mpie3 08.08.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Witam wszystkich właśnie jesteśmy na etapie ścian a lada moment będzie strop.Budujemy pod Warszawą w Milanówku ul Macierzanki na samym końcu ulicy.Macierzanki to nowa ulica więc trudno ją odnaleźć ale zapraszamy.Możemy przesłać fotki bo robimy zdjecia ze wszystkiego co się da. Ania Cześć Klincia, To znowu ja:) nie wiem na które forum częściej zaglądasz, więc piszę na to również Bardzo proszę o przesłanie zdjęć z budowy:) [email protected] pozdrawiam z Krakowa Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.08.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Jeżeli chodzi Ci o wdzięcznego m07, to dyskutujemy o nim tu:http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=55660&start=60&postdays=0&postorder=asc&highlight=&sid=839bb65b10ddd3cf4501396a00c67405 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRYNIO 22.08.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Dzięki serdeczne za newsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parnas99 03.10.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Czy ktoś buduje lub ma już zbudowany dom według projektu Wdzięczny M07, zbieram opinie na temat tego projektu bo mam zamiar taki wybrać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzejeczek 21.11.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Witam chce zacząc budowe wdziecznego mam już pozwolenia na budowe ale intryguja mnie : duża ilosc słupów ?konstrukcja dachu? jaki koszt? czy sa przestrzenne pomieszczenia? dlaczego kominek na srodku czy to jest przestrzenne ma w koncu 42m jaki koszt budowy co można zmienic i warto w tym projekcie .Gdzie zamawiac stolarke i wiezby dachowe wraz z oknami prosze o pomoc podpowiedz jesli już ktos buduje tem dom lub zbudował. poprosze też o fotki tego domku z budowy juz po wykonaniu pomieszczen jak nie kłópot prosze o porady bo już sam nie wiem co mam robic? prosze o kontakt na : [email protected] pozdrawiam chciałbym obejrzec w realu ten domek gdzie go moge obejrzec nawet dojade mieszkam w kujawsko-pomorskim dziekuje i czekam na opinie doradztwo Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pmaliszewski 14.12.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Czy ktoś buduje wdzięcznego bliżej Trójmiasta? Jaki jest koszt wybudowania stanu surowego zamkniętego? [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
francach 18.01.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Dostałem pierwszy kosztorys ofertowy na wybudowanie domu wg projektu Wdzięczny - opracowany na podstawie projektu sprzed zmian,bez wykonania kominka, z wszystkimi pozostałymi pracami, stan pod klucz (choć wiadomo, że wanna np. blaszana za 380 zł w łazience) - koszt brutto 461 000 zł w Bydgoszczy.A w tydzień później otrzymałem nastepny koszotrys - calość bez instalacji co, kotłowni, kanalizacji, elektryki - 572 000; czyli razem wyszłoby ok. 700 000. O ile ceny nie wzrosną... Czekam na trzecią kalkulację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 18.01.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 poszukaj na forum, kto buduje Wdzięcznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmario 14.02.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 ja zaczynam z Wdzięcznym tej wiosny. Wybrałem system gospodarczy. stan surowy otwarty w granicach 120.000 (materiał + robocizna). w tym roku zamierzam na tym zakończyć ale jak akcje na GPW odbiją to może uda się coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lanaga 28.02.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Witam. Ja się przymierzam do projektu Wdzięcznego. Jeśli to możliwe to bardzo proszę o jakieś zdjęcia i wykaz zmian w rozmieszczeniu domu. Mam pewną wizię zmian ale chciałabym poznać zdanie kogoś kto budował ten dom. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Cześć Lanaga! Zajrzyj tutaj: http://forum.muratordom.pl/edmar70-i-jej-wdzieczny-m07,t115590.htm i tutaj: http://forum.muratordom.pl/m-07-wdzieczny,t95071.htm Dowiesz się jeśli nie wszystkiego, to na pewno bardzo dużo Też jestem tym domem zachwycona Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubansky 06.03.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Witam,przymierzam się do zakupu projektu Wdzięczny w wersji energooszczędnej. Jednakwcześniej chciałbym zobaczyć ten projekt w realu.Z góry dziękuję za pomoc.Kubansky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts