katja 13.04.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Ewentualnie dodatnie CRP wskazuje na stan zapalny, ale nie świadczy jednoznacznie o chorobie reumatycznej.Jesli chodzi o RZS to dość swoistymi dla tej choroby sa przeciwciała anty-CCP (aCCP), ich obeność w mianie >5 może zwiastować tę chorobę jeszcze na kilka lat przed odczuwaniem jej typowych objawów. Trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.04.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Ewentualnie dodatnie CRP wskazuje na stan zapalny, ale nie świadczy jednoznacznie o chorobie reumatycznej. Jesli chodzi o RZS to dość swoistymi dla tej choroby sa przeciwciała anty-CCP (aCCP), ich obeność w mianie >5 może zwiastować tę chorobę jeszcze na kilka lat przed odczuwaniem jej typowych objawów. Trzymaj się i tak napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.04.2006 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 badania zrobione. Nic specjalnego nie wykazały. tego trochę za duzo, tamtego przymalo. Do reumatologa sa 3-miesieczne kolejki Chyba zdurnieli do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 25.04.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 ich też bolą stawy ja biorę ketonal i na jakiś czas pomaga, a tak w ogóle, to tak jak powiedziało kocisko do sanatorium, borowina, kąpiele i powinno pomóc, nie mówiąc o tym że odpoczniesz psychicznie 3 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.04.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 badania zrobione. Nic specjalnego nie wykazały. tego trochę za duzo, tamtego przymalo. Do reumatologa sa 3-miesieczne kolejki Chyba zdurnieli do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 26.04.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 I jak tam Twoje stawy Majka? (Mnie też dziś coś nogi kręciły, dawno tak nie było) W ubiegłym roku spędziłam prawie 2 mies. w Rabce i bardzo mi pomogło. Także - popieram Selima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.04.2006 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 sanatorium odpada. Nie szukam przygód No, nie mam czasu, muszę pracować na firmę i jej pracownikow Mnie by sie przydały tabletki-cud i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 26.04.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 sanatorium odpada. Nie szukam przygód No, nie mam czasu, muszę pracować na firmę i jej pracownikow Mnie by sie przydały tabletki-cud i już Kochana, ja tam byłam z dzieckiem, ze względu na jego zdrowie. Niestety, mnie bardziej pomogło. (To było sanatorium dla dzieci i przygody jakie mogłam tam znaleźć to konkurs piosenki przedszkolnej, albo malowania kredą po asfalcie.). Jak znajdziesz takie tabletki, daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.04.2006 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 no tak, ale moje dzieci reumatyzmu nie mają, muszę więc patrzeć na te sanatoria dla doroslych A tam przygód bez liku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 26.04.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Majka bądź poważna,przygody będą, jak Ty będziesz chciała,to trochę tak, jak z zielonooką, a sanatorium to naprawdę wspaniała rzecz,załatw sobie Solec, koło Buska,rewelacyjne wody siarkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.04.2006 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 chyba nie dam rady być poważną. Bez smiechu dawno padłabym martwą a nie ma jakis tabletek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.04.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 nie ma idealnych tabletek na wszystko, niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 26.04.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 sanatorium w tabletce oj chyba jeszcze nie wymyslili... ja mam problemy ze stawami w paluchach duzych od nog .... nieraz tak mnie kreca ze nie moge sprzegla w aucie wcisnac Przez dluzszy okres czasu bralam MYDOCALM (tabletki), ale powiem prawde ze za bardzo zmian na lepsze nie widze. Jednyne co mi pomaga to ziolowa masc reumatyczna smarowana na noc.... w sypialni smierdzi jak w domu starcow ale pol dnia moge funkcjonowac. Jak znajde "instrukcje" bo nie wiem gdzie pudelko wtrynilam, to napisze Ci jaki sklad tego jest... moze w Polszy znajdziesz cos podobnego. Za ta mascia przemawia jedno ze probowalam juz dziesiatki roznych i nie trafilam jeszcze na taka dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chmurka 26.04.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Majka, polecam maść Piroxicam, posmarujesz bolące miejsca kilka razy i poczujesz ulgę ....sprawdzona i bardzo skuteczna na ból stawów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.04.2006 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 kupiłam, posmarowałam, czekam na rezultat dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 13.09.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Ja używam lampy na podczerwień od dwóch miesięcy i jest super .Bez proszków i maści .Juz to przerabiałem . Teraz jestem zadowolony z zakupu i bez bolacych stawów. Nie ma to jak światłoterapia. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.09.2006 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Mówisz Muszę taka lampe pozyczyc od pana Henia Badania nic specjalnego nie wykazały. Umrę zdrowa jak rydz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 14.09.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 MajkaTylko żeby to była lampa pulsacyjna (z pięcioma programami )i wyląda jak duża mysza do kompa .Na rynku jest dopiero od roku moze drugi . .Dostali za to Nobla. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.09.2006 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 czort wie. Pan Henio kupił ją za ciężką kasę. Programów ma sporo, a wygląda jak suszarka do wlosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 14.09.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Majka Kupił lampe biotron Zeptera. Jest dobra i działa ,tylko jest niewygodna w praktycznym uzywaniu .i ma ok. 25 lat ,ta jest duuuuuuzo wygodniejsza i szybciej sa wyniki ,mam porównanie ,obu używam , Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts