Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt M07a WDZIĘCZNY wariant 1

Recommended Posts

Witam wszystkich właśnie jesteśmy na etapie ścian a lada moment będzie strop.Budujemy pod Warszawą w Milanówku ul Macierzanki na samym końcu ulicy.Macierzanki to nowa ulica więc trudno ją odnaleźć ale zapraszamy.Możemy przesłać fotki bo robimy zdjecia ze wszystkiego co się da.

Ania :roll:

Cześć Klincia,

To znowu ja:) nie wiem na które forum częściej zaglądasz, więc piszę na to również:)

Bardzo proszę o przesłanie zdjęć z budowy:)

[email protected]

pozdrawiam z Krakowa

Monika

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 51
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...
  • 1 month później...
Witam chce zacząc budowe wdziecznego mam już pozwolenia na budowe ale intryguja mnie : duża ilosc słupów ?konstrukcja dachu? jaki koszt? czy sa przestrzenne pomieszczenia? dlaczego kominek na srodku czy to jest przestrzenne ma w koncu 42m jaki koszt budowy co można zmienic i warto w tym projekcie .Gdzie zamawiac stolarke i wiezby dachowe wraz z oknami prosze o pomoc podpowiedz jesli już ktos buduje tem dom lub zbudował. poprosze też o fotki tego domku z budowy juz po wykonaniu pomieszczen jak nie kłópot prosze o porady bo już sam nie wiem co mam robic? prosze o kontakt na : [email protected] pozdrawiam chciałbym obejrzec w realu ten domek gdzie go moge obejrzec nawet dojade mieszkam w kujawsko-pomorskim dziekuje i czekam na opinie doradztwo Andrzej

• 4 weeks później...
  • 1 month później...

Dostałem pierwszy kosztorys ofertowy na wybudowanie domu wg projektu Wdzięczny - opracowany na podstawie projektu sprzed zmian,bez wykonania kominka, z wszystkimi pozostałymi pracami, stan pod klucz (choć wiadomo, że wanna np. blaszana za 380 zł w łazience) - koszt brutto 461 000 zł w Bydgoszczy.

A w tydzień później otrzymałem nastepny koszotrys - calość bez instalacji co, kotłowni, kanalizacji, elektryki - 572 000; czyli razem wyszłoby ok. 700 000. O ile ceny nie wzrosną... Czekam na trzecią kalkulację.

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...

Cześć Lanaga!

Zajrzyj tutaj: http://forum.muratordom.pl/edmar70-i-jej-wdzieczny-m07,t115590.htm

i tutaj: http://forum.muratordom.pl/m-07-wdzieczny,t95071.htm

Dowiesz się jeśli nie wszystkiego, to na pewno bardzo dużo :D

Też jestem tym domem zachwycona :D

Pozdrawiam!!

• 1 year później...