krkos 22.09.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Mam drzwi tej firmy od roku. Drzwi są w porządku. Jednak termin realizacji jest fatalny. Kładą każdy termin zapisany w umowie, nie odbieraja telefonów, unikają kontaktu. Realizacja jak w XIX w. Do tego obsługa gwarancyjna ponizej krytyki. Niestety od trzech miesiecy próbuję zgłosic reklamację. Chyba podam ich do sądu. Polecam osobom o mocnych nerwach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbaralesz 13.07.2017 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Jestem świeżo po montażu drzwi drimsu. Montaż przebiegł bardzo szybko i całość wygląda estetycznie .Co do użytkowania trudno powiedzieć,ponieważ mam je zbyt krótko ale prezentują się rewelacyjnie. Ta jakość widać na pierwszy rzut oka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 09.04.2018 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2018 Ja zapłaciłem w grudniu . miały być zamontowane w styczniu , a ja do dzisiaj marzę ( drims )o drzwiach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts