fido 11.04.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 mam okna w jaskóce w krztałcie trójkąta - czy ktoś widział system rolet który pozwoli zasłonić te kona od słońca poprzez najlepiej rolety zewnętrzne ponoć się nie damój kształt okien to: /l / l / l------l ll ll l------i zastanawia mnie czy jest coś co uchroni mnie przed słońcem - jedyne rozwiązanie to rolety pionowe od wewnątrz - ale one nie zabezpieczą mnie od słońca tak jak rolety zewnętzne pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fido 11.04.2006 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 coś nie przeszedł mój szkicjeszcze raz: .......x.....x.x...x...x.x.....x xxxxxx......xx......xx......xx......xxxxxxgdzie x to szprosy drewnianea kropki nalezy usunąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 12.04.2006 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Chyba tylko "plisy" wchodzą w rachubę Np. http://www.antra.bai.pl/plisy.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szel 18.04.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Są też żaluzje zewnętrzne z możliwością dopasowania do okien o nietypowych kształtach http://www.dormax-blinds.pl/_photo/538_product.jpg dekoracja okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fido 19.04.2006 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 minęło trochę czasu i wymyśliłem że założę żaluzje od zewnątrz mocowane do ramy drewnianej okienbęda to albo ażurowe deski albo regulowane - to zalezy od automatykimożna założyć je na stałe - uwzględniając kąt desek tak aby w lecie gdy pionowo słońce świeci docierało tylko światlo a w zimie słońce wchodziło do pomieszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szel 19.04.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 żaluzje pokazane na powyższym zdjęciu mogą byc regulowane ręcznie, za pomocą korby lub elektrycznie. mogą być wykonane z drewna lub aluminium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fido 19.04.2006 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 błagam o adres tej firmy i koszt żalucji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fido 24.04.2006 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 czy nikt nie odpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szel 24.04.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 wieczorem wyślę informacje na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts