Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mnie się też nie chce, ale, cytując klasyka, muszem... Poszliśmy dzisiaj na spacer do puszczy. Ładnie było, chociaż śnieg topnieje.

Oswajam się z nowym kompem, ale wciąż jest trochę obcy. Dziecko za to dla odmiany nie może mnie wykorzenić ze starego. Tak jest w nim coś poplątane, że nie da się zmienić ustawień. Za to ja w moim nie mogę zlikwidować hasła na wejście. Nie da się i już.

no właśnie zasada taka sama, ale ja wpadam do domu między pracami. Czyli jestem wcześniej, choć potem wychodzę. A żeby coś na szybko zrobić, to trzeba najpierw przygotować półprodukty.

A moja jutro przyjeżdża po egzaminach i szykuje się do obrony. Szanowny też chyba na dniach będzie i...coś kufa trzeba gotować!

Ulżyło mibo myślałam, że tylko ja niemota z hasłem sobie nie mogę poradzić. Też mam ale już się przyzwyczaiłam.

Bo to chyba nie jest hasło do kompa tylko do konta microsofta.

Środa to dla mnie prawie piątek, bo mam za sobą dwa najgorsze dni tygodnia.

Jutro i pojutrze Andrzej się gdzieś będzie szlajał, więc nie ugotuje, ale dzisiaj zrobił pizzę na dwa dni, a pojutrze pewne jakieś pierogi z gotowca zrobię po powrocie.

Piąąąąąąteeeeek!!!

Oglądam głupi film, układam pasjansa w komutrze i gadam z dzieckiem pierworodnym. Reset. Może się zmobilizuję i opowiem o drugim dniu wyjazdu do Szwecji. Dzieci się upominały, że w tym roku nie opowiedziała o wakacjach, no to się wzięłam za to.

Dziecko się chwali, że nauczyło nową współlokatorkę miauczeć. Pierwszy raz mieszka z miauczącą współlokatorką i jest tym zachwycona. W dodatku ona miauczy po ukraińsku.

A u nas wiosna całom gembom, co jest o tyle głupie, że zaraz ma wrócić zima. Jak ja nie lubię tego naszego nowego klimatu! Dawniej była jesień, później zima - porządna, śnieżna i mroźna, a po niej wiosna. I kiedy się wiosna zaczęła, to już byłą, a nie taki szajs.

Już obrona????? Ale to chyba pierwszego etapu?

Gdzie tam! Obrona i już! A se dziecko jeszcze wymyśliło, że na edytora redakcyjnego/korektora jeszcze pójdzie. A niech ma...

Gram w głupie gry, czasami wkurzę kogoś na szajsie i jest fajnie!

Nie no, pierwszy etap, znaczy licencjat. Potem jest drugi, czyli magazynier.

Byłam dzisiaj na wymianie książek - straszny tłok i głównie romansidła albo kryminały. Wzięłam kryminały, najwyżej przeczytam i zaniosę na następną wymianę.

A ja nic nie robię. To dla mnie nie jest typowe. Chora byłam 2 tygodnie temu i od tej pory nie mogę się pozbierać. Się rozleniwiłam i, mówiąc prawdę, czekam na WIOSNĘ!!

Chciałabym się rozleniwić, ale po feriach zostało wspomnienie, a ja zasuwam jak mały samochodzik. W ten weekend miałam ponad 70 wypracowań do poprawy - nie wyrobię się na jutro. Muszę przygotować się do omawiania trzech lektur, opracować tematy lekcji i takie tam. Na wtorek przygotować materiały do powtórki z gramatyki dla dwóch klas i na środę/czwartek dwa sprawdziany, każdy w dwóch wersjach. Skończyć pisanie regulaminu konkursu gminnego, napisać scenariusz przedstawienia i wymyślić zasady konkursu wiedzy... Po cholerę mi to było???

No nic, byle do wakacji...

Edytowane przez Agduś