Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt DOM W DMUCHAWCACH pracownia ARCHON

Recommended Posts

Super - dzięki za fotki!!!!

Tak sobie myślę, że nawet fajnie wyjdzie, jak podniesione będzie okno w kuchni a nad nim też podniesione okno w łazience :)

Okno na schodach, to może coś w tym stylu:

http://images43.fotosik.pl/259/15326f073a64cf9e.jpg

Co do poddasza, to myślę o podobnym rozwiązaniu jak w jednym z klematisów (poniżej). Tyle, że chcę połączyć i inaczej podzielić pokój z balkonem. Obok garderoby byłby mini pokoik na kompika ustawionego pod oknem plus jakiś regał na małą biblioteczkę :) Nie wiem jak to wyjdzie wielkościowo.. Jak będę miała konkretny rysunek, to wkleję, a póki co dam rzut poddasza w klematisie:

http://images35.fotosik.pl/114/99990ef203a09089.gif

Przy okazji mam do Ciebie pytanko - czy istnieje możliwość zrobienia jednych drzwi balkonowych na środku??

• 3 weeks później...

Madziu nie odzywam się chwilowo, bo pojawił się na działce problem, bez rozwiązania którego nie mamy szans na uzyskanie pozwolenia :/

Otóż przez środek naszej działki przechodzi rura melioracyjna, która prawdopodobnie odprowadza wody opadowe w naszej wsi. Projektant, który zaczął robić projekt obejścia tej rury wypatrzył jeszcze jakąś rurę kanalizacyjną - masakra!!

Czekamy na spotkanie z nim i wtedy się roztrzygnie, czy w ogóle budujemy, czy kupujemy mieszkanie ech..

Ps. W kwietniu miija rok naszej papierologii..

O jeny :cry: Powodzenia zycze i 3mam kciuki aby udalo sie domek postawic.

U mnie papierologia trwala pol roku (dzialka i wszystko az do pozwolenia na budowe). Duuuuzo cierpliwosci z zycze.

Ja czekam do kwietnia kiedy z tynkami ruszamy i nie moge sie doczekac. Mam nadzieje ze pogoda bedzie lepsza w kwietniu :roll:

• 5 months później...