tomek_2 11.04.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Po 2 latach i nieustajacym remoncie okna (kolor bialy, profil Gaelan) sa tak brudne, ze zal na nie patrzec. Wiem, ze jest sporo roznych specyfikow do czyszczenia okien plastikowych - ale nie chcialbym w ciemno kupowac czegos, co niekoniecznie sie sprawdzi. Czy mozecie polecic jakis srodek (mleczko lub inny preparat), ktory z jednej strony nie porysuje i nie zmatowi powierzchni profili plastikowych, a z drugiej przyzwoicie je doczysci? Temat szczegolnie aktualny w tej chwili, przy wiosennych porzadkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkmar 11.04.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Osobiście widziałem jak w fabryce okien doczyszczają je najzwyklejszym mleczkiem typu Cif. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acent 11.04.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 CIF zawiera srodek ścierny!!!wyczyści zabrudzenia ,ale okno zawsze będzie się w tym miejscu brudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 12.04.2006 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 VBH na Kaweczynsckiej Preparat nazywa sie Cosmofen tylko zawsze mi sie merdaja cyferki - albo 5 albo 10 albo 20 - zapytaj sprzedawce. Najdelikatniejszy do polerki PVC. I jedna uwaga - uzywaj tylko CZYSTYCH i BIALYCH szmatek bo od innych mozesz za darmo miec profil kolorowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_2 12.04.2006 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Dzieki za odzew. Musze poszukac tego specyfiku u siebie (Lodz).pozdrawiamtomek_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_2 12.04.2006 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Dzieki za odzew. Musze poszukac tego specyfiku u siebie (Lodz).pozdrawiamtomek_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 15.04.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Zrób najpierw próbkę na mało widocznym miejsc, inaczej zmatowisz cały połysk Preparat nazywa sie Cosmofen tylko zawsze mi sie merdaja cyferki - albo 5 albo 10 albo 20 - zapytaj sprzedawce Im mniejsza cyfra tym mocniejszy - nr 5 nie radzę używać do mycia tylko do niwelowania głębokich rys i to delikatnie Są jeszcze inne wynalazki: Fenosol, Rainiger (wurth). uzywaj tylko CZYSTYCH i BIALYCH szmatek bo od innych mozesz za darmo miec profil kolorowy Bez dopłaty za okleinę :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KK14 15.04.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Dobre efekty daje parownica, szyby super połysk, ramy tez ładnie czyci no i bez chemii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts