Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika mieszczanki

aha26

Recommended Posts

• 3 weeks później...

Szybko się u Was papierki odbiera!!! :o :o :o U nas to łaskę straszną robią i wogóle...

Może jakiś link do projekciku, albo zdjątka tegoż! ;)

Czekamy z niecierpliwością!!!

Co do dachu - my w dalszym ciągu z Żonką nie możemy się pogodzić, choć już mamy dach kupiony, ale zawsze jest jakieś ale...

Pozdrawiam

:D :D :D

• 1 month później...

Zuzza...Rzeczywiście prawie równo wystartowałyśmy , tyle że Ty masz juz stropik a ja nie :wink:

To pewnie przez te "wysychanie betonu" co mi serwują moi magicy , niby tak dla naszego dobra (czyt.dla zdrowia naszego domku) , a tak naprawdę to przez te roboty co kilka prowadzą jednocześnie i tak robią etapami.

Z tymi planami budowlanymi to bywa różnie, na pewno nie budowa na kilka lat :D , ale i nie w pół roku.Zależy ile starczy kasy :wink: W tym roku ciągniemy stan surowy zamknięty. A pewnie na wiosne jak uzbier się troszke kaski będziemy kombinowac w środku , chyba że jakaś "6" w LOTKA :D

A projekcik to APS 119 z Archi-projektu

http://www.archi-projekt.com.pl/ramka.php?i=projekty

• 1 month później...

Bea, Własnie przeczytałam, że zdecydowałaś się na okna i drzwi.

Ja muszę tę okropną decyzję podjąć w ciągu tygodnia... I jest to przerażające... ;-)

Czym się kierowałaś w wyborze firmy? Jakie kryteria? Ja mam listę kilkunastu firm i zamierzam jutro biegać po Bartyckiej.

Ale na pewno będą też meranti i drzwi takie same.

Musi być ładnie :-) A kiedy Twoje będą gotowe?

• 1 month później...