ewagrzegorz 09.04.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 proszę o opinię lub kontakt osób które budowały z powyzszych materiałow , nie chciałbym ocieplać domu styropianem . Który materiał lepszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lee 09.04.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 tez sie zastanawiałem nad keramzytem nawet miałem pare wycen,tanie to to niejest, o porotermie nie myslałem, Wybrałem całkiem cos innego czyli YTONG dwa tygodnie temy dostarczyli mi z sieradza 76 palet bloczków,kształtekU plytek,kleju razem 3 tiry dzis juz mam parter wystawiony, teraz czeka mnie strop. Wziałem system Ytong w całości sciany zew.i wew. nadproza. całośc mnie wyszła 26000zł na dom 190m i garaz 60m2 bloczkow było 36,5cm -157m2 24 cm-140m2 , 5 cm- 40m2,u 36,5 -20mb, U 24 - 12mb i jeszcze jakis elementy ale to na sztuki. Polecam ten materiał, sciany rowne na łacie 2,5 m prawie zero przeswitu. No ale budujemy sami z tatą wiec powoli i dokładnie, mamy czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewagrzegorz 09.04.2006 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 dzieki za porade ,podaj namiary na producenta z Sieradza /pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lee 10.04.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 w sieradzu jest produkcja Ytonga i skład , z niego własnie przywiezli bloczki, zamiast przez hurtownie i dwa razy przeładowywac , prosciej było i lepiej posłac wszystko na budowe, tym bardziej ze mam miejsce na budowie a raczej miałem bo mi cały wjzd zapchali paletami Ja Ytonga kupiłem w Gliwicach w Raab Karcher Materiały Budowlane, transport besposrednio od producenta na budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts