Gość 20.02.2003 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 poszukuję producenta urządzeń do czyszczenia wymienników i instalacji c.o. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wega 20.02.2003 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 Urządzeń?... nie słyszałem, ale o środkach czyszczących tak. Choćby ten lub ten. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan100 21.02.2003 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 kiedyś sprzedawałem coś co nazywa się elektromagnetyzer. Jest to "maszynka" która powoduje, że z wody nie wytrąca się kamień i nie osadza się na ściankach wewnętrznych rur natomiast powstałe już osady potrafi osłabić i spowodować ich odpadanie. Jeżeli będziesz zainteresowany mogę coś więcej napisać.Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts