Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

Dzień dobry.

Pewnie, że ładny. Właśnie go chrupię.

Zaraz zmykam na strych pakowć zabawki i ubranka dla potrzebującego dziecka, a potem jadziem do Opola na weekend.

Kwiatki, czekoladki i tableau wręczone. Udało się!

Dziecka naznosiły dyplomów. Trzeba będzie zabarć je do Opola, coby babcia mogła popodziwiać. Świadectwo też jest, ale nie do podziwiania.

WAKACJE!!!

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tiaaa... Mój młodszy przyniósł dziś świadectwo, ale nie jest takie, jak miało być, oj nie jest. :evil:

Będzie miał problem w te wakacje, a już na pewno nigdzie nie pojedzie. :x

Leń jeden zatwardziały.

Pozna, co to rodzicielski foch i niezadowolenie. 8)

W sumie z młodszym nie jest jakoś źle, ale średnia ocen tylko 4,0 to stanowczo za mało jak na jego możliwości.

Mógłby mieć bez problemu co najmniej 4,75 ale oczywiście nie chce mu się, nie lubi się przemęczać. :evil:

Ponieważ to nie pierwszy taki rok - będzie musiał mieć wprowadzone restrykcje. :evil:

Dobrze, że w tym tygodniu gości nie będę miała, to spokojnie Synka spakuję i za morze wyprawię. :roll:

Po czym się oflaguję, okopię na pozycji i będę łzy wylewać. :cry:

Witam po weekendzie!

Średnia 4,5.

Miałam takie bogate plany na dzień dzisiejszy, a tu temperatura 31 stopni odebrała mi werwę. Zachmuralo się na szczęście. Może popada i się ochłodzi???

Tyle dobrze, że słońce nie pali tak strasznie jak wczoraj w Opolu, więc jakoś z domu wyjdę.

A tu jeszcze działania wychowawcze trza podjąć względem córki marnotrawnej.

Mam dwa postulaty dziesiątkowe:

10 stopni mniej!!!

10 kilogramów mniej!!!

Myśleć mi się nie chce! Zwoje mi się przegrzewają w tym upale. Idę kwiatki podlać - to nie wymaga wyższej matematyki.

W porywach do 36 stopni doszło, a termometr mam na północnym oknie!!!

Potem przyszła burza, pętała się gdzieś daleko i poszła rzuciwszy 10 kropepek wody. I nadal było 36 stopni.

Kole 17.00 wreszcie popadało solidnie, gradem rzuciło i... wreszcie się trochę ochłodziło.

A z tymi kilogramami to rzeczywiście na pomoc Księżniczki trochę liczę. Bylem tylko ja je zrzucała, a nie ona z siebie. Szkoda, że rancza jeszcze nie masz, bo bym Ci pomogła oporządzać 10 koni. Na pewno by pomogło.

No właśnie, średnia 4,5.

A u nas (młodszy) ledwie 4,0. :evil:

Już z nim dzisiaj omówiłam plan nauki angielskiego w czasie wakacji i potem. 8)

U nas 32 w cieniu i paskudny gorący wiatr, jak samum.

Też nie uświadczyliśmy deszczu - wokół podobno była wielka burza i deszcz, a u nas... Echchchchc.... :-?

Najpierw będziemy razem a potem Wero tak jak w zeszłym roku.

Niby 4,5 to nie tak źle, ale ta 4 z anglika..., z infy..., z religii... Eeee. Powinno być lepiej! Za rok wybór gimnazjum...

Raport pogodowy - rano słoneczko świeciło, ale było rześko, teraz się zachmurało, za to duszniej jest. Nie zapowiadali opadów, ale chmurki takie obiecujące... jakby coś pozaklinać, to może popuszczą...