joasiat 09.04.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Poszukuje tynkarza pilnieCzy ktos moglby kogos polecic dobrego i nie bardzo drogiego tynkarza prosze o pomocJoasia T z Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Framer 11.04.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Witam, napisz gdzei stoi dom, mam solidnego tynkarza poleconego przez znajomego, z tego na ile się orientuje to u mnie powienin skończyc w połowie czerwca. Napisz jaka lokalizacja, spytam i jeżeli bedzie zainteresowany podam Ci jakies namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Framer 11.04.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Witam, napisz gdzei stoi dom, mam solidnego tynkarza poleconego przez znajomego, z tego na ile się orientuje to u mnie powienin skończyc w połowie czerwca. Napisz jaka lokalizacja, spytam i jeżeli bedzie zainteresowany podam Ci jakies namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts