braza 31.05.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Na wagę są sposoby, to raz, a dwa: po trzech lodach to Ty Pudziana wagi nie osiągniesz ....... raczej ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.05.2008 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Na wagę są sposoby.... Taaa, można na nią nie włazić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.05.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Na wagę są sposoby.... Taaa, można na nią nie włazić... No właśnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.05.2008 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Ciekawe, ile kalorii się spala klepiąc w klawiaturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.05.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 To zależy, co przy okazji stukania podgryzasz Ja właśnie wrąbałam całą jogurtowo-truskawkową czekoladę, to pewnie niewiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.05.2008 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Ja wolę Milkę z orzechami. Nie lubię z owocowym nadzieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.05.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Innej nie było w pobliżu Idę spać. Jutro ma nas odwiedzić 1200 osób - tylko w samych grupach zorganizowanych Jak mi się to siodło rozsypie, to chyba mnie dabli wezmą, że tak się utyrałam na darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.05.2008 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Rrrrany! Skąd tam tyle luda??? Przeca to jeszcze nie wakacje!Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.05.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Ciekawe, ile kalorii się spala klepiąc w klawiaturę. kurcze szkoda że to stukanie nie odchudza..... ......byłbym chyba bardzo chudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.06.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 nikt by z forum nie schodził jakby to takie proste było Agduś mam wielką prośbę jabyś mogła wrzucić fotkę swojego domu od frontu to byłaby zobowiązana mam dylematy kolorystyczne chociaż ledwo z ziemi wystaję nie wiem czy przy grafitowym dachu , białych oknach ze szprosami, żółtej elewacji dać drzwi i bramę garażową białą czy w brązie a kostka przed Twoim domkiem podoba mi się niezmiennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.06.2008 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Białe! Koniecznie!No nie, żebym aż tak zadufana w sobie była, że cudze pomysły uważam za złe, ale przy takim zestawie kolorów ten brąz byłby tak ni z gruszki ni z pietruszki chyba. Widziałam kilka domów, które przy ciemnych dachach miały białe obróbki z blachy na krawędziach dachu (kosze, oczywiście, pod kolor dachówek) i białą podbitkę. Baaardzo mi się to podoba i żałuję, że sama na to nie wpadłam. Na razie za mało mi bieli w tym naszym domku. Poprawi się trochę z przodu, kiedy zrobimy białą balustradę na balkonie (bejcowane drewno, oczywiście). Może trzeba było zrobić białe ramki wokół okien? Albo takie one (nie wiem, jak to się fachowo nazywa) z białego tynku w narożnikach?Zaraz poszukam zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Cześc i czołem!!! Kiedy odcinek z Wero?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.06.2008 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Cześc i czołem!!! Kiedy odcinek z Wero?????? A bo to wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Cześc i czołem!!! Kiedy odcinek z Wero?????? A bo to wiem? No jak to tak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.06.2008 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 No dobra - już wiem: we wrześniu lub w październiku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 No dobra - już wiem: we wrześniu lub w październiku... Bardzo smieszne .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.06.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 No, pośmiałam się. Dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.06.2008 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Dzień dobry! To i ja się do Was uśmiechnę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.06.2008 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 A czy już się chwaliłam, że Madzia zdobyła srebrny medal na turnieju tańca towarzyskiego?Nie?To się chwalę niniejszym!Startowało 97 par! Były chyba 3 złote medale i 3 srebrne. Złote pozdobywali ci, którzy tańczą w klubach, Magda tylko w przedszkolu raz w tygodniu ma zajęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.06.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 nie no ....gratulacje dla Madziuni !!!! duma cie musi rozpierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts