Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przydomowe oczyszczalnie, BARDZO TANIO, osad czynny

Recommended Posts

Zapraszam wszystkich zainteresowanych na nasza strone http://www.bioeko.ires.pl

oferta jest naprawde bardzo ciekawa, warto sie z nia zapoznac nie wiem czy znajdziecie panstwo lepsze i tansze rozwiazanie jesli chodzi o oczyszczalnie z osadem czynnym

Filip Kosim

602 755 091

gg 1113385

• 3 weeks później...

Polska aprobata techniczna nie jest wymagana produkt spełnia wszelkie normy europejskie posiadamy certyfikaty uprawniajace do sprzedazy oczyszczalni na terenie calej Europy, tlumaczenia słowackich atestów i wszsytkie papiery ktore sa konieczne aby indywidualny odbiorca mogl zamontowac sobie takie cudo, jesli ktos ma watpliowsci prosze o kontakt

Filip Kosim

602 755 091

Pod tym adresem zamieściłem krótką informację o poszukiwanych przeze mnie oczyszczalnii. Nie ukrywam, że po tak wielu tygodniach spędzonych na "doktoryzowaniu" się z tego tematu mam dalej sporo wątpliwości co do wyboru właściwej oczyszczalnii.

Wypisałem tam kilka punktów, w których zawarłem moje wymagania co do zastosowanej oczyszczalnii oraz podałem trochę informacji o naszym domku, projekcie, etc.

Jeśli będzie miał Pan chwilke to proszę rozwiać moje i nie tylko moje wątpliwości w sprawie wyboru np. oczyszczalnii BIOEKO. Jak Pan zapewne wie sporo forumowiczów ma podobne dylematy a niewiadomych w tej kwestii jest jeszcze więcej niż by się mogło wydawać.

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=70061