aha26 08.04.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Mam nadzieję,ze nieobrazisz się za załozenie komentarzy do Twojego dziennika Chciałam Cię serdecznie powitać ponieważ będziesz moją jakby sąsiadką poniewaz ja będę budować sie na granicy Jabłonny z Chotomowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 09.04.2006 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 moja droga....proszę cos więcej w swoim dzienniku pisac bo ja tu z ciekawości nie mogę wytrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 28.04.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Nooo! To gratulacje, bo PnB to wielki krok do przodu! A co tematow dachowo - rennowych - wspolczuje, jak dla mnie to na razie najgorszy fragment i najdluzej podejmowane decyzje. A od tcy wycen to mozna dostac oczoplasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 01.05.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Szybko się u Was papierki odbiera!!! :o U nas to łaskę straszną robią i wogóle... Może jakiś link do projekciku, albo zdjątka tegoż! Czekamy z niecierpliwością!!! Co do dachu - my w dalszym ciągu z Żonką nie możemy się pogodzić, choć już mamy dach kupiony, ale zawsze jest jakieś ale... Pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 06.05.2006 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 No to roboty ruszyły już na całęgo! Super, ze macie taka myslaca ekipe ZObaczysz jak teraz wszystko ruszy szybko w gore! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 07.06.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Bea, Śliczny domek - co to za projekt? Bo chyba nie doczytałam tego. Widze że zaczęłaś równo ze mną A jakie plany terminów masz? Długa budowa czy ekspresowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beaokey 08.06.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Zuzza...Rzeczywiście prawie równo wystartowałyśmy , tyle że Ty masz juz stropik a ja nie To pewnie przez te "wysychanie betonu" co mi serwują moi magicy , niby tak dla naszego dobra (czyt.dla zdrowia naszego domku) , a tak naprawdę to przez te roboty co kilka prowadzą jednocześnie i tak robią etapami. Z tymi planami budowlanymi to bywa różnie, na pewno nie budowa na kilka lat , ale i nie w pół roku.Zależy ile starczy kasy W tym roku ciągniemy stan surowy zamknięty. A pewnie na wiosne jak uzbier się troszke kaski będziemy kombinowac w środku , chyba że jakaś "6" w LOTKA A projekcik to APS 119 z Archi-projektu http://www.archi-projekt.com.pl/ramka.php?i=projekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.06.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 PIęknie PIęknie PIęknie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 21.07.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Bea, Własnie przeczytałam, że zdecydowałaś się na okna i drzwi. Ja muszę tę okropną decyzję podjąć w ciągu tygodnia... I jest to przerażające... Czym się kierowałaś w wyborze firmy? Jakie kryteria? Ja mam listę kilkunastu firm i zamierzam jutro biegać po Bartyckiej. Ale na pewno będą też meranti i drzwi takie same. Musi być ładnie A kiedy Twoje będą gotowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 01.09.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Hej, ja jestem nowa na tym forum i też przymierzam się do kupna projektu APS 119 ale troche jestem przerażona kosztami buwowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts