Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

G?? z kogutem?

Gość

Recommended Posts

gęś zdecydowanie tak. Prócz zalet obronnych i kulinarnych (o pardon) gęś służu jako źrodło pierza. Opal wyobraź sobie długie, zimowe wieczory z gęsią między nogami (taka technika darcia pierza :wink:. W charakterze instruktażu obejrzyj sobie ekranizację Chłopów) i te miękuśkie poduchy, jaski (nie te forumowe rzecz jasna)powstające z udartego pierza. Jedyny minus darcia pierza to wątpliwej urody gęś, ale w czasie odrastania piór możesz zawiązać szerszą kokardę. Marian

• Odpowiedzi 229
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

do teski. Czyżbyś przestała lubić swoją 'Ukochaną kotkę". Kontakt wypieszczonej kotki z gęsią obronna może skończyć się paniczną rejteradą ssaka. Wypasiona gęś to zdecydowanie zawodnik zbyt ciężkiej kategori wagowej dla kotki. Gęś to nie pies - nie ma wrtażliwego nosa. Jeśli ktoś przyjmuje zakłądy to stawiam na pierzastą.

Marian

Coś Wam opowiem. Będąc na wczasach u mojego przyjaciela Wacka na Suwalszczyźnie podziwiałem jego trawnik schodzący do jeziora Wigry. Trawnik był duuuży i równo przycięty. Pewnego dnia gdy Wacek pracowicie kosił go, wpadłem na pomysł by kupił kozę, a Wacek na to: Już o tym myślałem, ale przyszłyby ze wsi i zjadły bo bezrobocie i bieda straszna.

Tak przy okazji pozdrawiam wszystkich Suwalszczan. Fajni ludzie.

a teraz uczy sie piosenek Garou:smile: :smile: plyta gra no...czesto..i nawet juz sie sporo nauczyl...

Jak jeszcze nie wiedzialam ze on umie zaspiwewac siedze z kumpelka i raptem ni stad ni zowad cos spiewa...gapie sie...i dalej nic nie wiem...raptem kumpelka w ryk:smile: :smile: ze to felek sobie podspiewuje..

:smile: :smile: