Ala1 09.04.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Od jakiegoś czasu zastanawiam sie nad kupnem młoto wiertarki.Doradzają mi Makitę HR 2450 ( w sklepach zachwalają) a więc po głębszym zastanowienu wybrałem własnie ją. Na dodatek do tej wiertarki dodają komplet wierteł i dwa majzle. Całość kosztuje w Castoramie 720 zł. Był bym kupił , ale podczas sprawdzania okazało sie że wszystkie wiertła są pokrzywione , próbowaliśmy wiertła z trzech kompletów i wszystkie do niczego. Z zakupów zrezygnowałem.W sobote na giełdzie oglądałem podobne wiertary i przypadkowy gostek przysłuchał się mojej rozmowie i zaproponował mi Boscha GBH 2-24 DFR z 2003 roku ponoć mało urzywany okazyjnie do sprzedania z całym kompletem wierteł i majzli , raczej nie szyte , proponuje gostek umowe kupna .Tłumaczy że poczebuje kase na świeta , a wrazie potrzeby to jego teść Mu jakieś sprzety pożyczy. Nie wiem czy w to wszystko wierzyć?Za komplet chce 500 zł. i nic nie opusci.Proszę o rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 09.04.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Ja wiem tylko tyle, że do Boscha są niezmiernie drogie części zamienne.Swego czasu miałem w firmie kilka szlifierek kątowych Boscha. Sam włącznik kosztował coś około dwóch stów. U tego gostka jak piszesz, za taką kasę bym nie kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_u 09.04.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Od jakiegoś czasu zastanawiam sie nad kupnem młoto wiertarki. Doradzają mi Makitę HR 2450 ( w sklepach zachwalają) a więc po głębszym zastanowienu wybrałem własnie ją. Na dodatek do tej wiertarki dodają komplet wierteł i dwa majzle. Całość kosztuje w Castoramie 720 zł. Był bym kupił , ale podczas sprawdzania okazało sie że wszystkie wiertła są pokrzywione , próbowaliśmy wiertła z trzech kompletów i wszystkie do niczego. Z zakupów zrezygnowałem. W sobote na giełdzie oglądałem podobne wiertary i przypadkowy gostek przysłuchał się mojej rozmowie i zaproponował mi Boscha GBH 2-24 DFR z 2003 roku ponoć mało urzywany okazyjnie do sprzedania z całym kompletem wierteł i majzli , raczej nie szyte , proponuje gostek umowe kupna .Tłumaczy że poczebuje kase na świeta , a wrazie potrzeby to jego teść Mu jakieś sprzety pożyczy. Nie wiem czy w to wszystko wierzyć? Za komplet chce 500 zł. i nic nie opusci. Proszę o rade Polecam Bocha..na allegro kupisz ta wiertarke za okolo 700zl nowke..na fakture. Mam taka i sporo nia pracuje zawodowo i extra sie trzyma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 09.04.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Rzuć monetą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aqep 09.04.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 ATLAS-COPCO poszukaj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damiang 10.04.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Mam wiertarkę udarową Makita. Maszyna nie do zdarcia, a z drugiej strony bardzo wygodna w użyciu. Za każdym razem gdy jej używam cieszę się że to był dobry zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekS 10.04.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Ja też mam od ponad dwóch lat tą Makitę HR 2450. Kupiłem jednak do niej wiertła De Walt. Jestem zadowolony, jest poręczna i dobrze się nią pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bikerus 10.04.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Jesli to ma byc porzadny sprzet to zerknij tez na oferte METABO.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts