Jola_ 07.03.2003 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 Skunksiku, Twoje kwiaty i życzenia są jedyną miłą rzeczą jaka mnie dzisiaj spotkała. Bardzo dziękuję w swoim i wszystkich kobiet imieniu.http://www.ifb.pl/~qba/ikonki/mordki2/011.gifKwiaty są piękne i prosimy częściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 07.03.2003 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 Zaczelo sie od gesi ,a temat przerodzil sie w watek prawie o milosci:smile:Wiadomomo-wiosna! "Juz wiosna odroslai bzami tchnieKaziu,Kaziu zakochaj sie! " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.03.2003 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 a dzisiaj snieg u mnie padał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Osówka 07.03.2003 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 Ja jeszcze w sprawie gęsi. Otóż może Balbyna da się namówić na jakieś seksowne majteczki, które posłużyłyby jej za podręczną (podogonową )toaletę przenośną? Tylko jakie? Stringi odpadają, bo wszystko wypadnie. Może jakieś gustowne, różowe, barchanowe "reformy"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 10.03.2003 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Stringi rzeczywiście odpadają. No chyba, że chodzi o produkcję batoników marki "TWIX".Co do różowych reform - tak, jestemm za, ale: 1) MUSZĄ mieć koronkę nad kolankami,2) Kolor inny niż róż majtkowy zdecydowanie odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.03.2003 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Widzę że tak sobie gdybacie......a czy już ktoś zapytał o zdanie Balbinę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 10.03.2003 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Nic o Balbinie ... bez Ptysia VETO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika30 12.03.2003 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2003 Mój sąsiad ma trzy szare gąski i stadko ozdobnych małych kurek na czele z kogutkiem - zimą nie mogę spać od ok. 6 rano a wiosną i latem od 4.Zastanawiam się nad kupnem wiatrówki!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olinka 13.03.2003 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2003 witam, po długiej przerwie i widzę, że temat jest WAZKI bo już dwie strony dyskusji:smile:przepióreczki są malutkie i raczej (przepraszam) niejadalne, tzn. można by je jeść, (są tacy co jadają gołębie)ale ... Chociaż przepiórki sprowadzono dla celów mięsnych, to taka przepióreczka to waży ze 150g. Milutkie i jedyne czego można je nauczyć to spożywania posiłku w określonym miejscu. Kolor: beżowo-brązowo-buro-nakrapiane (komuś, dla kogo wróbel jest szary będą się wydawać bylejakie, ale MY przecież wiemy że wróble nie są szare tylko Wielokolorowe:smile: Przepióreczki są przepiękne, dość płochliwe i niosą maciupeńkie jajeczka w kropeczki.Żywi się je mieszanką zboża-kukurydza i inne (troszkę jak kury. Nie wydaje mi się że są w stanie oswoić się do tego stopnia, żeby łaziły za człowiekiem jak pies. Zalety: Malutkie kupki, pan przepiór jest b. ładny, niosą jajeczka po mniej-więcej 7 tygodniach. Wady: wymagają opieki bardziej niż GĘŚ.Ale gęś też wymaga opieki. Taki gąsiorek wychowany od małego wśród ludzi uważa ich za swoich i jest na prawdę fajny. Nie szczypie (choć gęsi są uparte) i żeby nie uciekł trzeba mu przyciąć lotki. Jajka gęsie są (kwestia gustu) okropne. Gęsi się ma głównie po to żeby je jeść. Gęś się sama sobą zajmie.Trzeba ją tylko rano wypuścić z klatki/kurnika, a wieczorem ona sobie sama wróci (czasem nie i wtedy trzeba ją znaleźć) Można czasowo z takiej gęsi oskubać puch, ale ja widziałam takie pokrwawione od skubania gęsi i było to ohydne. Nie wiem nic wiecej o gęsiach, bo te które znałam już biedaczki nie żyją (zostały spożyte).Z drobiu niespożytego znam jednynie 6-letnią żylastą kurę mojego dziadka, której pewnie dane będzie umrzeć ze starości:smile:Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olinka 13.03.2003 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2003 sorki za takie długie przynudzenie:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marian1 17.03.2003 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 Coś mi tu śmierdzi... Kwiaty od skunksa i nie zwiędnięte? Bardzo to podejrzane. Polecam obejrzenie jakiejkolwiek kreskówki, w ktorej występuje skunks - zawsze, ale to zawsze więdną tam kwiaty. Chyba ktos tu podszywa się pod skunksa - czyli skunks jest farbowany. Pozdrawiam. Demaskator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 17.03.2003 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 Marian, Ty się nie czepiaj Skunsahttp://www.ifb.pl/~qba/ikonki/mordki2/038.gif! Nooo, może i jest troszkę farbowany, ale kwiaty tylko od Niego dostajemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marian1 17.03.2003 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 Rzeczywiście Sku ma gest z tymi kwiatami. Ja nawet nie wiem jak się takie kwiatki wstawia (nie twierdzę, że gdybym wiedział to bym je przysyłał). Miło sie na nie patrzy - nawet jesli się nie jest ich adresatem. A tak swoją drogą, jak łatwo zbałamucić kobietę. Wystarczy bukiet kwiatów - wirtualnych przecież! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olinka 17.03.2003 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 Kiedy ja wcale nie faworyzuję gęsi!Myślałam, że Skunksy są tak kochane, że nie trzeba ich zachwalać na Forum:smile: A czy wiecie że niektóre ptaki (np. sowy i inne drapieżne) mogą chcieć takiego skunksa pożreć?Trzeba więc zawsze stać w Skunksa obronie. Na przykład trzeba go obronić przed Drapieżną Gęsią.Pozdrawiam, zwłaszcza Tych w paski:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 19.03.2003 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 Wszystkim tym którzy ewentualnie chca przyozdobić ogród jednym kogucikiem lub jedną kaczuszką ten dowcip dedykuję: Przychodzi facet do sklepu zoologicznego i pyta: - Sa papużki nierozłączki? - Są. - To proszę jedną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 19.03.2003 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 Pasiasty pięknie dziękuje - Olinko - na tak mile brzmiące i przmyślane argumenty, aż mi sie mordka krzywi w uśmiechu ... On 2003-03-17 12:28, Jola_ wrote: Marian, Ty się nie czepiaj Skunsahttp://www.ifb.pl/~qba/ikonki/mordki2/038.gif! Właśnie Jolu_ ... co Marian imputuje ? Marian, czemu nas zaczepiasz ? Przedni kawał - Wowka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marian1 19.03.2003 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 Mam to od urodzenia - tzn. taką zaczepną naturę. Zastanowiłem się i właściwie nie wiem kiedy zaczepiłem-być może to znieczulica, co rusz zaczepiam i może zanikł mi odruch wrażliwości. Znacie na to lekarstwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marian1 19.03.2003 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 Ja rozumiem,że wszyscy sąprzyjaciółmi Skunksa i nikt go nie zaczepia. Dysponuje on przecież wrodzoną bronią biologiczną (w czym ma przewagę nawet nad Saddamem, który musi sypnąć zielonymi, by taką broń zdobyć). Ciekaw jestem jedynie jak zachowają się członkowie sławetnego Klubu Przyjaciół Skunksa, gdy przeciwko niemu zwróci się USA po rozbrojeniu Saddama. Czy dzisiejśi wielbiciele Sku zawrą szeregi i udzielą Jemu czegoś więcej niż tylko moralnego wsparcia? Obawiam się, że wśród dzisiejszych apologetów Sku ujawnią się fałszywi pochlebcyi koniunkturaliści, skłonni przyłączyć się do tego co pasiaste. Sku dam Ci radę, chcesz mieć wiernych przyjaciół wzbogać swój arsenał o broń jądrową. Pamiętasz ZSRR - wszyscy go kochali bo miał glowice. Kasandr(a) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 19.03.2003 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 On 2003-03-19 12:39, marian1 wrote: Ja rozumiem,że wszyscy są przyjaciółmi Skunksa i nikt go nie zaczepia. Sku dam Ci radę, chcesz mieć wiernych przyjaciół wzbogać swój arsenał o broń jądrową. Pamiętasz ZSRR - wszyscy go kochali bo miał glowice. Kasandr(a) http://www.eng.bahcesehir.edu.tr/compe/html_picts/animated3/skunks.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.03.2003 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 ale oczka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts