Gość 09.04.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 WitamMam pytanie w sprawie garazu - Będę budowała dom oraz osobno garaż . Chcę równocześnie wystąpic o pozwolenie na budowę domu i garazu, ale garaż będę budowała poźniej. Teraz bardzo mi się spieszy, projekt domu juz mam, garazu jeszcze nie. nie mogę znaleźć projektu na 2 samochody z dachem dwuspadowym oraz pomieszczeniem gospodarczym ale o małym kącie nachylenia, żeby był niski i nie zasłaniał okien na poddaszu. Są albo niskie ale czterospadowe (szkoda mi pieniędzy na gąsiory) chociaż taki bardziej pasuje do domu, albo dwuspadowe ale wysokie.Czy mogę teraz kupić projekt jakis tam, a poźniej go zmienić? np kąt nachylenia dachu albo z czterospadowego na dwuspadowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 09.04.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 podejrzewam, ze projekt domu masz gotowy a więc dokonywalas adaptacji.a nie moze Ci adaptujący od razu zmian wprowadzic na gotowym projekcie garazu? albo zaprojektowac ten garaz taki jak chcesz? to nie jest skomplikowany projekt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts