slaweksie 08.04.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Witam, kładę gres, proszę poradzcie jaki impregnat użyc aby był najlepszy, jest tego troszke na rynku i pogubiłem sie w tym wszytskim. Na pewno macie jakieś doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaweksie 09.04.2006 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 dla podtrzymania wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_l 09.04.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Atlas Delfin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek70 09.04.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Sopro 719 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zak77 11.01.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Wszystko na temat impregnatów: HG OCHRONA PRZED PLAMAMI oraz SANN PROFI Ochrona płytek polerowanychznajdziecie na forum w temacie: Forum > Wnętrza i aranżacje > Wnętrza > Arkesia -Paradyż - ktoś ma ?Wykonałem test tych środków. Moje wpisy> #371, #372, #374.http://forum.muratordom.pl/showthread.php?134637-Arkesia-Parady%C5%BC-kto%C5%9B-ma/page19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 12.01.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Nie używam żadnego impregnatu do gresu polerowanego, zabrudzenia po fudze koloru czarnego wyczyściłam płynem na bazie octu - po pół roku a nawet roku od ułożenia - wszystkie plamy zeszły bez problemu. Podłogi na których leży gres przy sprzątaniu myję tym samym płynem z octem, wszystko czyste i lśniące. Żeby było śmieszniej to na samym początku po ułożeniu kafli gresowych chciałam domyć plamy po fudze i w tym celu zakupiłam profffesjonalny produkt za dość duże pieniądze i tarłam, szorowałam, włosy z głowy rwałam i nic ... plamy trochę zbladły a ja miałam księżyce pod pachami . I tak od niechcenia użyłam mojego octowego spreju firmy x którego używam od kilku lat do czyszczenia łazienki i po 3 min starłam gąbką kafla i kafel lśnił czystością- zero plam. Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts