marian1 22.02.2003 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2003 gęś zdecydowanie tak. Prócz zalet obronnych i kulinarnych (o pardon) gęś służu jako źrodło pierza. Opal wyobraź sobie długie, zimowe wieczory z gęsią między nogami (taka technika darcia pierza . W charakterze instruktażu obejrzyj sobie ekranizację Chłopów) i te miękuśkie poduchy, jaski (nie te forumowe rzecz jasna)powstające z udartego pierza. Jedyny minus darcia pierza to wątpliwej urody gęś, ale w czasie odrastania piór możesz zawiązać szerszą kokardę. Marian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.02.2003 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2003 to do was przyjade w odwiedziny z moja kochana kotka:smile: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marian1 22.02.2003 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2003 do teski. Czyżbyś przestała lubić swoją 'Ukochaną kotkę". Kontakt wypieszczonej kotki z gęsią obronna może skończyć się paniczną rejteradą ssaka. Wypasiona gęś to zdecydowanie zawodnik zbyt ciężkiej kategori wagowej dla kotki. Gęś to nie pies - nie ma wrtażliwego nosa. Jeśli ktoś przyjmuje zakłądy to stawiam na pierzastą. Marian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 22.02.2003 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2003 Teska - ja wezmę swoje dwa kocury i gęś nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.02.2003 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2003 No proszę.Już się nad moją gesią pastwią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 23.02.2003 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2003 Coś Wam opowiem. Będąc na wczasach u mojego przyjaciela Wacka na Suwalszczyźnie podziwiałem jego trawnik schodzący do jeziora Wigry. Trawnik był duuuży i równo przycięty. Pewnego dnia gdy Wacek pracowicie kosił go, wpadłem na pomysł by kupił kozę, a Wacek na to: Już o tym myślałem, ale przyszłyby ze wsi i zjadły bo bezrobocie i bieda straszna.Tak przy okazji pozdrawiam wszystkich Suwalszczan. Fajni ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Osówka 23.02.2003 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2003 Kojarzy mi się powiedzonko "rozmawiała gęś z prosięciem", które można zmienić na "Pilnowała gęś z prosięciem". Są takie fajne małe ogrodowe świnki - wietnamskie, czy koreańskie. Tak czyste i inteligentne, że hodowane w domach....To co - może gęś i świnka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.02.2003 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2003 świnka mówisz? są miłe, inteligentne, wcale nie brudne,ale jednak....nie. Na razie ptactwo za mną chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 23.02.2003 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2003 gęsiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 23.02.2003 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2003 A ja chcę kanarka. Tylko ciekawe jak szyko by go koty dopadły??? Klatkę chyba pod sufitem bym zawiesiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 23.02.2003 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2003 a może koty pod sufitem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marian1 24.02.2003 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 Smok ma kota pod sufitem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 24.02.2003 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 Kot ma sufit pod Smokiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.02.2003 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 smok, gaski, kotki, pieski, swinki.....ot i budowlane zooo:smile: a moze by tak gwarka..madre ptaszysko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marian1 24.02.2003 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 Kot i Smok w jednym stali domku, Smok na górze, Kot na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 24.02.2003 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 Ha ha ha. Smiejcie się smiejcie. Ciekawe co będzie jak dostaniecie kota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marian1 24.02.2003 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 Nie wiem jak inni ale ja smoczego kota nie wiąłbym za wszstkie opale świata. Toż to musi być jakiś mutant przeokropny:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 24.02.2003 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 No właśnie, jak nie kanarek to gwarek ale luby nie chce żadnego ptaszyska w domu... Gwarki są extra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.02.2003 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 Gwarek jest OK...u znajomych jak wchodze i mowie: czesc felek...a on..czesc chuda..i skad to ptaszysko felkowate wie ze to ja .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.02.2003 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 a teraz uczy sie piosenek Garou:smile: plyta gra no...czesto..i nawet juz sie sporo nauczyl... Jak jeszcze nie wiedzialam ze on umie zaspiwewac siedze z kumpelka i raptem ni stad ni zowad cos spiewa...gapie sie...i dalej nic nie wiem...raptem kumpelka w ryk:smile: ze to felek sobie podspiewuje.. :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts