Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Marcina i Matyldy

Recommended Posts

Hej, witam zapaleńców co chcą uciec z wielkiego miasta na wieś 8)

Zapowiada się bardzo orginalnie i wyjątkowo 8)

Trzymam kciuki za powodzenie inwestycji 8)

Szkoda, ze nie wszystki fotki u mnie sie otwierają 8)

A które się nie otwierają? Bo ja widzę wszystkie. To dziwne...

Dzięki za miłe słowa - będziemy informowali na bieżąco o postępach prac... Wyruszamy z przeprowadzką już w środę - likwidujemy mieszkanie w Wwie i jedziemy mieszkać u sąsiada w drewnianej chacie... Jak długo? Kto to może wiedzieć...? :D

W każdym razie do jeziora daleko nie mamy - jakieś 20 metrów... (to nasza starsza...)

http://foto.onet.pl/upload/49/63/_593030_n.jpg

• 1 year później...
fortunata,

Widzę że masz spore zaległości do nadrobienia w swoim dzienniku budowy :lol: Okolica rzeczywiście piękna i klimatyczna - od czasu do czasu bywam w Gibach - na południe od Sejn.

TomJot,

budowanie było tak wyczerpujące - psychicznie i fizycznie - że pisanie dziennika budowy było ponad moje siły. Cokolwiek znajdziesz na naszym blogu http://www.marcinimatylda.blox.pl.

Bottom line jest taki, że zbudowaliśmy się w 9 miesięcy, mieszcząc się w ok. 1500 zł/m2 (w tym uzbrojenie działki, projekt etc.).

Gdybyś był w okolicy, zapraszam do Dusznicy - poznasz zupełnie inny krajobraz i klimat niż w Gibach...

pozdrawiam,

Marcin