zielonooka 24.04.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 jutro czeka go wycieczka do warszawy trzeba trzymac kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monig 24.04.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Ogromnie się cieszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 25.04.2006 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Bazyl nadal szuka domu - na stałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monig 25.04.2006 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 ojej. Dlaczego nic nie wyszło z tym domem w Wa-wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.04.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Bazyl nadal szuka domu - na stałe. dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.04.2006 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 napisala do mnie dziewczyna ktora Bazyla bierze...okazalo sie ze to dom TYMCZASOWY.... to bylo tak napisane ze ja zrozumialam ze na stale.... tak wiec BAZYL WCIAZ SZUKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katyl 27.04.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Witam, to ja jestem tymczasową opiekunką Bazyla. zielonookoa musiała nie zauważyć, że ja od razu napisałam, że daję mu dom tymczasowy... Na razie nie mogę sobie pozwolić na trzeciego kota... Niestety Najprawdopodobniej jutro Bazyl trafi do mnie Zrobię z niego pięknego kocura i i znajdę mu najlepszy dom Dziękuję Wam, że interesujecie się Bazylkiem To wspaniały kot, który bardzo zasługuje na dobry dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts