Majka 14.09.2006 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Majka Kupił lampe biotron Zeptera. Jest dobra i działa ,tylko jest niewygodna w praktycznym uzywaniu .i ma ok. 25 lat ,ta jest duuuuuuzo wygodniejsza i szybciej sa wyniki ,mam porównanie ,obu używam , Pozdr. Oki, pozyczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.09.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Umrę zdrowa jak rydz Od papierochow umrzesz Jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.09.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Moj maz mial to samo . Czasami tak bolalo go ze trudno bylo mu utrzymac kierownice auta . Bardzo mu pomogla Krioterapia w kapsule . Maja je wieksze sanatoria i jest w niektorych miastach . trzeba wziasc serie zabiegow . Efekt jest na okolo pol roku pozniej sie powtarza . Bral w sumie 2 serie zabiegow . Dziala to tez na testosteron u panow Czytalam o lampie . czy mozecie podac co za firma oprocz Zeptera ja produkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 14.09.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Lampa działa: trzeba spełnić jeden warunek Używać jej Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.09.2006 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Umrę zdrowa jak rydz Od papierochow umrzesz Jak ja e tam raczej obawiam się, że mnie jakiś pirat drogowy trzasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.09.2006 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Lampa działa: trzeba spełnić jeden warunek Używać jej Pozdr. ale ile uzywać? raz dziennie? ile minut? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 15.09.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Używam dorażnie, boli: lampa w ruch Świecę stawy 8 min do 10 na 4 lub5 programie ,dwa razy i juz po bólu na drugi dzien poprawiam, i jest cool. Wiadomo że choroba długo sie rozwija leczenie też nie jest błyskawiczne tylko pomalutku odchodzi , ale jaka ulga .Chce sie życ . Bez kolejek pod gabinetami . (przed tv sobie siedzę ) Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts