EZS 29.04.2018 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2018 Wsadziłam. Choć jak to będzie z ogrodnikami? W ub roku mi wymarzły pierwsze pomidory,. W tym roku wszystko kwitnie jak szalone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.05.2018 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2018 Sprawdzałam prognozę i żadnych zimnych dni w zapowiedziach nie widziałam. Majówka też była ciepła, czwartek nawet za ciepły, jak na moje upodobania. Dzięki temu, ze byliśmy w dwóch miejscach i czas spędzaliśmy intensywnie, wydaje mi się, że wyjazd trwał dłużej niż tydzień. Pięknie było! Kiedy tylko znajdę chwilkę, pokaże Wam, jak pięknie. Teraz tylko się pochwalę, że łosi było 10 - istni celebryci, bo co który wystawił choć kawałek ucha z trzcin, słychać było ino trzask migawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.05.2018 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.05.2018 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2018 Czekamy na foty...Agduś, a komary w Puszczy były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.05.2018 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2018 Skoro są bagna, to muszą być i komary. W porównaniu z tymi fińskimi, polskie to łagodne baranki. Pierwszego dnia rano wkurzały brzęczeniem, ale prawie nie gryzły, dopiero przez burzą się uaktywniły. Kiedy pływaliśmy kajakiem po Biebrzy, komarów w ogóle nie było. Na te bagienne wystarczał zwykły spray, więc poza pierwszym dniem, kiedy go nie mieliśmy (nie udało nam się kupić, a zapomniałam wziąć z domu), komary nie stanowiły problemu. Latem większym problemem są tam gzy i zapewne meszki, ale jeszcze się nie pojawiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.05.2018 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2018 Byliśmy pod Miliczem... stawy milickie, dolina Baryczy... bagnisto i wodniście bardzo a komarów nie było Za to u nas w Puszczy zatrzęsienie w tym roku... chyba oprysk trzeba będzie poczynić, bo nas zeżrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.05.2018 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2018 Pogoda wam się trafiła świetna. Co prawda nadal bym nie miała ochoty leźć w bagna, ale co kto lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.05.2018 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Chciałam bagno pokazać, ale zdjęcia za duże. Będą na fb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.05.2018 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2018 rozumiem, że tam gdzieś dziecie stoi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.05.2018 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2018 Tak, widać dziecię - czwarte od lewej, wysokie takie, w portkach i mundurze. Od razu po powrocie z dłuuuugiego weekendu wpadłam w taki kocioł, że nie miałam na nic czasu. Rada, szkolenie, zebranie... W przyszłym tygodniu już tylko kolejne zebranie, a w następnym wycieczka z moją klasą. Byle do wakacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.05.2018 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2018 Łosia a czym pryskacie na te komary? Aga jak widać wyjazd udany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.05.2018 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 hard killer to się nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.05.2018 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 Słyszałam, że dobry. Kiedyś pryskałam proszkiem do sporządzenia zawiesiny i też działało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.05.2018 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 U nas komary siedzą w borówkach amerykańskich i porzeczkach, więc pryskanie odpada. Zresztą i tak za płotem ich pełno, więc jakieś straszne hektary by trza było truć. Damy spokój owadom, najwyżej siebie będziemy pryskać. Na polskie komary to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.05.2018 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.05.2018 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 znam te rejony z pierwszego zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.05.2018 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 No wiem, że znasz. Lubię Gdańsk, ale lubieniem turysty - stare miasto i inne atrakcje. Raz wynajęliśmy mieszkanie w bloku niedaleko plaży na kilka dni zwiedzania Trójmiasta i ta blokowa część już nie zachwycała. Nawet bliskość plaży nad Zatoką, której woda wyglądała jak zupa szczawiowa, mnie nie przekonywała. Tak samo lubię Kraków, który znam znacznie lepiej - przyjechać, pospacerować, załatwić coś i do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.06.2018 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2018 32 stopnie!!! Ratunku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.06.2018 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2018 U nas też masakra pogodowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.06.2018 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 Burze przeszły i odrobinę się ochłodziło. No i podlało ogródek.Wreszcie zrobiłam lemoniadę z kwiatów bzu. W ostatniej chwili zdążyłam! Zastanawiam się, czy nie postawić jutro jeszcze jednej porcji. Na razie mam 7 butelek. Trochę kwiatów na krzaku jeszcze jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts