Gość 20.02.2003 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 Kto poradzi którą "okienna" firme mozna uznac za dobra (warm maz)Moze ktos poda dobry sposob (prosty ) jak oddzielic ziarno od plew (partaczy)- moze pytanie o max rozmiary produkowanych skrzydel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.02.2003 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 Wielkie dzieki ludzie za tak potrzebne wyczerpujace informacje na ww temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 20.02.2003 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 Myślę, że wszystkie okna w obecnej chwili są robione na wysokim poziomie. Dlatego nie ma zainteresowania Twoim tematem. Ja przy wyborze okien kierowałem się jedynie ceną i wybrałem Urzędowskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.02.2003 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 Wybrales cene najwyzsza (nie odnosze jej do materialu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ipm111 20.02.2003 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 Ile tych okienek i jakich (wymiary) oraz kiedy? Będą oferty i opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 20.02.2003 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 Max w oknie to 130 cm więcej to niebezpieczne i niepraktyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada 21.02.2003 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 Objechałam cały Olsztyn, żeby zebrać oferty. Ostatecznie zdecydowałam się na Urzedowskiego, cenowo nie jest strasznie, jeśli okna są typowe a mają tę zaletę, że ich ekipa montuje przez co jest dłuższa gwarancja. Poważnie myślałam o "Dziadku"( w Olsztynie najtaniej w firmie KRUK) ale polecony przez nich montażysta tak jakby pierwszy raz widział ściany trójwarstwowe i przy nas zastanawiał się głośno jak by te okna zamontować. Dobre plastiki (np. Jocz) cenowo zbliżały się do tych drewnianych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.02.2003 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 Dzieki za radyPchelek psujesz dobra opinie muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.02.2003 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 Sory pchelek nie zrozumialem ok podwyzszasz poziom przepraszam jeszcze raz najmocniej i dziekuje za rade nie zrozumialem w pierwszej chwili a ze nerwy mi wysiadaja od razu taka reakcjajeszcze raz sory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dadarek 21.02.2003 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 Nie wiem , jakie okna masz na mysli.? Jesli drewniane, to dobre i drogie ma MS, niezle tez firma Drutex oraz Majewski.Urzedowski ..drogie, od srodka uszczelka przyszybowa zamiast silikonu ( ponoc wada}, niedrogie firmy Adpol. Jesli chodzi o pcw to wydaly mi sie ciekawa oferta okna Adamsa, profil aluplast 3000 lub 5000, z 3 uszczelka wewnetrzna, dzieki czemu okucia ( Roto NT} pracuja w komorze suchej.Drozsze znacznie byly okna Jocza oraz Domelu (Plustec}.Z tych bym wybieral.Plastik-Adams, drewno Drutex lub Majewski .Moze sie wypowie Pchelek, ...warto go posluchac.Pozdrawam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doktorator 12.10.2016 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Kto poradzi którą "okienna" firme mozna uznac za dobra (warm maz) Moze ktos poda dobry sposob (prosty ) jak oddzielic ziarno od plew (partaczy)- moze pytanie o max rozmiary produkowanych skrzydel? Odświeżę lekko temat, bo mogło się trochę pozmieniać. Niedawno budowaliśmy z żoną dom. Szukaliśmy wykonawcy Okien, bramy garażowej i drzwi zewnętrznych czyli kompleksowo całość. W internecie znaleźliśmy ranking producentów okien i tym się sugerowaliśmy ustalając trasę po firmach W dużym skrócie odwiedziliśmy kilka firm. Myśleliśmy o Adamsie, ma on kilka ciekawych rozwiązań, ale szukaliśmy wytrzymalszych okien, chwilę o Joczu - ale szukaliśmy innej stylistyki i wyglądu, ostatecznie kupiliśmy okna w Vetrex. Zaproponowali nam najdłuższą gwarancję i najkorzystniejszy montaż. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 13.10.2016 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Co za marny spam Vetrex schodzi na psy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts