braza 16.06.2019 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2019 Czasami zadajesz naprawdę dziwne pytania... Dawaj! Będziemy biły własny rekord nicnierobienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.06.2019 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2019 Paradoksalnie mam ochotę coś robić. Cokolwiek. Strasznie nieruchawy rok mam za sobą. Przez to, że późno wracałam z roboty i miałam siłę tylko na to, żeby się przygotować do lekcji kolejnego dnia, głównie siedziałam na czterech literach, co jest wbrew mojej naturze. Zimą albo pogoda, albo smog zmuszały mnie do jeżdżenia autem. W weekendy poprawiałam wypracowania. W czerwcu upały zniechęcały do czegokolwiek, wprawdzie jeździłam na rowerze do pracy, ale poza tym niczego więcej nie robiłam.Teraz z jednej strony mam ochotę uwalić się z książką (nie na tarasie, bo tam komary by mnie zeżarły, więc musiałam zrewidować plany), z drugiej mam ochotę wreszcie posprzątać chałupę, bo niedługo się w niej zgubię, zrobić remont u Małgo, pomalować naszą łazienkę, wypielić kwietniki, poprzesadzać na nowy kwietnik to, co za ciasno rośnie (komary nie pozwolą), otynkować ścianę nad schodami...Byle do jutra.A później do końca rekrutacji. Małgo ma tyle punktów, że gdyby było normalnie, dostałaby się do tego liceum z palcem w nosie. Ale nie jest normalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2019 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2019 A kysz z tym swoim ?mam ochotę coś robić?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.06.2019 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2019 Czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.06.2019 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2019 ja zwykle mam ochotę robić wiele rzeczy. Potem siadam z tą ochotą do komputera i zamiast zamierzonej pracy odpalam film. Ale dziś byłam dzielna, przycięłam żywopłot. Był już taki wielki, że przygnębiał mnie. Teraz mi się podoba Współczuję rekrutacji. Najgorsze jest to, że nawet jakby się władzunia zmieniła, to trudno będzie wszystko odkręcić bez jeszcze większego bałaganu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.06.2019 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2019 Na razie mam weekend DAL. Zaplanowany. Po prostu muszę odreagować. Na przyszły tydzień mam takie plany, że aż się boję, a jeszcze muszę wpaść do szkoły i zrobić to, co wiem, że mam zrobić. W dodatku w każdej chwili mogę się dowiedzieć, że mam zrobić coś, o czym jeszcze nie wiem. W piątek wielka rada gogiczna, która potrwa niewiadomojakdługo, a później, mam nadzieję, już wakacje i... Brazoczysko. Jeszcze nie wiem, w jakim składzie. W piątek wyniki rekrutacji. Kurczę, mam nadzieję, że się dostanie. Może progi nie poszybują w niebiosa, z tymi punktami rok temu dostałaby się do wielkiej trójcy 1-2-5, na dziesiątkę, która jest wprawdzie też w pierwszej dziesiątce najbardziej pożądanych szkół, wystarczało dwadzieścia punktów mniej, niż ma. No dobra, dwadzieścia mniej na biol-chem-ang, a Małgo chce biol-chem-mat, czyli o szczebel wyżej. Biol-chem-ang ma na drugim miejscu.STRESSSS!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.06.2019 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 czyżby celowała w medycynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2019 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Ja kto "czemu"? Bo się kurdę mogę zarazić! Przybywaj - będziemy DALować razem i bić kolejny rekord tegoż! A skoro dziewczyn nie będzie to możemy ten rekord bić tak długo, aż z głodu nie umrzemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.06.2019 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Ewa, w projektowanie krajobrazu celuje. Za to Magda bliżej, bo zaczęła myśleć o weterynarii. Marzena, bój się, bo nie jest wykluczone, że w najbliższy weekend mogę Cię najechać z dziewczynami. Później one wrócą, a przyjedzie Andrzej. Jeszcze później na chwilę wpadną Weronika ze Smarem. Później niż jeszcze później wszyscy sobie pojedziemy. Co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2019 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2019 Boję się jak diabli, aż się całą spociłam...a nie, pot to od temperatur... Dawajcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.06.2019 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2019 No dobra, sama tego chciałaś...W piątek ogłoszenie wyników rekrutacji no radę gogiczną mam, w sobotę pakowanie i już szukam jakiegoś nocnego pociągu, bo niby ma się ochłodzić, ale nie wiadomo, na jak długo, więc wolę jechać nocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.06.2019 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 Poznacie nowego członka rodziny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.06.2019 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 Już nie ma nikogo w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2019 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 Spoko, będzię jak dotrą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.07.2019 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2019 Jestem, ale mi się pisać nie chce. Na telefonie to tylko fb obsługuję. Za tydzień Andrzej przywiezie mi mamitopa, wtedy się odezwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.07.2019 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2019 To, co zrobię nazywa się "podpier.olenie" ale już masz laptopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.07.2019 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2019 No mam i udzielam się na forumie. Jako że u mnie cisza, piszę u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.07.2019 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2019 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.07.2019 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 dobra! Drę się w niebogłosy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.07.2019 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Słyszę. Ciszej trochę, bo ogłuchnąć można. Chwilowo w domu, chwilowo z sześcioma kotami...Diogenes zalągł się na dobre i trudno udawać, że jest kotem "dochodzącym", skoro dzisiaj od rana śpi słodko na sofie. Wstał tylko na żarcie. Achilles vel Tyr vel Horacy pół drogi spędził w transporterze pomiaukując od czasu do czasu. W połowie drogi zaczął głośno protestować, więc zatrzymaliśmy się na parkingu. Został ubrany w szeleczki, ale nie chciał spacerować. Przerażony przypadł do ziemi, więc wzięłam go na ręce. Stwierdziłam, że lepiej żeby połaził po samochodzie niż leżał przyczajony na trawie. To mu się tak spodobało, że zaryzykowaliśmy wiezienie go na kolanach Weroniki. Przez moment usiłował jeszcze zwiedzać, a później zaległ gapiąc się w okno. Weronika mu opowiadała, co widzi, najbardziej podobały mu się ciężarówki, MOP-y i skrzyżowania, lotnisko w Balicach wywołało ogromne zainteresowanie. I tak dotarliśmy do domu o piątej nad ranem. Kot trojga imion przespał się w pokoju Małgo i rano wyruszył eksplorować dom. Z Diogenesem zawarli pakt o nieagresji, Ciąteczko (Gerda) mrużyła do niego oczka, Carmen unikała tematu, Miśka była zbulwersowana, KotekRysio nie wie, co o tym myśleć, bo z jednej strony jest władcą domu i czasem gnębi Diogenesa, z drugiej ocenił natychmiast, że obcy trojga imion jest chyba ciut wyższy od niego a co za tym idzie może być silniejszy. Dzieci zabijają potwory. Spać mi się chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts