Agduś 27.05.2020 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2020 Wręcz przeciwnie, zanosi się na duży wydatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2020 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2020 Usiądę obok Osi, coby Jej smutno nie było też z popcornem (choć nie lubię, Osia doceń) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.05.2020 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2020 Doceniam Brazuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.05.2020 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 Posiedziałabym z Wami, ale muszę lecieć zadania sprawdzać i oceniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.05.2020 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 :p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.05.2020 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 kupujecie dom czy mieszkanie? Ja na razie zamówiłam sobie czytnik eboków, wydatek mniejszy ale też się cieszę. W komplecie mam tam 700 książek! Ciekawe jakich... Uczta przede mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.05.2020 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2020 Mieszkanie.Czytaki mamy w domu trzy. Pierwszy Weronika kupiła sobie lata temu, kiedy była w NY i skończyły jej się książki. Oczywiście mogła kupić w polskiej księgarni, ale musiała się liczyć z wagą bagażu. Drugi Małgo dostała jako nagrodę w konkursie literackim. Trzeci kupił sobie Andrzej. A ja wiem, że nie lubię. Znaczy jako erzac książki, kiedy nie mogę mieć prawdziwej np. w podróży, to się sprawdza, ale nadal wolę mieć w ręce papier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.05.2020 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2020 i co na stale do Gdyni? Bedziemy sasiadkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.05.2020 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2020 Na razie nie na stałe, ale na zaś, zaś, zaś tak. Dlatego wybraliśmy mieszkanie z najładniejszym widokiem. Teraz ma tam mieszkać Weronika, a my z doskoku, jeśli nam fantazja przyjdzie, wpadniemy na weekend albo jakieś inne wolne. Później mamy zamiar zamieszkać gdzieś bliżej Gdyni we własnym domku na zadupiu, a do mieszkania wpadać, kiedy zatęsknimy za cywilizacją. A w końcu może na stałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.05.2020 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2020 O kurczątko... no to gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.05.2020 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2020 super gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.05.2020 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2020 Pochwalę się, kiedy podpiszemy umowę. Na razie zbieramy papiery do kredytu. Gdyby ktoś miał ochotę pomóc w jego wpłacaniu, to w najbliższe wakacje proponuję miejscówkę w Gdyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.05.2020 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2020 Agdus a nowe czy uzywane? 3-miasto jednak ciagnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.05.2020 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2020 Ochota wprawdzie jest ale mamy małe dziecko... Nie mniej jednak czekam, aż podpiszesz umowę i pochwalisz się nabytkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.05.2020 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2020 też oddam się oczekiwaniu napomknę jednakowoż że dawno nas Agduś nie straszyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.05.2020 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2020 (edytowane) Używane. Na nowe nas nie stać, poza tym nie było nowego z takim widokiem.Oglądaliśmy kilka nowych, ale w cenie używanego, umeblowanego można mieć podobną powierzchnię gołego betonu bez drzwi wewnętrznych nawet. Wprawdzie jedno miało zabawny trójkątny balkon, ale widok na kontenery w porcie i ulicę wzdłuż niego. Faktem jest, że jeśli komuś nie zależy na widokach, to ta nowa inwestycja ma ładne mieszkania. Niestety w pakiecie z bachorkami, bo sami młodzi ludzie i wszędzie widać wózki oraz kolorowe rowerki w rozmiarze mini.To ja zdecydowanie wolę używane, umeblowane, z widokiem i świętym spokojem w pakiecie. Do plaży prawie 4 km., ale są autobusy, ścieżka rowerowa albo spacer pomiędzy ogródkami działkowymi. Bliżej jest na bulwar, ale nie mierzyliśmy, jak daleko. Edytowane 30 Maja 2020 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.05.2020 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2020 ale fajnie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 31.05.2020 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2020 Ale ten widok to faktycznie na morze? To bardzo zazdroszczę. Co prawda Gdynia to nie pełne morze, ale zawsze woda Jednym słowem powoli przesuwacie się w kierunku wylotu na Skandynawię Co do czytnika- to jest przymus. Nie mam już miejsca na książki, ledwie się z zawodowymi mieszczę. Przeszłam na ebooki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.06.2020 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 To mogę teraz się przyznać, że wiedziałam już, gdy siadałam obok Osi ale się nie przyznawałam:) Jakbyście się wybierali podpisać to umowę to będzie po drodze (zawsze jest) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.06.2020 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 Pewnie, że będzie po drodze.Widok z okna pokoju i z balkonu przy dużym pokoju jest na Gdynię, te zalesione górki, port i jeśli się popatrzy w lewo, kawałek Zatoki. Z kuchni i trzeciego pokoju widać działki, kawałek Zatoki i Hel. Zresztą poszukajcie ulicy Turkusowej, to zobaczycie na mapie, co może być widać z ósmego piętra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts