Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nikt by z forum nie schodził jakby to takie proste było :lol:

Agduś mam wielką prośbę jabyś mogła wrzucić fotkę swojego domu od frontu to byłaby zobowiązana :D

mam dylematy kolorystyczne :roll: chociaż ledwo z ziemi wystaję :oops:

nie wiem czy przy grafitowym dachu , białych oknach ze szprosami, żółtej elewacji dać drzwi i bramę garażową białą czy w brązie :roll:

a kostka przed Twoim domkiem podoba mi się niezmiennie :D

Białe! Koniecznie!

No nie, żebym aż tak zadufana w sobie była, że cudze pomysły uważam za złe, ale przy takim zestawie kolorów ten brąz byłby tak ni z gruszki ni z pietruszki chyba. Widziałam kilka domów, które przy ciemnych dachach miały białe obróbki z blachy na krawędziach dachu (kosze, oczywiście, pod kolor dachówek) i białą podbitkę. Baaardzo mi się to podoba i żałuję, że sama na to nie wpadłam. Na razie za mało mi bieli w tym naszym domku. Poprawi się trochę z przodu, kiedy zrobimy białą balustradę na balkonie (bejcowane drewno, oczywiście). Może trzeba było zrobić białe ramki wokół okien? Albo takie one (nie wiem, jak to się fachowo nazywa) z białego tynku w narożnikach?

Zaraz poszukam zdjęcia.

A czy już się chwaliłam, że Madzia zdobyła srebrny medal na turnieju tańca towarzyskiego?

Nie?

To się chwalę niniejszym!

Startowało 97 par! Były chyba 3 złote medale i 3 srebrne. Złote pozdobywali ci, którzy tańczą w klubach, Magda tylko w przedszkolu raz w tygodniu ma zajęcia.