MURMAN 13.04.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 LUDZIEEEE . O LUDZIEEE WCZORAJ W NOCY ZDJOŁEM ŻÓŁTĄ TABLICĘ BUDOWLANĄ CO OZNACZA ŻE BUDOWA OFICJALNIE ZOSTAŁA ZAKOŃCZONA DZISIAJ OTRZYMAŁEM W PINB PIECZĄTKĘ NA DOKUMENCIE KOŃCZACYM BUDOWE Zaczynałem 4.11.2004 r dzisiaj jest 13,04.2006 Wielką pomocą służyły mi Wszelkie Wasze informacje zamieszczane na łamach tego forum na pewno nie rostaję się z forum , w miarę wolnego czasu bedęprzeglądał i może czasem wtrącę swoje dwa groszę Wieeelkie dzięki wszystkim za udzielane info Czy jestem wykończony - no cóż kto przeszedł ten Wie , kto nieto wszystko przed nimiAle wyzwanie jest i frajda z czegoś co się wykonało też dla wszystkich z okazji nadchodzących Świąt -Wszytkiego Dobrego,Śmigusa obfitegoMurman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franek Dolas 13.04.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Gratuluje. Zycze milego mieszkania i moze... kolejnej budowy Pozdrawiam Swiatecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_budowniczy 13.04.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Gratuluje ... i troszkę zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 13.04.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 ....no to gratulacje ... i czas na parapetówy ..... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlaB 13.04.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 GRATULUJĘ!!! oraz zazdroszczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 13.04.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Gratulejszyn ogromne !!! Oraz wszystkiego świątecznego w nowym lokum Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemcio13 13.04.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 To i ja śpiesze z gratulacjami ja też chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brams 13.04.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 No to pogodnych Świąt w nowym domu!Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yossarian 13.04.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 GRATULUJE!!!!!!!!!!!!! Ty skonczyles ja zaczynam tak juz to jest w przyrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.04.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Gratulacje ale wiesz nie mozesz zostawic nas teraz masz moralny obowiazek informowania jak sie mieszka, jak sie pewne rozwiazania sprawdzaja i jakie decyzje byly słuszne (a jakie moze nie ) pozdrawiam i zycze wesołych swiat tylko domu nowego nie zalejcie w dyngusa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 13.04.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Gratulacje ale żeby ci lekko nie było zyczę ci sił i $$$ na drugi domek !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 13.04.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Gratuluję. No to pierwszy masz za soba.Przechodzisz do stadium odkrywcy - tzn bedziesz odkrywał kolejne błedy i to jest nieuniknione, więc nie wyrzucaj nic sobie. Tak ma być! Najgorszy jest własnie ten pierwszy........... no i drugi.Trzeci to już bułka z masłem. A póki co - zdrowych , spokojnych Świąt we własnym, rodzonym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.04.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 LUDZIEEEE . O LUDZIEEE WCZORAJ W NOCY ZDJOŁEM ŻÓŁTĄ TABLICĘ BUDOWLANĄ CO OZNACZA ŻE BUDOWA OFICJALNIE ZOSTAŁA ZAKOŃCZONA DZISIAJ OTRZYMAŁEM W PINB PIECZĄTKĘ NA DOKUMENCIE KOŃCZACYM BUDOWE Zaczynałem 4.11.2004 r dzisiaj jest 13,04.2006 Wielką pomocą służyły mi Wszelkie Wasze informacje zamieszczane na łamach tego forum na pewno nie rostaję się z forum , w miarę wolnego czasu bedę przeglądał i może czasem wtrącę swoje dwa groszę Wieeelkie dzięki wszystkim za udzielane info Czy jestem wykończony - no cóż kto przeszedł ten Wie , kto nie to wszystko przed nimi Ale wyzwanie jest i frajda z czegoś co się wykonało też dla wszystkich z okazji nadchodzących Świąt -Wszytkiego Dobrego, Śmigusa obfitego Murman Gratulacje...a kiedy jest forumowa parapetowka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gourmand 13.04.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Miły prezencik na święta. Gratuluję spryciarzu! Jak pewien klasyk zwykł był mawiać, prawdziwego mężczyznę poznaje się po tym jak kończy. Miłego mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 13.04.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 O rany, a ja w pierwszej chwili przeczytałem, że zjadłeś tablicę budowy i w związku z tym to już jest koniec z tobą... . Całe szczęście, że jest inaczej. Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.04.2006 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 O rany, a ja w pierwszej chwili przeczytałem, że zjadłeś tablicę budowy i w związku z tym to już jest koniec z tobą... . Całe szczęście, że jest inaczej. Gratulacje!!! ciekawy sposob na rozstanie sie z tym okrutnym i niewdziecznym swiatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 14.04.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Żółta tablica!Od początku wiedziałem,że mi czegoś na budowie brakuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts