bochyn 12.04.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 jak w temacie, poszukuje caterpillara z okolic Zabrza,Gliwicczekam na kontakt pozdrawiamPiotr[email protected]602-597805 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 13.04.2006 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 jak w temacie, poszukuje kapilara z okolic Zabrza,Gliwic czekam na kontakt Kapilar ?? Chyba raczej caterpillar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bochyn 13.04.2006 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 jak w temacie, poszukuje kapilara z okolic Zabrza,Gliwic czekam na kontakt Kapilar ?? Chyba raczej caterpillar ? ma Pan cos do dodania w tym temacie, czyli jakas oferte dla mnie? czy tylko jest Pan tylko tzw "napinaczem internetowym"? kapilar, katapilar czy caterpillar wszystko jedno, osoby zainteresowane wiedza o co chodzi, a dla mnie ta nazwa tego urzadzenia jest obca, wiec napisalem jak uslyszalem od ekipy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 14.04.2006 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 ma Pan cos do dodania w tym temacie, czyli jakas oferte dla mnie?czy tylko jest Pan tylko tzw "napinaczem internetowym"? kapilar, katapilar czy caterpillar wszystko jedno Kapilar: http://www.kregoslup.polbox.pl/pages/lekarstwa/kapilar.htm Caterpillar: http://polska.cat.com/cda/layout?m=95504&x=333 I tak się składa, że mieszkając niedaleko miałbym akurat coś do polecenia. Ale nie takiemu impertynentowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bochyn 14.04.2006 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 czy to jest forum o zdrowiu?kazda srednio rozgarnięta osoba wie o co mi chodziło,mimo ze nie podałem nazwy książkowejdostałem kilka namiarów na prv,tylko Pan jest strasznie zdziwiony,mam juz doswiadczenia z innych for gdzie az roi sie od wszelkiego rodzaju "arogantów i mataczy" i jestem przewrazliwiony na tym punkcie,osobiście jesli nie mam nic madrego do dodania to sie nie odzywam pozdrawiamPiotr PS: prosze sprawdzic jeszcze moja ortografie, byc moze znjadzie Pan jakies błedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts