Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarz do dziennika Julii i Tomka

Recommended Posts

Jak my wam zazdrościmy że już zaczęliście ...

My zaczynamy dooooopierooo z poczatkiem maja. Będziemy Was gonić w budowaniu :wink: :D . A tak poważnie życzymy Wam aby wasze marzenia o szybkim i bezproblemowym wybudowaniu wymarzonego domku szybko sie spełniły.

Pozdramiamy serdecznie!

Robert i Aga

Zapraszamy do lektury naszego dziennika :wink:

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

Sorry

znalazłem,

Budy Barcząckie – wieś w Polsce położona w województwie mazowieckim, w powiecie mińskim, w gminie Mińsk Mazowiecki.

W latach 1975-1998 miejscowość administracyjnie należała do województwa siedleckiego.

http://old.pilot.pl/index.php3?z_city_id=97566&max_katalog=n14_&katalog=n14_&x_obr=840&y_obr=1164&x_15=107573&y_15=74481&form_t=0&tool=1&info=&lang=pl&wsp=

no dla mnie rewelacja

zasuwacie z tą budową aż miło popatrzeć (i pozazdrościć)

PZDR

• 1 month później...
  • 1 month później...

zajety budowa nie mam nawet czasu wkleic pare zdjec

mamy juz drzwi garazowe, piekne okna wstawione, okna polaciowe, system alarmowy podlaczony do monitoringu, w trakcie kladzenia ogrzewania podlogowego. elektrycy w sumie tez juz prawie skonczyli swoja prace. w przyszlym tygodniu bardzo mozliwe ze firma przyjedzie i wyleje beton na podloge. czekam z niecierpliwoscia na drzwi gerdy, maja przyjechac w przyszlym tygodniu. postaram sie jakos po weekendzie wstawic zdjecia.

• 2 years później...