Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika Agi i Robert

Recommended Posts

• Odpowiedzi 109
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Napiszcie co sądzicie o ankiecie.

Mnie osobiście rozczarowała.

Nie chodzi mi o głosujących (tu wiadomo głosy są podzielone). Oczekiwałem, że głosować można będzie wielokrotnie (po każdym zalogowaniu).

Interesowały mnie typy forumowiczów na różnych etapach mojej budowy.

Zmany w głosowaniu po przeczytaniu informacji o różnych nieoczekiwanych wydażeniach (które w trakcie budowy zdarzają się zawsze) oraz po wpisach o kolejnych postępach.

Drugą sprawą jest to, że w komentarzach do dzinnika pojawiają się opinie zachęcające do działania, bardzo miłe i budujące :D (jak sądzę wpisane przez osoby "głosujące na tak").

Brak jest natomiast opini ludzi, ktorzy twierdzą, że się nie uda.

A szkoda, bo chętnie bym się dowiedział czemu.

Ankieta, ankietą ale ja i tak wiem, że my się wprowadzimy w 2006.

Niezależnie od innych głosów.

Czego i Wam życzę.

mysle ze ankieta jest przedstawiona zbyt "stanowczo" na zasadzie czarne - biale, brak odcieni szarosci

i mozna byc "zdecydowanie na tak" lub "zdecydowanie na nie"

a na budowie domu wszystko mozliwe :wink:

i albo potraktujemy pytanie powaznie i w zwiazku z tym uchylimy sie od tak jednoznacznej odpowiedzi (ja tak zrobilam i nie zaglosowalam) albo jako zart i tu moge strzelic w "zdecydownie nie" ale tylko z tego powodu ze sie dopominacie :wink:

pozdrawiam

Hej,

Projekt z Horyzontu Irys bardzo mi się podobała i nadal podoba 8) Szkoda, ze musieliście z niego zrezygnować ale obecny tez jest ciekawy i sympatyczny 8)

A swoje trzeba przejść z urżednikami, jedni mniej inni więcej- nie ma łatwo :-? :wink:

Powodzenia i trzymam kciuki za dobre rozpoczęcie prac budowlanych, wszak to już niedługo 8)

Pozdówka

Robercie, tak jak obiecałam jestem w Twoich komentarzach. Bardzo podoba mi się projekt, który wybraliście.

Wiem, ze bardzo chcielibyście, żeby już w tym roku zamieszkać w nowym domku, ale.......to bedzie bardzo trudne do zrealizowania. Zawsze na budowie są jakies poślizgi.

Trzymam jednak kciuki, żeby Wam sie powiodło! :wink:

Pozdrawiam :D

Dziękuje za miłe słowo o Marcelu!

Czytałam wasz dziennik, jesteśmy na podobnym etapie. My w środę (12.04.06) otrzymaliśmy pismo ze starostwa o wszczęciu postępowania w sprawie pozwolenia na budowę. Pani urzędniczka poinformowała mnie telefonicznie - oczywiście to ja dzwoniłam - że pozwolenie będzie wydane z datą 20 kwietnia, czyli przypuszczam, że tak jak i wy zaczniemy na początku maja.

Jeszcze się odezwę!

Pozdrawiam!

Podobno dobrze jest jak dom w stanie surowym pooddycha sobie przez zimę, tak mowi nasz KB. Szczerze mówiąc, to jak pierwszy raz usłyszałam od znajomej (ktora pracuje jako budowlaniec u developera) słowa: "To w tym roku sie wprowadzacie!" to nawet w to uwierzyłam.

Ale wszyscy (mąż, rodzina) jak słyszą moje słowa to raczej nie biora ich serio.

Cieszy mnie, że wy też wierzycie że można jeszcze w tym roku.

Ach! Wigilia w nowym domu...

PS.

Na forum są dzienniki ludzi, którzy dali radę w ciągu jednego roku.