Jagna 19.02.2003 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 Przedstawiam się: jestem blondynką i mam sześciu facetów... W skład facetów wchodzi mąż, syn, drugi syn, pies, kot i kot kota (kotu się nudziło więc kupiliśmy mu kota). Urodziłam się i wychowałam w Warszawie, ale z wiekiem jakoś coraz bardziej się "wydalam" poza miasto. Od pięciu lat mieszkam w Modlinie Twierdzy, ale już i tu mi za tłoczno i postanowiliśmy budować dom na wsi. Działkę kupiliśmy w Błędowie (gmina Pomiechówek). Skusiła nas cena (4100zł za 800m2 - kupiliśmy więc 4 działki) i cudna okolica. I tu moje pytanie: czy ktoś jeszcze buduje się w tej okolicy??! Grupa Kampinoska jest wspaniała, ale daleko, czy my tu będziemy bez żadnego Forumowicza?? Niech się ktoś odezwie, pliizzz! Jagna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 20.02.2003 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 musisz jagna swój apel umieścić w grupie warszawskiej, taż masz większe szanse na odzewpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
musso 20.02.2003 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 Buduję domek na czarnowskim forcie, skarpa od rzeki.Pozdrowienia Musso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.02.2003 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 Dobrzykowice, myślałam o tym i chyba tak zrobię swoją drogą Musso, jasne, widziałam i napisałam komentarz na temat Twojego domu. Mam nadzieję, że się będziemy mieli okazję kiedyś spotkać i pogadać! Jaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 20.02.2003 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 Jagna ja wprawdzie nie buduję w tych okolicach, ale mam tam działkę rekreacyjną (w Kosewsku k/Pomiechówka) Przepiękna okolica! Pozdrowienia Może kiedyś zajrzę do Błędowa (zaraz sprawdzę, gdzie to jest) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.02.2003 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 Marta, zapraszam, tylko na razie mamy piękną działkę, bez cienia domu....ale ognicho da się zrobić.Jaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 21.02.2003 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 Jagna Błędowo jest obok Kosewka prawda? Cena Waszej działki mnie rozbroiła! Życzę powodzenia w budowaniu. Mam nadzieję, że będę miała okazję podglądać, co się na działeczce dzieje Kiedy zaczynacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts