Redakcja 12.04.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Wszystkiego najlepszego Drodzy Forumowicze. Wielka Noc i Wielkie Wydarzenia na Forum - budujecie swoje domy. Życzymy Wam jak najszybszego zamieszkania pod własnym dachem, szczęścia w domu i w życiu, zdrowia i zawsze pomyślności. Wesołych Świąt i mokrego Śmigusa Dyngusa! Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 12.04.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 JA zycze redakcji samych sukcesów w dążeniu do celu a wszystkim forumowiczom radosci i świąt w gronie rodzinyym wszystkim Paniom Mokrego Dyngusa P.S. Moze jako pierwszemu jakis maly gadżet na zajączka wielkanocnego redakcja przeznaczy ??? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 12.04.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Z okazji Świąt Wielkanocnych życzę wszystkimzdrowia, radości, spokoju,i wiosennego nastroju w sercach http://i.wp.pl/a/i/kartki2/wariant1/kartka1448.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 12.04.2006 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 JA zycze redakcji samych sukcesów w dążeniu do celu a wszystkim forumowiczom radosci i świąt w gronie rodzinyym wszystkim Paniom Mokrego Dyngusa P.S. Moze jako pierwszemu jakis maly gadżet na zajączka wielkanocnego redakcja przeznaczy ??? Sebo8877 Prosimy o adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.04.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Podaruj mi... Podaruj mi baranka, może być w skrzynce drewnianej takiej maleńkiej jak Słowo co dzisiaj stało się ciałem. Podaruj mi teczkę szkolną, tablicę zieloną jak łąka i białą kredę i książkę jak trzech Salomonów mądrą. Pozwól zrozumieć co znaczy E równa się mc kwadrat i onomatopeja i teatralny antrakt. Dlaczego na świecie są wojny choć jesteś Bogiem żywych dlaczego głód i choroby i los nasz nieszczęśliwy? Zaglądam do stajenki gdzie leżysz cichy i święty - dlaczego pod ścianą stoi krzyż z ostrych cierni wycięty? Podaruj mi serce mądre bym żłóbek i krzyż zrozumiał - otwórz mi je na ościerz, bym życie oddać umiał za Ciebie, za naszych braci, za ojca co płacze w nocy za ludzi wszystkich pokoleń za siebie... I tylko podaruj mi ciszę i tylko przygarnij do siebie bo wokół tyle hałasu że czasem nie słychać Ciebie. Robertino (1977-1991) (tłum. AO) wszystkim uczestnikom tego forum, jego właścicielom i twórcom z okazji Wielkanocy składam życzenia Wesołych Świąt ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lacro 12.04.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Całej Szanownej Redakcji pisma na nadchodzący czas Świąt Wielkiej Nocy życzę dużo wiosennego słońca i wiosennego samopoczucia. Niech czas wolny upłynie na słodkim leniuchowaniu, spacerach w "tak pięknych okolicznościach przyrody" i zaspokajaniu naszych podniebnych potrzeb (dotyczy bardziej podniebienia niż nieba, chociaż interpretacja może być dowolna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemcio13 12.04.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Wszystkim Najwspanialszych Świąt Wielkiej Nocy, smacznej Święconki i mokrego Dyngusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.04.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Zatem Staropolskim - obyczajem, dużo szynki życze z jajem, niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Święta to jest czas wyżerki, więc porzućcie swe rozterki. Niech to będzie czas uroczy, życzę wszystkim miłej Wielkanocy Ew-ka z Rodzinką http://www.gifownik.pl/gify_gifownik_lut/swieta/wielkanoc/16.gif http://www.100lat.info/kaczki/ z głośnikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 12.04.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Wesołego królika, co po stole bryka, spokoju świętego i czasu wolnego, życia zabawnego w jaja bogatego i w ogóle -wszystkiego kurde najlepszego! cyla i mąz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drain-Bud 12.04.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 WESOłYCH śWIąT http://www.100lat.info/kaczki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 12.04.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 http://www.japanforum.org/stronapolska/info/info2005/wielkanoc/koszyk01.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 12.04.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Szanowna Redakcjjo serdecznie dziękuję za Wielkanocnego Zająca Adres swój wysłałem na PW Pozdrawiam serdeczniunio i cieplunio pomimo deszczowej pogoduni Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.04.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Szanowna Redakcjjo serdecznie dziękuję za Wielkanocnego Zająca Adres swój wysłałem na PW Pozdrawiam serdeczniunio i cieplunio pomimo deszczowej pogoduni Sebo8877 co za lizus i to jeszcze niedawny ziomal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 12.04.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Sie mo chopie te podejsci ni 8 ) Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 12.04.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Pisanych jojecek, wirzbowych bazicek, kiełbasy święconej, dużo krzanu do niej, baby polukrzonej, kukiełki pieconej, Zmartwychwstanio w dusy i Wiesny... po usy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.04.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Pierwsze moje życzenia z nowego domku Życzę Wszystkim spełnienia marzeń i wszystkiego co najlepsze. Jestem bardzo szczęśliwa i dziekuje wszystkim za wsparcie i dobre słowo w chwilach zwątpienia Redakcji za Forum bo dzieki niemu wiele się nauczyłam a przedewszytskim poznałam bardzo miłych i życzliwych ludzi Dużo duzo zdrówka Aga z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.04.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Ja tez tak jak wszyscy inny zycze WAM WSZYSTKIM wesolych Swiat Wielkanocnych!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 13.04.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Niech Wam Mili będzie wiosennie, słonecznie, witecznie! Niech cieszą Wasze oczy kolorowe pisanki i wielkanocne baranki. Niech sie w Śmingus Dyngus woda na Was leje a wielkanocny Zając przyniesie radość i nadzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniad 13.04.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Miłości Wielkiego CzwartkuNadziei Wielkiego Piątkui Wiary Wielkiej Soboty Wszystkim Forumowiczom i Redakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlaB 13.04.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 A ja życzę Wszystkim - i Forumowiczom i Redakcji - współpracy z samymi UCZCIWYMI urzędnikami, samymi ŻYCZLIWYMI ludźmi. Satysfakcji, radości i spokoju!Rodzinnych Świąt!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts