pluton 09.04.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Jakby sie komus bardzo nudzilo i naprawde juz zywcem nie mial co robic to moze tu nasz skromny dzienniczek skomentowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.04.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 JAko gorący wielbiciel Dzienników zapisuję się do grona Waszych czytelników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluton 10.04.2006 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Ludziom rzeczywiscie sie strasznie nudzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.04.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 No to widzę, że nie jest tak źle Powiem więcej, jest nawet bardzo dobrze. Kasa jest. Wujek widzę też jest na wagę złota. Elektryka też darmowa. Nic tylko budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Ano ludziom się nie nudzi tylko są ciekawscy :) Pisz pisz, ale wrzuć sobie w stopkę również link do komentarzy pleeeese I trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Zygmunt 06.07.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Nieźle się zaczyna ten Twój dziennik. Masz we mnie stałego gościa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.07.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Jak długo może potrwać ta sprawa w sądzie?? Jakie są szanse na pozytywne załatwienie sprawy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluton 08.07.2006 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Mama dziewczynki zlozyla juz papiery do sadu, teraz czekamy na numer sprawy i potem na rozprawe. Powinno to byc zalatwione na jednym posiedzeniu. Problemem moze byc tylko czas oczekiwania na nia. Nie wiem jakie sa kolejki w sadzie rodzinnym w Krakowie. Mam nadzieje ze nie dluzsze niz 3 miesiace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Dżiziz - październik. Polska to piękny kraj. Trzymam kciuki :) Mam nadzieję, że to tylko formalność i na rozprawie dziewczynka nie rzuci się na podłogę z płaczem, że ona kocha swoją 1/16 część działki i jest z nią związana emocjonalnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.10.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Fajnie, że sprawy w sądzie udało sie załatwić Tylko że cholera zimę juz zapowiadają. Ale liczę, że od wiosny ostro ruszycie z budową. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.11.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Ja pieprze!!!! Tak długo się czeka na warunki zabudowy??? Nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. Chyba pozostaje tylko czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.01.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Plutonie nareszcie coś drgnęło w Twoim dzienniku Szybko wracaj do kraju i regularnie pisz w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 27.01.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 gratulacje, teraz już z górki ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluton 28.01.2007 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Tak. Teraz juz tylko papiery zalatwic, pieniadze skads wyruchac i dom wybudowac. Drobiazdzek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.01.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 MOJE GRATULACJE No to teraz budowa ruszy z kopyta Trzymam kciuki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.11.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 No nareszcie!!!!!!! Straciłem już nadzieję, że jeszcze w Waszym dzienniczku coś drgnie a tu dzisiaj taka niespodzianka Mam nadzieję, że teraz już będzie na bierząco Projekt bardzo mi się podoba. Planujecie jakieś zmiany? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 25.02.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 No dobra. Dziennik swietny, projekt cielawy, ale napisz - jak sie odnalazles po powrocie do Polski?To mnie nurtuje...Bardzo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluton 29.02.2008 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Odnalazłem się świetnie Przede wszystkim dlatego że znalazłem pracę z której jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.04.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 pluton moje gratulacje z okazji uzyskania pozwolenia Trzymam kciuki za budowę i piszcie jak najwięcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 02.04.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Pozwolenia na budowe juz jest, podbity dziennik budowy juz jest Super! I ta dzialka tak blisko Krakowa, jak udalo sie Wam ja kupic po cenie jak piszesz konkurencyjnej??? My jezdzilismy i jezdzilismy i wszystko bylo po 12-13 tys/ar a nawet czasem po 22tys No ale w koncu udalo sie obczaic 62 ary po 1tys za ar ale 25 km od Krakowa. Kompletna wies! Bardzo Wam gratuluje i trzymam kciuki za szybkie rozpoczecie budowy! Moze jakies fotki blaszaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts