w błąd celowo. Na instagram wystarczą zdjęcia i podpisy typu JA, OO, Dzieci będą wdzięczne, nieprzepracowane, najwyżej programu nie przerobią, ale to mała szkoda a może nawet dla nich lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.04.2018 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 Dzieci nie mogą pisać wypracowań w domu, bo albo ściągają gotowce z netu (często pełne błędów zresztą), albo piszą za nich rodzice, korepetytorzy, starsze rodzeństwo, ciocia, wujek... Dzieci piszą tylko na lekcjach, bo po jaką cholerę mam tracić swój cenny czas na poprawianie wypocin z netu albo arcydzieł napisanych przez w/w dorosłych?Wciąż mi się wydaje, zapewne naiwnie, że warto próbować nauczyć dzieci czytać ze zrozumieniem, rozpoznawać manipulację i prostacki populizm. Braza, nie znalazłam nikogo, na ochotnika zgłosiła się moja mama. W planach mamy wizytę w Gdyni, przywitanie dziecka wracającego z Antwerpii, Muzeum Emigracji i jakieś szlajanko. Później jedziemy nad Biebrzę, która niestety jest w kierunku zupełnie innym niż Brazoczysko. No ale ja od baaardzo dawna miałam ochotę na te bagna i wciąż było nie po drodze, więc doszłam do wniosku, ze nie ma innego wyjścia, niż jechać tam specjalnie, bo po drodze nigdy nie będzie. Takoż poczekamy do wakacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.04.2018 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Fajna majówka Wam się szykuje... Nad Biebrzą ładnie bardzo i jakoś tak "po mojemu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.04.2018 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 A co jest ciekawego nad Biebrzą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.04.2018 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 Łosie!Ptactwa mnóstwo, dzika rzeka i ogólnie przyroda. Można rowerować, można kajakować, można wędrować. Zdjęcia też można robić, z czego nie omieszkam skorzystać.A na razie byliśmy na kwietniówce w Gorcach. Jeżu kolczasty, jak pięknie było! Zdjęcia na fb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.04.2018 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 przy deszczu i 14 stopniach? Fuj, pogoda zapowiada się telewizorowa. Łosie obejrzę sobie w kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.04.2018 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 14 stopni to całkiem dobra temperatura. Byle nie lało bez przerwy, a na razie widziałam najwyżej przelotne opady i to nie każdego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.04.2018 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.04.2018 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 No jak zwykle piękne foty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.04.2018 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 masz Aguś talent do łapania pięknych obrazów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.04.2018 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2018 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 A ja uprawiałam harówkę...w ogrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.04.2018 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 Ja też, w zeszłą sobotę. Teraz wyjeżdżamy na bardzo długi weekend, który trwać będzie ponad tydzień, więc ogród znowu poczeka. Warzywniak już zadbany - głównie za sprawą Andrzeja, bo ja tylko pomogłam przy ziołach i podejmowaniu decyzji, co i gdzie siać, a później poszłam na kwietnik. Kolejny raz pomarudziłam sobie na naszą beznadziejną ziemię - paskudne, twarde grudy jasnobrązowego iłu. Nie ma się co dziwić, że siane roślinki kiepsko sobie w niej radzą. Posadzonym idzie nieco lepiej, bo już nie muszą się przebijać przez tę skorupę.Na pocieszenie tulipany szaleją. Zastanawiam się, co robić z cebulkami z warzywniaka - zostawić je tam, czy rozdać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.04.2018 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2018 (edytowane) ostatnio we ogrodzie to tylko DALE uskuteczniam, nic mi sie nie chce robic, chyba jestem chora Edytowane 26 Kwietnia 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.04.2018 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 ja mam wielkie plany na jutro- chcę kupić pomidory do szklarni. Myślicie, że już można??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.04.2018 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2018 jutro tez jade do ogrodnictwa kupic pare roslin na dokonczenie rabaty, zobacze czy sa sadzonki pomidorow. w sumie tez nie wiem czy juz kupowac. na targach ogrodniczych zawsze w polowie maja widzialam sadzonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.04.2018 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2018 Ja już wsadziłam w zeszłym tyg pelargonie do donic, inne kwiaty rabatowe i balkonowe też są, a wszelkie sadzonki pomidorów, porów, pietruszki, lubczyk, seler, por i inne już są u nas dostępne... Jeśli masz szklarnię to ja bym już sadziła, do gruntu jeszcze chwilę bym poczekała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts