braza 05.06.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 To "eeee" to było na to "Nie sądziłam, że jesteśmy aż tak problemowi i kosztowni!" a nie na Allegro Strasznie dużo mi tych "to" wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.06.2008 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Było się nie przyznawać do nadmiaru "to" - uznałabym, że to zamierzony chwyt stylistyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Było się nie przyznawać do nadmiaru "to" - uznałabym, że to zamierzony chwyt stylistyczny. A wyglądało na takowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.06.2008 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Jassssne! Ja już jedenasty list przepisuję, to i polskiej mowy zaczynam zapominać. W każdy chwyt uwierzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Jak dziesz u mnie gadać po francusku to ... moja córcia Cię ozłoci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.06.2008 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Ja nie gadam, ja przepisuję... tylko. Kiedyś gadałam, ale to dawno było. Je oublie aussi. Malheuresement. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.06.2008 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Pada!!!! Jak pięknie pada!!! A na ICM-ie wczoraj zapowiadali u nas suszę. Już nawet tej prognozie nie można ufać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.06.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Agduś - podeślij do nas ten deszczyk bo nie chce mi się podlewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.06.2008 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Mowy nie ma! Mój ci on jest!!! Zresztą jakiś taki marniutki był. No ale dzisiaj nie podlewam i to już jest coś. A jutro i pojutrze ma ciut popadać. Chyba, że się na ICM-ie znów pomylili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Jak Ty się łapiesz w tym ICM-ie???? Mało co tam kumam, ale chyba dla mojej Perły Bałtyku deszczu zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.06.2008 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Jak Ty się łapiesz w tym ICM-ie???? Mało co tam kumam, ale chyba dla mojej Perły Bałtyku deszczu zabraknie No jak to jak? Proste jak budowa cepa, tylko trza odpowiednią prognozę wybrać (ja klikam w tę trzecią od lewej i wybieram gminę). A potem to juz bajka jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Tych ICM-ów to w Googlach jak mrówków, daj linka do swojego, może i ja opanuję tę budowę cepa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.06.2008 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Mówisz - masz:http://meteo.icm.edu.pl/Wybierz "Model UM 4.5 17 km (cokolwiek by to nie znaczyło). Kliknij w wybieranie gminy, wpisz swoją bez polskich znaków i masz jak na dłoni śliczne wykresy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 No dziękuję Guru Ty moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.06.2008 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Pochwal się efektami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Pochwal się efektami. Wyszło mi , że jutro snieg będzie padał temp. jakieś 25st., bez deszczu, chmury niskie, wiatr pioruńsko zimny bo z północy zawadzający o wschód, ciśnienie tak 1015 A teraz sprawdź, czy dobrze to przetłumaczyłam: http://umold.meteo.pl/java/mgram.php?x=11&y=17&pol_x=122&lang=0&ver=&ikonka=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.06.2008 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Żadnych opadów jutro i pojutrze. Gdzieś Ty ten śnieg znalazła??? Wiatr jakieś 9 m/s, kierunek się zgadza. Ciśnienie i temperatura też. Za to chmury wysokie i to niewiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Ja tam nie wiem, ale ten obecny wiatr to mi na 9m/s nie wygląda, jeno na szybszy... Z tym śniegiem to żartowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.06.2008 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Ja tam się na szybkościach wiatrów nie znam. Wiatr powiewa, wieje, dmucha, gwiździ, pi... A ile ma m/s to nie mam pojęcia! I na stopniach w skali B się też nie znam, chociaż (nie na trzeźwo, oczywiście) śpiewałam, że było w niej 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.06.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 A ja to bym bardzo deszczu chciała. U nas tak strasznie sucho jest, że trawa całkowicie wyschła na podwórku, nie ma ani jednego zielonego skrawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts