zuczek1719499749 04.09.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Najważniejsze jednak jest to że i Wy i my powolutku posuwamy się do przodu z budową Co prawda to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 15.09.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Hop, hop gdzie sie podziewacie?! Nie obijac sie tylko do dziennika Waszego ladnie prosze sie wpisywac! No i zdjecia tez sa mile widziane. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 22.09.2006 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krysmek 22.11.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Robert i Aga ! Czy wy czasami już nie mieszkacie w domku ? Chętnie zobaczyłbym końcowy efekt tego projektu. Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 22.11.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Rowniez jestem ciekawa co u Was slychac????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 25.11.2006 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 25.11.2006 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.12.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Witamy. Miesiąc temu wpadliśmy na Wasz dziennik, bo tak się składa, ze rok temu spośród setek projektów wybraliśmy SASZĘ.Jak na razie odpowiada nam pod każdym względem.Przeglądamy go, planujemy, tworzymy różne wizje odnośnie wyglądu.I jak na razie to wszystko, bo po prostu szukamy działkę.Niemniej jednak cieszy nas to, że ktoś już wybrał ten dom i już go kończy, bo fajnie popatrzeć na prawdziwe ściany.Na tym etapie zyczymy Wam powodzenia, natomiast gdy u nas coś ruszy, to myślę, że będziemy mogli wymienić się doświadczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 22.12.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Wesołych Świąt http://www.gify.com.pl/albums/choinkibalwany/arbo0003.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.01.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Witam wieklkich nieobecnych!Ciesze sie, ze w koncu sie odezwaliscie, bo juz myslalam, ze cos sie wydarzylo i nie budujecie wymarzonego domku. Domek slicznie rosnie, do wiosny juz na pewno bedziecie mieszkac. Po tak dlugiej przerwie w dzienniku mam nadzieje, ze teraz bedziecie regularnie go uzupelniac, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 25.01.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Witam!Niedawno natrafiłam na Wasz dziennik. jest bardzo fajny i ładny macie projekt domu. Budowa też idzie bardzo dobrze. Ja takze przymierzam sie z moim chłopakiem z budową. Planujemy rozpocząć w czerwcu 2007. Czy moglibyście przesłać Wasz kosztorys, chciałąbym sie zapoznać z cenami. Chcoaiż to i tak nie będzie adekwantne, bo ceny w tym roku warjują, ale przynajmnioej bedę miaął porównania. Pozdrawiam i życze sukcesów na budowie. Mój mail to [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika i Piotr 10.03.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Witamy. Dzis natrafilismy na Wasz dziennik. Jestesmy wlasnie na etapie wybierania projektu i z setek powoli przymierzamy sie równiez do Saszy. Troche straszą te sumy i czy ten dom nie bedzie za wielki ......no ale powoli moze i nam się uda . Korzystając z waszego doświadczenia chcielibysmy sie dowiedziec czy kuchnia niecale 10 m nie bedzie za malutka , jak to wyglada juz z perspektywy wizualnej? W naszych planach jest także zmiana tzn przesuniebie łazienki w miejsce pokoju obok kotlowni( chodzi o dostep do okna), a w miejsce lazienki garderoba ( oczywsicie po korektach ścian. Zmniejszenie garażu u nas raczej nie wchodzi w grę ponieważ chcemy uzywać paliw stałych i w ramach wiekszego garażu tam przechowywać opał.Zamierzamy także adaptowac poddasze w dalszej przyszłosci. Może potraficie nam doradzic czy takie rozwiązania bedą korzystne. Z gory dziekujemy na zrozumienie, ale to pierwsze kroki więc jest duzo znaków zapytania. pozdrawiamy. Nasz adres e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 23.03.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Witajcie! Właśnie jestem po przeczytaniu i obejrzeniu fotek z Waszego dziennika. Bardzo ładny domek, nieżle sobie z tym wszystkim poradziliście. Ja swoją budowę zaczynam już niebawem, a dokładnie mury, bo fundamenty zrobiliśmy w zeszłym roku. Tak jak Wy będziemy budować z Ytonga i tu pojawia się moje pytanie do Was. Mianowicie, jak łączyliście ścianki działowe z zewnętrznymi, tzn. czy w pionie, tak jak pokazują wszystkie broszury Ytonga? Mój murarz chce wpuszczać te bloczli ze ścianki działowej w tą zewnętrzną (tak jak łączy się standardowe pustaki), czy to nie bedzie niepotrzebna strata materiału??? A i podstawowa rzecz: będziecie ocieplać swój domek? Mój fachowiec znów twierdzi, że trzeba ocieplić bo inaczej będzie duża utrata ciepła. Po lekturze mamy materiałów na temat Ytonga wiem, że nie trzeba takich domów ocieplać, ale zawsze warto zapytać. Pozdrawiam cieplutko i życzę powodzenia w dalszej pracy jakże owocnej w skutkach )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 05.04.2007 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 05.04.2007 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 05.04.2007 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 15.04.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Przeczytalam, fotki obejrzalam i wszystko mi sie podoba. Prace u Was zmierzaja ku koncowi, czekam na dalsze relacje mam nadzieje bardziej regularne, pozdrawiam cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paullina 17.04.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Witam ! Mam też kupiony projekt z dom na 5 http://www.domna5.pl/index.php?opcja=details&id=21&more=odbicie&nazwa_projektu=PORANEK&autor=Paweł%20Piątka Przeczytałam w Waszym dzienniku, że robiliście wizualizacje waszej Saszy. Mam pytanie czy na zamówienie oni to robią i jeśli można wiedzieć ile to kosztuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paullina 17.04.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 to jeszcze ja czy jesteście z wizualizacji zadowoleni i czy wam pomoże w dalszej realizacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 18.04.2007 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts