braza 12.11.2018 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Garść muszelek mam w całym domu czyli wyszła na to taka garść Hulka!Na szczęście aż takiego pierdolca nie dostaję. Priorytetem jest brak nawet minimalnego odcienia żółci i nie czarny, reszta - ujdzie.No też żałuję, że nie było okazji nacieszyć oczu nowym obliczem wiatrołapu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.11.2018 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 No cóż, musisz po prostu zdążyć, zanim kolejny raz zmieni oblicze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.11.2018 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 sezon malarski w pełni, wlasnie usiłuje wybrac kolor z wzornika flugera. waham sie pomiedzy "surfers paradise" a "dive hard" ewent. "hold your breath". trudny wybor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2018 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 TARcia, powodzenia i cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.11.2018 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 Hehehe... nie chce mi się chcieć malować, więc mam to zasadniczo w odwłoku na szczęście ale z przyjemnościa poczytuję jak Wam idzie...:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.11.2018 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 A właśnie, że dobrze idzie - sufit i ściany pomalowane. Czekamy wciąż na tapetę. Kurczę, musi okazać się piękniejsza niż na zdjęciach, skoro tak długo czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.11.2018 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Piękniejsza nie musi być, oby była choć tak samo ładna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.11.2018 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Jest! Dotarła dzisiaj i, o dziwo, kolor jest dokładnie taki jak na zdjęciach. Jestem zadowolniona! Pewnie w weekend rzucimy ją na ścianę, znaczy na skos. Tymczasem jutro muszę iść do roboty godzinę wcześniej i zostać pewnie co najmniej dwie godziny później. I to już mnie nie cieszy tak bardzo, jak tapeta. Zwłaszcza, że w przyszły czwartek będę musiała przyjść dwie godziny wcześniej. Oczywiście wszystko gratis, z powołania itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.11.2018 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2018 No weź ją pokaż! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.11.2018 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 Nie chce mi się... Właśnie sobie siadłam po ciężkiej górniczej pracy odkopywania pokoju dziecka pod zwałów zbędnych ciuchów (taaaaaaka góra zbyt małych rzeczy zalega teraz w drzwiach naszego pokoju, bo wywalałam je z rozmachem od Małgo), zasiadłam i... przypomniałam sobie, że nie mam słonecznika. I co ja mam teraz zrobić? Jechać do Lidla? Po pierwsze nie chce mi się już ruszać, po drugie nawet gdybym się ruszyła, to smog jest na zewnątrz taki, że nie powinnam jechać na rowerze. A skoro mam jechać samochodem, powiększać smog i własny tyłek, chociaż nie, on się tylko nie zmniejszy, jeżeli nie pojadę na rowerze, to chyba nie ma sensu w ogóle wstawać. I jeszcze nie wiem, czy chce mi się jechać do kina. Wtedy to już na pewno samochodem, bo na rower za daleko. W sumie to mi się nie chce, ale z drugiej strony w tygodniu na pewno nie pojadę, z trzeciej jutro jedziemy do teatru, a ja mam jeszcze stos wypracowań do poprawienia. Co robić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.11.2018 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 chyba najbezpieczniej ręce w kieszenie włożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2018 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Siedzieć na kanapie i nie myśleć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.11.2018 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 Myślałam jednak. Wyszliśmy przed dom i smród smogu niemal powalił mnie na kolana. Rzadko u nas aż tak śmierdzi. Zazwyczaj wieje z zachodu, a od tamtej strony mamy pola i budujące się nowe domy, na razie nieliczne, ale ogrzewane gazem albo prądem (mam nadzieję). Od wschodu jest stare osiedle, dużo domów na małych działkach, ogrzewane starymi piecami, do których można sypnąć węglem, ale można i miałem albo śmieciami. Od kilku dni wieje ze wschodu...D sklepu pojechaliśmy samochodem. I dobrze, bo w Lidlu nie było słonecznika - oburzające!!! Musieliśmy jechać do Tesco. Tam był, ale jakiś taki byle jaki.A wczoraj się odchamiliśmy na spektaklu "Bursztynowe drzewo". Nawet smog był odrobinę mniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.11.2018 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2018 Cudne opowieści. Ja też nie dawno wybierałam, bo umyśliłam pomalować komodę. Cóż, miał być lila wyszedł ciemny róż. Nie, rozróżniam. Ale nabyłam próbkę różu z ciekawości, miał taki nietypowy odcień i na czymś musiałam wypróbować. Okazało się, ze kolor zewnętrzny i kolor wewnętrzny to dwa różne kolory a magnat ceramic, choć brzmiał obiecująco, nie jest wcale ceramic i brudzi. Muszę jednak iść kiedyś po moją ulubioną tikurille z mieszalnika i poprawić Poza tym cieszę się niemożebnie, bo na początku grudnia idę na IlVolo. Kocham ich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2018 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2018 Obejrzałam kawałek tego spektaklu na YT..to musi być cudo! Podróże po forum kształcą - świetne głosy ma to trio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.11.2018 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 Posłucham sobie kiedyś. Na razie wszyscy tu siedzą i jakiś film oglądają, a mój komp się zbiesił i nie przełącza się automatycznie na słuchawki po wetknięciu ich do gniazdka. Trza mu włazić w ustawienia, strasznie głęboko, i przełączać ręcznie, a później z powrotem. Nie lubię tego robić, więc już nie używam słuchawek do kompa. Tapeta wciąż czeka. Farba też. Poczekają sobie, bo w ten weekend jedziemy do teściowej, więc nici z prac domowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.11.2018 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 Szkoda, bo się już nastawiłam na oglądanie. Nic to, uzbrajam się w cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.11.2018 23:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2018 No niestety. Ciężko wyrwać cały weekend, kiedy się pracuje. Jak myśmy kiedyś to ogarniali jeżdżąc co miesiąc, kiedy oboje pracowaliśmy poza domem, to ja nie wiem. I dzieci wtedy były małe. Teraz niby Andrzej pracuje w domu, ale i tak taki wyrwany weekend jest nie do odrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.11.2018 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Przeżyję...chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.11.2018 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 Przeżyjesz. Niewątpliwie przeżyjesz, bo nie takie rzeczy już przeżyłaś. Skoro ja jakoś wytrzymuję z tym, co mam w sypialni, to i Ciebie ciekawość nie zabije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts