Zonzi 12.04.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 No wlasnie ile sypialni jest Wam potrzebnych ? Powierzchnia pomieszczeń jest różna i dla tych samych funkcji może wyjść 150 albo 200 m. My planujemy 4 sypialnie dla planowanych 2+2. Za dużo ? PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 12.04.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 to chyba proste... zależy od mających mieszkać w domu: nie przewiduję rozkładu małzeństwa więc: jedna nasza (ale na wszelki wypadek wieksza ), druga syna ew. pokój gościnny nie wiem na ile głosować... bo sypialnie stricte będą dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 12.04.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Racja, prosze sprecyzowac co znaczy sypialnia? Czy gabinet z wersalka to sypialnia? Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oleńka i Potr 12.04.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 cztery , w tym trzy narazie puste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zonzi 13.04.2006 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Witam Niby proste ale nie zawsze wiadomo ile ludzi bedzie w domu mieszkać. Jest nas 2-ka teraz. Planujemy jeszcze +2 ale jak wyjdzie to nie wie nikt Zakładamy ze do czasu kiedy jeden z naszych rodzicow bedzie potrzebowal opieki to dzieci juz powoli beda sie wyprowadzac jesli nie to goscinna sypialnia na dole bedzie dla rodzica. Pokoj/gabinet z wersalka mozna zaliczyc do sypialni jesli bedzie tam stale ktos mieszkac inaczej do sypialni mozna zaliczyc i salon z kanapa bo jak goscie przyjada to tez mozna ich tam polozyc. Pozdrawiam -- Tomek działka prawie nasza - trwa to tylko 8 miesiecy architekt probuje zaplanowac nasz dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 13.04.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Zaznaczyłam 4. Jedna nasza, dwie chłopaków i jeden pokój gościnny, czyli też do spania, chociaż "sypialnia" to chyba zbyt wygórowane określenie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 13.04.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Też wpisałem 4, chociaz na razie jest nas 2+1. Mam nadzieję, że damy radę z przeprowadzką w ciągu 2-3 miesięcy, a potem popracujemy nad 2+2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 13.04.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Ilość sypialni chyba zależy od ilości osób śpiących w domu.... Teraz albo docelowo. Jeśli ktoś często miewa zostających na noc gości to ew. pokój gościnny/sypialnia gościnna. Mnożenie pokoi "na wszelki wypadek" moim zdaniem nie ma sensu. U nas będzie 5 sypialni, rodzina 2+4. Gości nocujących miewamy rzadko, w razie czego jakoś będziemy musieli sobie poradzić Skoro w blokach goście zostający na noc nie są jakoś wybitnie uciążliwi, to i w domu nie będzie źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 16.04.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 U nas są 3 sypialnie. Nasza i 2 dla dwóch synów. Nocujący goście to u nas raczej niespotykane zjawisko. Mieliśmy chęć na dodatkowy pokój gościnny, ale widzę, że nie byłby wykorzystany. Jak coś to jest rozkładana sofa w salonie. Dzieciaki mamy już pełnoletnie.Za chwilę zostaniemy we dwójkę "na "trzech sypialniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 16.04.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Sypialnie u nas będą 3. Jedna dla nas i po jednej dla syna i córki. Niespodziewani goście będą musieli się zadowolić spaniem w pokoju dziennym (na czymś rozkładanym). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.04.2006 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Wpisałam 5, ale to nie do końca prawda, bo jak policzyć to 4,5..Jedna naszadwie - dzieciczwarta - dla gości,ale razem z biblioteką to nie do końca..piąta w części rodziców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.04.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 policzylam te pomieszczenia w ktorych docelowo bedza łózka - wyszlo 3 nasza sypialnia. moj pokój (a co tez mi sie nalezy spoanie jak strzele focha) i pokoj goscinny ew mozna to zmienic na 4 ale na razie nie mam takich planow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 17.04.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Ja zaznaczyłam 3 bo to z założenia będą sypialnie, poza tym innych pokoi typu salon, gabinet i rekreacja też będzie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.04.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Zaznaczyłam 3 - jedna nasza i dwie dla dzieci. Będzie jeszcze gabinet, który również może służyć za sypialnię dla gości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga.fabi 18.04.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 U nas 3 sypialnie + salon i gabinet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 18.04.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 U nas 3 - 1 nasza i dwie dla dzieci + rozkładana kanapa w salonie na wszelki wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinpszczyna 29.04.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 U mnie trzy sypialnie na poddaszu oraz gabinet na perterze. W związku z tym ja zaznaczyłem że 4 sypialnie. Też dlatego taka odpowiedź że na samym początku po wprowadzeniu to pokój gościnny i gabinet na parterze będą pełnić rolę sypialń dla mnie, żony i dwójki dzieci. Góra dopiero później będzie wykańczana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetta_p 29.04.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 My mamy zaplaniowane 5 sypialni na gorze (1-rodzice, 3 sypialnie - 3 dzieci, 1 sypialnia dla gosci), na dole jest duzy gabinet (maz pracuje w domu) i salon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 05.05.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 U mnie będą 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angi 05.05.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 U mnie 3 na poddaszu, ale będzie też gabinet na parterze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts