braza 26.01.2019 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 A mnie się nic nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.01.2019 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2019 Mnie się też nie chce, ale, cytując klasyka, muszem... Poszliśmy dzisiaj na spacer do puszczy. Ładnie było, chociaż śnieg topnieje. Oswajam się z nowym kompem, ale wciąż jest trochę obcy. Dziecko za to dla odmiany nie może mnie wykorzenić ze starego. Tak jest w nim coś poplątane, że nie da się zmienić ustawień. Za to ja w moim nie mogę zlikwidować hasła na wejście. Nie da się i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.01.2019 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2019 Na pewno się da... tylko pewnie głęboko dostęp ukryty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.01.2019 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2019 ja z hasłami nie walczę, jest, to trudno. Wszędzie takie samo. Zaczyman ferie No nie, po prostu Zuza już sesję zaliczyła i mogę PRZESTAĆ GOTOWAĆ. Uwielbiam niegotować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.01.2019 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2019 Też lubię niegotować i mam ten luksus, że nie muszę! Andrzej pracuje w domu i siłą rzeczy jest w nim wcześniej niż ja, a zawsze obowiązywała zasada, że gotuje ten, kto jest w domu wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.01.2019 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2019 Lubię gotować... ale jak NIE MUSZĘ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.01.2019 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2019 no właśnie zasada taka sama, ale ja wpadam do domu między pracami. Czyli jestem wcześniej, choć potem wychodzę. A żeby coś na szybko zrobić, to trzeba najpierw przygotować półprodukty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.01.2019 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2019 Kiedyś lubiłam, jeśli nie musiałam, teraz już nie, bo za długo musiałam. Znaczy zdarza mi się mieć ochotę na jakiś kulinarny występ, ale baaaardzo rzadko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.01.2019 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 A moja jutro przyjeżdża po egzaminach i szykuje się do obrony. Szanowny też chyba na dniach będzie i...coś kufa trzeba gotować! Ulżyło mibo myślałam, że tylko ja niemota z hasłem sobie nie mogę poradzić. Też mam ale już się przyzwyczaiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.01.2019 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.01.2019 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Bo to chyba nie jest hasło do kompa tylko do konta microsofta.Środa to dla mnie prawie piątek, bo mam za sobą dwa najgorsze dni tygodnia.Jutro i pojutrze Andrzej się gdzieś będzie szlajał, więc nie ugotuje, ale dzisiaj zrobił pizzę na dwa dni, a pojutrze pewne jakieś pierogi z gotowca zrobię po powrocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 31.01.2019 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Już obrona????? Ale to chyba pierwszego etapu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.02.2019 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2019 Piąąąąąąteeeeek!!! Oglądam głupi film, układam pasjansa w komutrze i gadam z dzieckiem pierworodnym. Reset. Może się zmobilizuję i opowiem o drugim dniu wyjazdu do Szwecji. Dzieci się upominały, że w tym roku nie opowiedziała o wakacjach, no to się wzięłam za to. Dziecko się chwali, że nauczyło nową współlokatorkę miauczeć. Pierwszy raz mieszka z miauczącą współlokatorką i jest tym zachwycona. W dodatku ona miauczy po ukraińsku. A u nas wiosna całom gembom, co jest o tyle głupie, że zaraz ma wrócić zima. Jak ja nie lubię tego naszego nowego klimatu! Dawniej była jesień, później zima - porządna, śnieżna i mroźna, a po niej wiosna. I kiedy się wiosna zaczęła, to już byłą, a nie taki szajs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2019 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 Już obrona????? Ale to chyba pierwszego etapu? Gdzie tam! Obrona i już! A se dziecko jeszcze wymyśliło, że na edytora redakcyjnego/korektora jeszcze pójdzie. A niech ma... Gram w głupie gry, czasami wkurzę kogoś na szajsie i jest fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.02.2019 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 Nie no, pierwszy etap, znaczy licencjat. Potem jest drugi, czyli magazynier.Byłam dzisiaj na wymianie książek - straszny tłok i głównie romansidła albo kryminały. Wzięłam kryminały, najwyżej przeczytam i zaniosę na następną wymianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2019 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2019 Dobra, ok, teraz będzie bronić inżyniera! Nabyłam drogą kupna za śmieszne pieniądze kilka powieści Aghaty Christie... Ona jest ponadczasowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.02.2019 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2019 Czytam jak wściekła... komp w odstawce totalnej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.02.2019 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 A ja nic nie robię. To dla mnie nie jest typowe. Chora byłam 2 tygodnie temu i od tej pory nie mogę się pozbierać. Się rozleniwiłam i, mówiąc prawdę, czekam na WIOSNĘ!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2019 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 (edytowane) Chciałabym się rozleniwić, ale po feriach zostało wspomnienie, a ja zasuwam jak mały samochodzik. W ten weekend miałam ponad 70 wypracowań do poprawy - nie wyrobię się na jutro. Muszę przygotować się do omawiania trzech lektur, opracować tematy lekcji i takie tam. Na wtorek przygotować materiały do powtórki z gramatyki dla dwóch klas i na środę/czwartek dwa sprawdziany, każdy w dwóch wersjach. Skończyć pisanie regulaminu konkursu gminnego, napisać scenariusz przedstawienia i wymyślić zasady konkursu wiedzy... Po cholerę mi to było???No nic, byle do wakacji... Edytowane 10 Lutego 2019 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2019 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 aż się zmęczyłam jak to przeczytałam:rotfl: szacun Agduś jesteś tytanem pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts