Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

Oj, mamy, mamy z dziećmi... urwanie głowy mamy...

Kiedy urodziła się Weronika i jeszcze w szpitalu co chwilę zaglądałam do wózeczka, żeby sprawdzić, czy oddycha (jak to rąbnięta mama), pomyślałam "niech ona szybko urośnie, to się przestanę tak martwić każdym drobiazgiem", a już po chwili zrozumiałąm, że od tej pory już nigdy nie przestanę, tylko "drobiazgi" będą się zmieniały...

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ups :oops: właśnie przeczytałam jaki masz młyn :o

Aga z tymi moimi sprawami, to tak na spokojnie, jak już trochę odsapniesz, co? Normalnie jak czytałam wcześniejsze wpisy, to zdałam sobie sprawę, że zaczęłam się spieszyć, jakby mnie coś goniło :o :roll: :oops: ...

A z tą temperaturą i katarem tak samo było u Mai, po jakimś czasie lekarz stwierdził, że tak reaguje na kontakt z alergenem :-? ...czasem samo przechodziło, a czasem przez tydzień podawałam zyrtek, aż katar mijał...

Oj, mamy, mamy z dziećmi... urwanie głowy mamy...

Kiedy urodziła się Weronika i jeszcze w szpitalu co chwilę zaglądałam do wózeczka, żeby sprawdzić, czy oddycha (jak to rąbnięta mama), pomyślałam "niech ona szybko urośnie, to się przestanę tak martwić każdym drobiazgiem", a już po chwili zrozumiałąm, że od tej pory już nigdy nie przestanę, tylko "drobiazgi" będą się zmieniały...

święta racja panie

Monika, nie przejmuj się - już wychodzę na prostą. Nocny wyjazd na giełdę odpadł, za to do US muszę się pofatygować do WIeliczki, coby się spotkać z niesamowicie miłą panią urzędniczką. Listy zabierze Andrzej, bo ja nie wyrobię się z wyjazdem do Krakowa - o 14.00 mam w przedszkolu pokaz karate :lol:

Po południu spokój - tylko Wero wyprawić z kwiotkiem na ostatni angielski (jakoś pokazowej lekcji nie było), zamówić dla niej kwiatki do szkoły na piątek, przygotować opisy do tableau, nakleić je z tyłu pod ramkami i oprawić tableau. Na szczęście tylko jedno wymaga passe-par-tout.

W piątek na szczęście tylko zakończenie przedszkola (dostarczyć oprawione tableau, odebrać z koleżanką kwiatki i być na uroczystości), bo w szkolną trójkę nie dałam się wrobić i po południu karate albo wyjazd do Opola.

A od poniedziałku wakacje! Ogródek wypielę wreszcie! I jeszcze inne sprawy pozałatwiam.

Spoko!

Najważniejsze, że tableau już są!

Wpadłam na śniadanko. Dzień dobry!

Wieliczkę już obskoczyłam.

Pomaga mi takie wypisanie tu sobie wszystkiego, co mam załatwić - od razu jakoś mi się porządkuje. Na kartce bym nie wypisywała, bo by mi się nie chciało. Signum tempori... Zanika szlechetna sztuka pisania odręcznego... Pióra mi powysychały...