alison 11.04.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Kochani, wiem że to banał i ze 100 razy było, ale... DOM będzie parterowy bez poddasza zuytkowego, elewacja wejściowa długa 20 m, na niej 2 stanowiskowa brama garażowa, 2 okna i dzrwi wejściowe. Planowany kolor erlewacji jasny zółty lub błękitny. dachówka brązowa lub grafitowa. Okna PCV kolor obustronny złoty dąb i tu następuje PYTANIE ZASADNICZE jaki kolor rolet ZEWNĘTRZNYCH do tego wszystkiego. Proszę wszystkich z wyczuciem harmonii o dobrą radę, tych bez wyczucia też prosze o radę, im więcej opinii tym lepiej Będę bardzo wdzięczna za pomoc Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 11.04.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Kochani, wiem że to banał i ze 100 razy było, ale... DOM będzie parterowy bez poddasza zuytkowego, elewacja wejściowa długa 20 m, na niej 2 stanowiskowa brama garażowa, 2 okna i dzrwi wejściowe. Planowany kolor erlewacji jasny zółty lub błękitny. dachówka brązowa lub grafitowa. Okna PCV kolor obustronny złoty dąb i tu następuje PYTANIE ZASADNICZE jaki kolor rolet ZEWNĘTRZNYCH do tego wszystkiego. Proszę wszystkich z wyczuciem harmonii o dobrą radę, tych bez wyczucia też prosze o radę, im więcej opinii tym lepiej Będę bardzo wdzięczna za pomoc Pozdrawiam! myślę, że jeśłi dasz brązowy dach i żółtą elewację, to lepiej będzie dać również brązowe drzwi garażowe i brązowe rolety jeśłi zdecydujesz się an czarny dach i niebieską elewację - wybierz białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 13.04.2006 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Kochani, wiem że to banał i ze 100 razy było, ale... DOM będzie parterowy bez poddasza zuytkowego, elewacja wejściowa długa 20 m, na niej 2 stanowiskowa brama garażowa, 2 okna i dzrwi wejściowe. Planowany kolor erlewacji jasny zółty lub błękitny. dachówka brązowa lub grafitowa. Okna PCV kolor obustronny złoty dąb i tu następuje PYTANIE ZASADNICZE jaki kolor rolet ZEWNĘTRZNYCH do tego wszystkiego. Proszę wszystkich z wyczuciem harmonii o dobrą radę, tych bez wyczucia też prosze o radę, im więcej opinii tym lepiej Będę bardzo wdzięczna za pomoc Pozdrawiam! myślę, że jeśłi dasz brązowy dach i żółtą elewację, to lepiej będzie dać również brązowe drzwi garażowe i brązowe rolety jeśłi zdecydujesz się an czarny dach i niebieską elewację - wybierz białe Dzięki za radę, tyle tylko, że okna NAPEWNO będą brązowe i to elewacje musze do nich dostosować a nie wybierać białe, bo będą lepiej pasować poprostu po 7 latach w bloku jestem uczulona na białe okna, i dlatego będą PVC drewnopodobne Myślę, że białe wyglądają lepiej z zewnątrz i ładnie rozświetlają elewację, natomiast brązowe bardziej podobają mi się wewnątrz, czyli tam gdzie spędzie zdecydowanie więcej czasu dlatego wybieram brązowe, z okleiny drewnopodobnej i do tego musze dostosować resztę elewacji... Ojej, ale się napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 13.04.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 rolety delikatnie beżowe - taka złamana biel delikatnie wpadający w kolor ecru ( dla odniesienia koloru ściana jest biała a będzie delikatnie beżowa )http://rezulak.pl/rolety1.jpg okna w kolorze złotego dębuhttp://rezulak.pl/rolety2.jpg okna w zbliżeniu http://rezulak.pl/rolety4.jpg grafitowy dachhttp://rezulak.pl/dach1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 14.04.2006 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 rolety delikatnie beżowe - taka złamana biel delikatnie wpadający w kolor ecru ( dla odniesienia koloru ściana jest biała a będzie delikatnie beżowa ) Rezi, dziękuję Ci że mnie tu znalazłeś Twoja elewacja wygląda bardzo ładnie. Ja jestem "chora" na grafitową dachówkę - BARDZO mi się podoba, ale właśnie miałam wątpliwości jak to będzie wyglądało z ciemnymi oknami, no i też aluzje ... a u Ciwebie widzę, że mozna to zgrabnie połączyć. O szczegóły zapytam Cię już na priv Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts