Agduś 20.06.2008 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Dzień dobry. Pewnie, że ładny. Właśnie go chrupię.Zaraz zmykam na strych pakowć zabawki i ubranka dla potrzebującego dziecka, a potem jadziem do Opola na weekend. Kwiatki, czekoladki i tableau wręczone. Udało się!Dziecka naznosiły dyplomów. Trzeba będzie zabarć je do Opola, coby babcia mogła popodziwiać. Świadectwo też jest, ale nie do podziwiania. WAKACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.06.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Ano - w końcu NADEJSZŁY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.06.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Tiaaa... Mój młodszy przyniósł dziś świadectwo, ale nie jest takie, jak miało być, oj nie jest. Będzie miał problem w te wakacje, a już na pewno nigdzie nie pojedzie. Leń jeden zatwardziały. Pozna, co to rodzicielski foch i niezadowolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.06.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 depsia - daj spokój chłopakowi - przecież świetnie zdał maturę i dostał się na wymarzone studia w UK (dobrze pamiętam?). Ciesz się kochana, że masz takiego fajnego synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Depsia, Ty nie masz innych problemów tylko się świadectwem Młodszego przejmować i fochy strzelać Po co???? Chłopak jest mądry i cudowny - jeszcze Ci mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.06.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Nie, nie, pomyliłyście się. Starszy pieknie zdał maturę i dostał się na studia do UK, a młodszy... Porządek musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2008 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Ja sobie wypraszam, ja się nie pomyliłam!!!! Proszę czytać ze zrozumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.06.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 No, no, ciekawe, jak Twoja Córcia się poleni, to jakoś inaczej gadasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 No, no, ciekawe, jak Twoja Córcia się poleni, to jakoś inaczej gadasz... Eeeeee taam ... cicho byyyć .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.06.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Nie, nie, pomyliłyście się. Starszy pieknie zdał maturę i dostał się na studia do UK, a młodszy... Porządek musi być. uuuups depsiu - jakoś tak wydawało mi się, że masz tylko jednego syna, przepraszam ale ze Starszego musisz być bardzo dumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.06.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 W sumie z młodszym nie jest jakoś źle, ale średnia ocen tylko 4,0 to stanowczo za mało jak na jego możliwości. Mógłby mieć bez problemu co najmniej 4,75 ale oczywiście nie chce mu się, nie lubi się przemęczać. Ponieważ to nie pierwszy taki rok - będzie musiał mieć wprowadzone restrykcje. Dobrze, że w tym tygodniu gości nie będę miała, to spokojnie Synka spakuję i za morze wyprawię. Po czym się oflaguję, okopię na pozycji i będę łzy wylewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 http://www.stalgast.com.pl/catalog/images/stalgast/0110l.jpg Bardzo gustowne wiaderko na owe łzy matczne! Może one łzy w perły się zamienią, to wtedy pożyczysz mi Depsiu na Ravkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.06.2008 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Witam po weekendzie!Średnia 4,5.Miałam takie bogate plany na dzień dzisiejszy, a tu temperatura 31 stopni odebrała mi werwę. Zachmuralo się na szczęście. Może popada i się ochłodzi???Tyle dobrze, że słońce nie pali tak strasznie jak wczoraj w Opolu, więc jakoś z domu wyjdę.A tu jeszcze działania wychowawcze trza podjąć względem córki marnotrawnej.Mam dwa postulaty dziesiątkowe:10 stopni mniej!!!10 kilogramów mniej!!! Myśleć mi się nie chce! Zwoje mi się przegrzewają w tym upale. Idę kwiatki podlać - to nie wymaga wyższej matematyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Ze stopniami nie poradzę, u mnie za to chłodno i fajnie, ale co do kilogramów...hmmyyy .. Księżniczka czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.06.2008 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 W porywach do 36 stopni doszło, a termometr mam na północnym oknie!!!Potem przyszła burza, pętała się gdzieś daleko i poszła rzuciwszy 10 kropepek wody. I nadal było 36 stopni.Kole 17.00 wreszcie popadało solidnie, gradem rzuciło i... wreszcie się trochę ochłodziło.A z tymi kilogramami to rzeczywiście na pomoc Księżniczki trochę liczę. Bylem tylko ja je zrzucała, a nie ona z siebie. Szkoda, że rancza jeszcze nie masz, bo bym Ci pomogła oporządzać 10 koni. Na pewno by pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Ja też żałuję, że tego rancza nie ma Ale jak będzie, to licze na Ciebie Kiedy Wero będzie w okolicy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.06.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 No właśnie, średnia 4,5. A u nas (młodszy) ledwie 4,0. Już z nim dzisiaj omówiłam plan nauki angielskiego w czasie wakacji i potem. U nas 32 w cieniu i paskudny gorący wiatr, jak samum. Też nie uświadczyliśmy deszczu - wokół podobno była wielka burza i deszcz, a u nas... Echchchchc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.06.2008 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Najpierw będziemy razem a potem Wero tak jak w zeszłym roku. Niby 4,5 to nie tak źle, ale ta 4 z anglika..., z infy..., z religii... Eeee. Powinno być lepiej! Za rok wybór gimnazjum... Raport pogodowy - rano słoneczko świeciło, ale było rześko, teraz się zachmurało, za to duszniej jest. Nie zapowiadali opadów, ale chmurki takie obiecujące... jakby coś pozaklinać, to może popuszczą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.06.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Agduś - najważniejsze będzie przyszłoroczne świadectwo i egzamin po szóstej klasie. I jeszcze dodatkowe punkty, które liczą się przy przyjęciu do gimnazujm. u nasz też słoneczko ale zdecydowanie chłodniej niż wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Też uważam, że najważniejszy jest przyszły rok. Moja latorośl się zaparła, że będzie czerwony pasek - ma w tym swój interes - jak będzie pasek, będzie koń - tylko dla Niej Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts