Agduś 18.06.2008 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Oj, mamy, mamy z dziećmi... urwanie głowy mamy...Kiedy urodziła się Weronika i jeszcze w szpitalu co chwilę zaglądałam do wózeczka, żeby sprawdzić, czy oddycha (jak to rąbnięta mama), pomyślałam "niech ona szybko urośnie, to się przestanę tak martwić każdym drobiazgiem", a już po chwili zrozumiałąm, że od tej pory już nigdy nie przestanę, tylko "drobiazgi" będą się zmieniały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 18.06.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Aga mam doła ...wróciłam z rozprawy Mogę Was pomęczyć na privie?? Pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.06.2008 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Spoko, możesz męczyć, ile dusza zapragnie. Gorszych przebojów niż dzisiaj miałam z tableau i tak mi nie dasz rady zafundować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 18.06.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Ups właśnie przeczytałam jaki masz młyn Aga z tymi moimi sprawami, to tak na spokojnie, jak już trochę odsapniesz, co? Normalnie jak czytałam wcześniejsze wpisy, to zdałam sobie sprawę, że zaczęłam się spieszyć, jakby mnie coś goniło ... A z tą temperaturą i katarem tak samo było u Mai, po jakimś czasie lekarz stwierdził, że tak reaguje na kontakt z alergenem ...czasem samo przechodziło, a czasem przez tydzień podawałam zyrtek, aż katar mijał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.06.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Oj, mamy, mamy z dziećmi... urwanie głowy mamy... Kiedy urodziła się Weronika i jeszcze w szpitalu co chwilę zaglądałam do wózeczka, żeby sprawdzić, czy oddycha (jak to rąbnięta mama), pomyślałam "niech ona szybko urośnie, to się przestanę tak martwić każdym drobiazgiem", a już po chwili zrozumiałąm, że od tej pory już nigdy nie przestanę, tylko "drobiazgi" będą się zmieniały... święta racja panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.06.2008 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Monika, nie przejmuj się - już wychodzę na prostą. Nocny wyjazd na giełdę odpadł, za to do US muszę się pofatygować do WIeliczki, coby się spotkać z niesamowicie miłą panią urzędniczką. Listy zabierze Andrzej, bo ja nie wyrobię się z wyjazdem do Krakowa - o 14.00 mam w przedszkolu pokaz karate Po południu spokój - tylko Wero wyprawić z kwiotkiem na ostatni angielski (jakoś pokazowej lekcji nie było), zamówić dla niej kwiatki do szkoły na piątek, przygotować opisy do tableau, nakleić je z tyłu pod ramkami i oprawić tableau. Na szczęście tylko jedno wymaga passe-par-tout. W piątek na szczęście tylko zakończenie przedszkola (dostarczyć oprawione tableau, odebrać z koleżanką kwiatki i być na uroczystości), bo w szkolną trójkę nie dałam się wrobić i po południu karate albo wyjazd do Opola. A od poniedziałku wakacje! Ogródek wypielę wreszcie! I jeszcze inne sprawy pozałatwiam. Spoko! Najważniejsze, że tableau już są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.06.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Ejjj Ty to było na temat nieodzywania się... Cześć wieczorne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.06.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 No to ja nie zawracam gitary i tylko wieczornie się przywitam - dobry wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.06.2008 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Wpadłam na śniadanko. Dzień dobry!Wieliczkę już obskoczyłam.Pomaga mi takie wypisanie tu sobie wszystkiego, co mam załatwić - od razu jakoś mi się porządkuje. Na kartce bym nie wypisywała, bo by mi się nie chciało. Signum tempori... Zanika szlechetna sztuka pisania odręcznego... Pióra mi powysychały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 A ja zajrzałam na podwieczorek Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.06.2008 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Spóźniłaś się z tą herbatką całe 45 minut! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 A bo ja nie jestem taka typowo angielska - to byłoby zbyt nudne!!! Kolację robimy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.06.2008 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Kto? Ja?Niii! Naklejki na rewers tableau produkujemy.O! Per "my" się traktuję! Noblesse oblige! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Znowu nie tak zartykułowałam swoje myśli: skoro za późno przyszłam z podwieczorkiem, to może razem jaką kolację popełnimy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.06.2008 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Wsuwam zielony agrest. Może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Może! Ja właśnie pożeram czerwone truskawki - jak myślisz, jaki będzie efekt tego kolorystycznego połączenia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.06.2008 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 http://foto.otwarty.pl/fotka,1061,zielony-agrest.gif http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/2239_2006-0123.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.06.2008 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 http://alejahandlowa.pl/obr/eogrody/296694_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.06.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts