Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Marcel - komentarze

Teska

Recommended Posts

• Odpowiedzi 136
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj ogo, gratulacyjki rozpoczęcia robót !!!

Dobrze mieć w rodzinie dziadków, wujków co to się znają na budowaniu :wink: . Człek jakoś tak bezpieczniej się czuje...

Domek milutki. Twoja wizja przyszłej elewacji bardzo mi się podoba. Ten kamień będzie super !

WC-cik niczego sobie. Ale drzwi z szybką czy bez ? 8) :lol: .

Gdybym miała taką śliczną magnolię to... ech !... oczu nie można oderwać od takiego cuda ! :o

Życzę powodzenia ! :D . Niech się mury pną do góry !!!

Pozdrowionka

ogo, też jestem po złożeniu wniosku, ale miałam już wizytę rzeczoznawcy. Teraz czekam na rozmowę z bankiem.

Opisz proszę jak sprawa kredytu wygląda u Was ?

P.S. Psinka piękna ! :D

Umowę kredytową podpisalismy już 31 marca, kompletowanie dokumentów trwało ok 1,5 tygodnia. Teraz tylko chcemy uruchomić kredyt, ponieważ wykonaliśmy już stan zero. Od podpisania umowy do uruchomienia kredytu minęło 30 dni dlatego bank PKO SA życzy sobie ponownych zaświadczeń o ztrudnieniu. Dodatkowo musieliśmy przedstawić w banku kosztorys powykonawczy (podpisany przez naszego KB) odpis księgi wieczystej z hipoteką na rzecz banku i ubezpieczenie z cesją na bank :evil:

Teraz czekamy na pana kontrolera z banku i I transzę.

Nasz jest baaardzo podobny :

http://www.domnahoryzoncie.com/pl/index.php?s=23&a=31&sid=2&projekt=16

tyle ze mamy bardziej wykozystane poddasza :)

Czyżby pracownie ze soba współpracowały ?? :wink: , bo domki od frontu wizualnie się nie różnią

pozdrawiam i miejscie dużo radosci z budowania !!

/Huhrak

ogo, niby ludzie bez pracy, a murarzy nie uświadczysz. Nikt nie chce tutaj pracować. Wszyscy za granicą chcą dorobić. A my inwestorzy szukamy, szukamy i jak już znajdziemy kogoś do pracy, to chcielibyśmy aby to był najlepszy z najlepszych :wink: .

Dobrze, że udało Ci się chociaż tego jednego murarza zatrudnić. Zawsze to fachowa pomoc :D . Nie ważne jak wygląda, ważne żeby dobrze pracował :wink:

Twoje dotychczasowe wydatki są chyba O.K. Ja jeszcze szczegółowo nie liczyłam, ale już przekroczyłam kwotę , którą podajesz :oops: 8) :wink:

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...