Robert i Aga 08.04.2006 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin B 08.04.2006 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Śliczny domek. Gratuluję wyboru. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 08.04.2006 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin B 09.04.2006 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Napiszcie co sądzicie o ankiecie. Mnie osobiście rozczarowała. Nie chodzi mi o głosujących (tu wiadomo głosy są podzielone). Oczekiwałem, że głosować można będzie wielokrotnie (po każdym zalogowaniu). Interesowały mnie typy forumowiczów na różnych etapach mojej budowy. Zmany w głosowaniu po przeczytaniu informacji o różnych nieoczekiwanych wydażeniach (które w trakcie budowy zdarzają się zawsze) oraz po wpisach o kolejnych postępach. Drugą sprawą jest to, że w komentarzach do dzinnika pojawiają się opinie zachęcające do działania, bardzo miłe i budujące (jak sądzę wpisane przez osoby "głosujące na tak"). Brak jest natomiast opini ludzi, ktorzy twierdzą, że się nie uda. A szkoda, bo chętnie bym się dowiedział czemu. Ankieta, ankietą ale ja i tak wiem, że my się wprowadzimy w 2006. Niezależnie od innych głosów. Czego i Wam życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.04.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 mysle ze ankieta jest przedstawiona zbyt "stanowczo" na zasadzie czarne - biale, brak odcieni szarosci i mozna byc "zdecydowanie na tak" lub "zdecydowanie na nie" a na budowie domu wszystko mozliwe i albo potraktujemy pytanie powaznie i w zwiazku z tym uchylimy sie od tak jednoznacznej odpowiedzi (ja tak zrobilam i nie zaglosowalam) albo jako zart i tu moge strzelic w "zdecydownie nie" ale tylko z tego powodu ze sie dopominacie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 09.04.2006 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.04.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Hej, Projekt z Horyzontu Irys bardzo mi się podobała i nadal podoba Szkoda, ze musieliście z niego zrezygnować ale obecny tez jest ciekawy i sympatyczny A swoje trzeba przejść z urżednikami, jedni mniej inni więcej- nie ma łatwo Powodzenia i trzymam kciuki za dobre rozpoczęcie prac budowlanych, wszak to już niedługo Pozdówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 10.04.2006 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.04.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Robercie, tak jak obiecałam jestem w Twoich komentarzach. Bardzo podoba mi się projekt, który wybraliście. Wiem, ze bardzo chcielibyście, żeby już w tym roku zamieszkać w nowym domku, ale.......to bedzie bardzo trudne do zrealizowania. Zawsze na budowie są jakies poślizgi. Trzymam jednak kciuki, żeby Wam sie powiodło! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 12.04.2006 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.04.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 http://www.bizz.pl/kartki/nowe/images/wielkanoc/wielkanoc104.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.04.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Zdrowych wesołych pogodnych Świat dla Was i waszych Bliskich http://images1.fotosik.pl/50/vc8lw25czlnz5pp7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin B 14.04.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Zdrowych i radosnych Świąt Wielkanocnych dla Roberta i Agi.Wspaniałej przygody budowlanej i spełnienia marzeń o nowym domku. Kasia, Marcin i Asia http://kborycka.photosite.com/~photos/tn/31_348.ts1145038437949.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.04.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Życzę wprowadzenia się do nowego domu jeszcze w tym roku! i dużo zdrowia http://kartki.onet.pl/_i/d/kaczuszki2_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.04.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/2140_348.ts1144943098578.jpg szczęsliwoości, radości miłości i szybkiej budowlaności z okazji Swiat wielkanocnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikun 15.04.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 również piękny domek ach te parterówki a co tam będziemy po schodach biegać napiszcie proszę jakie będziecie mieli ogrzewanie i oczywiście Radosnych Świąt Wielkanocnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 15.04.2006 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 15.04.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Dziękuje za miłe słowo o Marcelu!Czytałam wasz dziennik, jesteśmy na podobnym etapie. My w środę (12.04.06) otrzymaliśmy pismo ze starostwa o wszczęciu postępowania w sprawie pozwolenia na budowę. Pani urzędniczka poinformowała mnie telefonicznie - oczywiście to ja dzwoniłam - że pozwolenie będzie wydane z datą 20 kwietnia, czyli przypuszczam, że tak jak i wy zaczniemy na początku maja. Jeszcze się odezwę!Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 15.04.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Podobno dobrze jest jak dom w stanie surowym pooddycha sobie przez zimę, tak mowi nasz KB. Szczerze mówiąc, to jak pierwszy raz usłyszałam od znajomej (ktora pracuje jako budowlaniec u developera) słowa: "To w tym roku sie wprowadzacie!" to nawet w to uwierzyłam. Ale wszyscy (mąż, rodzina) jak słyszą moje słowa to raczej nie biora ich serio.Cieszy mnie, że wy też wierzycie że można jeszcze w tym roku.Ach! Wigilia w nowym domu...PS.Na forum są dzienniki ludzi, którzy dali radę w ciągu jednego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 15.04.2006 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts