mowaleria 06.08.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 To mnie zaskoczyliście z tymi kosztami - nie spodziewałam się, że aż tyle Czekam na zdjęcia - pozdrawiam - Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigniew bodzioch 13.08.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 budowę rozpocząłem jesienią 2006 .obecnie jestem na etapie krycia dachu.buduję wersję lustrzane odbicie bez garażu.chętnie podzielę się uwagami i fotkami.czekam na Wasze maile.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 14.08.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Witam kolejną osobę budującą Saszę - wysłałam maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 18.08.2007 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Witam bardzo serdecznie wszystkich budujących Saszkę Przepraszamy że nieaktualizowaliśmy ostatnio naszego dziennika ale ... niestety troszkę ugrzęźliśmy ... Nasze plany o wprowadzeniu się w te wakacje niestety stały się mało realne. A to za sprawą jednego nieuczciwego człowieka na dzień dzisiejszy mamy już wykończony hol, kuchnię i salon. Łazienka rozpoczęta ale nie dokończona ... Wszystkie pokoje pomalowane ale jeszcze bez podłóg i drzwi ... Znowu się wszystko przesunie o jakieś 2 miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 18.08.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Witam bardzo serdecznie wszystkich budujących Saszkę Przepraszamy że nieaktualizowaliśmy ostatnio naszego dziennika ale ... niestety troszkę ugrzęźliśmy ... Nasze plany o wprowadzeniu się w te wakacje niestety stały się mało realne. A to za sprawą jednego nieuczciwego człowieka na dzień dzisiejszy mamy już wykończony hol, kuchnię i salon. Łazienka rozpoczęta ale nie dokończona ... Wszystkie pokoje pomalowane ale jeszcze bez podłóg i drzwi ... Znowu się wszystko przesunie o jakieś 2 miesiące. Witam was serdecznie. Jak już się pewnie doczytaliście to dzięki wam, a właściwie dzieki waszemu dziennikowi zdecydowaliśmy sie na ten właśnie projekt. Bardzo Was proszę o aktualizację dziennika. Pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 19.08.2007 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Bardzo nam miło, że lektura naszego dziennika przekonała Was do budowania "Saszki" Obiecujemy że teraz na dniach troszkę odświeżymy nasz dziennik, dodamy parę newsów i fotek Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 19.08.2007 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Dzisiaj przemusiłem się troszkę i ... dokonałem małej aktualizacji Zapraszam do zajrzenia na łamy naszego dziennika Proszę o konstruktywne komentarze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzechumas 22.03.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Witam! Wlasnie stalem sie posiadaczem projektu Sasza - dom na 5kę:http://www.projekty.ign.com.pl/projekt_domu/sasza/181/opis Czy ktos w okolicach Gorzowa Wlkp. buduje taki domek.Chcialbym zerknac jak wyglada w rzeczywsitosci. Pozdrawiam i czekam na info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlutkaJurek 03.05.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Witam.My w tym roku bedziemy stawiac Sasze,ale z dachem dwuspadowym.Poczatkowo mialo to byc Zadebie(uklad pomieszczen bardzo podobny),ale okazalo sie,ze warunki zabudowy wymusily na nas zmiane na dach dwuspadowy o 38stopni nachylenia.Sasza po malych przerobkach bedzie jak dla nas idealnym domkiem.Dzieci mamy dorosle,wiec na nas dwoje to wystarczajaco wygodny dom.Zmiany jakie naniesiemy to:3 kuchnia jako jedno pomieszczenie bez wneki,10 garderoba bedzie wucecikiem,7 pokoj podzielony na pol i jedna czesc dodana do salonu,druga do sypialni,12 miejsce na schody a pod nimi schowek,wydluzenie garazu i zrobienie pomieszczenia gospodarczego,zmiana drzwi wejsciowych.Niby duzo zmian,ale to sa zmiany bezproblemowe.Na gorze stryszek i pokoik letni.Napisz jak wam to sie widzi.W przyszlym roku(koncem)mamy juz zamieszkac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlutkaJurek 03.05.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Zapomnialam dodac,ze wejscie bedzie zrobione na styl dworkowy,daszek na kolumnach typu "beczki".pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonii 30.05.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Zapomnialam dodac,ze wejscie bedzie zrobione na styl dworkowy,daszek na kolumnach typu "beczki".pozdrawiam. Witajcie ja już mam wybudowany dom wg tego projektu dach kopertowy i daszek z przodu podparty kolumnami z cegły ręcznie formowanej,teraz czekam na okna mam też dużo zmian,pod powniczony garaż i użytkowe poddasz dom wyszedł dość duży bo bez garażu i piwnic ok 200m buduje sie obok Lublina może chcecie zobaczyć zapraszam i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iza i Konrad 04.08.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Witam! My z mężem w tym roku zaczęlismy budować Saszę z garażem odbicie lustrzane:)jesteśmy na etapie stawiania ścian Jeśli macie jakieś fotki pewnie już z wybudowanych saszek to podzielcie sie nimi Pozdrawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts