wlowik 16.04.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Mam od dwóch lat i nic nie śmierdzi. Może dlatego,że mam wentylację rur rozsączalnych. Wlot jest przez grzybki na końcach rur a wylot na dachu. Pzdr. ... bo to jest zasada działania biologicznej oczyszczalni. Smrodek pojawia się nad dachem, czasem jak zawieje zza lasu, to na dworze potrafi śmierdnąć, ale nie bardziej dokuczliwie niż puszczenie bąka... A Biolatrin sypię raz w miesiącu chyba tylko "pro forma". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 17.04.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 wlowik masz rację, nieraz w upalne dni coś "zaleci". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepi 18.04.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 To dlaczego u mnie przed zrobieniem dodatkowego wywietrznika, w łazience był smrodek i to nie mały, szczególnie po wylaniu wody z wanny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 20.04.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 a to ciekawe! Uważam,że to chyba wina była hydraulika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts