Robert i Aga 24.07.2006 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 24.07.2006 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cancer 25.07.2006 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Odnośnie kredytu. My również musieliśmy posiłkować się kredytem.Załatwianie formalnośni krdytowych, to "droga przez męki" na początku w bankach wszyscy mówią, że szybko, że tanio,ale niestety tak nie jest.Jeśli chodzi o bank PKO BP, to osobiście odradzam.Właśnie spłaciłem w całości stary kredyt, żeby otrzymać nowy w innym (Nordea).Od 3 tygodni nie mogę sie doprosić o zwolnienie z zobowiązań, czyli wszystkich dokmentów, które pozwolą mi wykreślić ich bank z hipoteki.Poza tym mają najgorszą ofertę na rynku, no i bodajże nie udzielają kredytów we frankach.Obecnie polecam, po wielu godzinach rozmów banki:BGŻ, Fortis, Kredytbank, Mbank, Nordea. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 25.07.2006 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 25.07.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Zajrzałam do Was dzisiaj i co... zaczęło się! Gratuluję!Nasz projekt jest bardzo podobny do Waszego Saszy, dlatego ciekawa jestem ciągu dalszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 25.07.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Przed chwilą zauważyłam jeszcze dwie analogie: datę dołązcenia do forum i liczbe napisanych postów. Jak ładnie wyglądałyby nasze domki obok siebie, prawda?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 25.07.2006 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin B 25.07.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Właśnie wkleiłem zdjęcia grzybków i inne. Miłego oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.07.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Hej hej Zobaczylam Was na mapce i mam pytanie - jak daleko jestescie od Miedzyrzecza? Bo ja tam ostatnio bywam w ramach "relaksu" i "ladowania baterii " - mam przyjaciół ktorzy tam mieszkaja i mnie nieszczesnicy goszcza (ostatnio czesto ) - zakochalam sie w tamtejszych okolicach i potwierdzam ze slicznie tam jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 30.07.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Dawno nic nie pisaliscie w dzienniku, napiszcie jak tam sprawy kredytowe. Bardzo Wam kibicuje w wybudowaniu jeszcze w tym roku, bo jezeli Wam sie uda to ja jezeli zaczne w tym roku jesienia to do jesieni przyszlego roku tymbardziej zdaze (pocieszam sie! Ladny jest Wasz domek, piszcie i wstawiajcie zdjecia z etapow budowy. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 30.07.2006 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 30.07.2006 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 07.08.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Ciesze sie, ze w koncu pojawil sie nowy wpis w Waszym dzienniku. Dawno sie nie odzywaliscie i juz sie balam, ze odpusciliscie sobie z wykonczeniem domku w tym roku. Mam nadzieje, ze sie Wam uda. Piszcie duzo i wklejajcie zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cancer 10.08.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Hejka!Nie widzę u was izolacji pionowej ścian fundamentowych. Zapytajcie firmę budowlaną czy zasmarowali np. Dysperbitem wewnątrz ściany fundamentowe i dlaczego nie dali ocieplenie od zewnątrz. Izolacja powinna sięgać do samego szczytu ścian fundamentowych. Na moje oko, nie widać żeby zagęścili piach wewnątzr fundamentów, brakuje równierz przepustów pod kanalizację.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 23.08.2006 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekAga 25.08.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 No widać, że ostro Wasza ekipa wzięła się do pracy, domek rośnie jak grzyby po deszczu! My codziennie z niecierpliwością przeglądamy Wasz dziennik, ale sami narazie nie mamy się czym pochwalić, dopiero dostaliśmy pozwolenie na budowę. Mamy już umówioną ekipę- również Pana GRZESIA i obecnie jesteśmy na etapie zakupu materiałów budowllanych- tych "najgrubszych" w związku z tym mamy do Was prośbę, podajcie Wasz nr gg albo telefonu żebyśmy mogli być w kontakcie co do cen czy np. ilości materiałów. U nas narazie szalunki wykonane i jutro zalewamy ławy. Ostatecznie zdecydowaliśmy się na porotherm. Aha jeszcze jedno tak na marginesie- nasza działeczka i okolica do złudzenia przypomina Waszą(ale nie potrafię wklejać tu zdjęć) i też wzięliśmy kredyt w PKO. Nasz nr gg: 3426426 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 25.08.2006 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 28.08.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Hej! Sledze Wasz dziennik i kibicuje abyscie do swiat zdazyli, ale cos dlugo nic nie wpisujecie do dziennika. Czekam na wpis i nowe zdjecia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 29.08.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Widzę, że u Was też prace szybko się posuwają. Jeszcze trochę i przegonicie nas, skoro planujecie płyty stropowe Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 02.09.2006 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts