anulcia 1234 14.09.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 witam!mam pytanie jak można-ile pana kosztowało postawie tego domku bez działki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 19.11.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Pluton, niezłe tempo, niedługo też kładę styropian pod wylewkę więc będę chyba musiał wysłać moją żonę do Twojej Agnieszki na przeszkolenie, bo widzę że robi to profesjonalnie,kiedy planujesz przeprowadzkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 02.01.2009 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Witaj Pluton! Patrząc na Waszą budowę widzę, że porządnka ekipa może zdziałać cuda! Jestem w szoku! Wasze tempo jest powalające! I w ogóle pięknie macie! U mnie niestety wszystko strasznie się ślimaczy, pomimo, że budujemy domek w technologii szkieletu. Trafiliśmy na fatalną ekipę. Zupełny brak organizacji pracy, zero profesjonalizmu Całe szczęście, że nasz wykonawca "wspomagał się" góralami, którzy, dzięki Bogu, jakoś w końcu ten dom nam postawili Zazdroszczę Ci tych dziadków. Widać, że fachury z nich niesamowite! Żonka - biję pokłony, no i ty oczywiście też widać zapingalasz. Napisz co u Was nowego. Aż się chce oglądać postępy prac na tej turbo budowie Sił na dalej zyczę... i pozdrawiam Nell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluton 04.01.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Patrząc na Waszą budowę widzę, że porządnka ekipa może zdziałać cuda! Jestem w szoku! Wasze tempo jest powalające! Ekipa ta sama co u bolda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.01.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Oj, jaka szkoda, że nie wiedziałam o nich wcześniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 05.01.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Pluton te zdjęcia są już mało aktualne gdzie kominek? gdzie płytki? dawaj mi tu zaraz nowe zdjęcia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.01.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Pluton te zdjęcia są już mało aktualne gdzie kominek? gdzie płytki? dawaj mi tu zaraz nowe zdjęcia!!! Dobrze mówi, dobrze mówi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marijah 05.01.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 witam tak sobie obejrzałam wasz dziennik i widze że tempo budowy expresowe nie ma to jak sprawna znajomo-rodzinna ekipa:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 06.01.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 no i znowu znajome twarze bawią się styropianem na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek2009 26.01.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Witam, Dziennik pierwsza klasa, chcemy wybrać ten projekt ale sytuacje mamy podobna z działka warunki zabudowe itd. wiec mamy troche czasu na dopracowanie szczegółow, takze troche nam ta kchunia nie pasuje i mieliscie fajny plan z likwidacja tej lazienki i wstawieniem jej do kotlowni,tylko my bysmy chcieli kotlownie podzielic na pol i wydzielic osobna lazienke ale to trzeba jeszcze obmyslec, Jezeli byla by mozliwosc to moze moglbys wrzucic jeszcze kilka fotek tej kuchni i moze rzut parteru z ta zmiana bardzo bylbym wdzieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluton 27.01.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Fotki kuchni wrzucę jak porobie trochę zdjęć. Wujek ją właśnie kończy flizować. Rzut parteru zmienił się o tyle że nie ma po prostu ścianki między kuchnią a kibelkiem. Aha, i jeszcze zmieniliśmy układ okien co na zdjęciach widać. Kotłowni nie dzieliliśmy, bo będziemy mieć kocioł gazowy wiszący więc nie będą tam stały żadne worki z węglem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek2009 01.02.2009 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Dzieki za informacje z niecierpliwością czekam na kolejne zdjęcia ,Nie chcialbym byc niedyskretny ale jestem ciekawy ile do tej pory budowa pochlonela funduszy,do tego stanu z ostatniego zdjecia, bo wlasnie nie wiem czy nie bede musial sprzedac nerki:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 02.02.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Wszystko śliczne ("nieotynkowany" kominek - bombowy !!!!!!!!!!) A najśliczniejsze - DZIECI !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_z 11.02.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Bardzo fajoska ta Wasza podbitka Jak technicznie to zrobiliście? A czy takie "rzeźbione" krokwy i stelarz nad taras to specjalnie zamawialiście? Oj idziecie jak burza, tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluton 12.02.2009 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Podbitka była docinana, malowana i montowana jednocześnie z więźbą dachową. A jeśli chodzi o "rzeźbione" krokwie, to wszystko wyjaśnia cytat z dziennika bolda. Mamy tą samą ekipę wycinanie wzorków w balach, zapytałem Szczepana: masz na to jakiś szablon? Szczepan pokazał na głowę i powiedział tu jest szablon http://img122.imageshack.us/img122/9756/sv402649ms0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 19.02.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Babci Agnieszki bardzo się kominek spodobał. Jej komentarz: - O! Jaki ładny kominek! Jeszcze tylko otynkować i gotowy! dobre Pluton, czy ja ci dawałem zgodę na przedruk moich zdjęć widzę że wujkowi Jankowi coś się popierdzieliło, bo musiał kafle zrywać nie za małą masz wannę? mieścisz się? a tak generalnie to wszystko super, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluton 20.02.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Prawdopodobnie się nie mieszczę, ale taką wannę sobie wymyśliła pani inspektor.I wszystko jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 16.03.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Witam serdecznie bardzo ładny domek, podziwiam wkład własny i rodzinki w budowaniu. Od czasu do czasu obiecuje zaglądać i trzymam kciuki na kolejne etapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 25.03.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 o kurcze cała paleta kolorów, Pluton nie wrzucaj zdjęć do Fotosika bo to padaka, proponuję http://www.imageshack.us/ możesz wrzucić jeszcze raz zdjęcia schodów, bo nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts