Funia 12.05.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Wielkie dzieki Funia!!! Jak patrzę na zdjęcia to dalej nie wierzę, że to już nasze... Powiem jutro ojcu, że ci sie podobały. To całkowicie i tylko nasza rodzinna robota!!! a naprawdę wyglądają porzadnie i profesjonalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 12.05.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Funia, jako doświadczony budowlaniec zajrzyj do nas czasem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 12.05.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Witaj ogo, gratulacyjki rozpoczęcia robót !!! Dobrze mieć w rodzinie dziadków, wujków co to się znają na budowaniu . Człek jakoś tak bezpieczniej się czuje... Domek milutki. Twoja wizja przyszłej elewacji bardzo mi się podoba. Ten kamień będzie super ! WC-cik niczego sobie. Ale drzwi z szybką czy bez ? . Gdybym miała taką śliczną magnolię to... ech !... oczu nie można oderwać od takiego cuda ! Życzę powodzenia ! . Niech się mury pną do góry !!! Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 19.05.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 ogo, też jestem po złożeniu wniosku, ale miałam już wizytę rzeczoznawcy. Teraz czekam na rozmowę z bankiem. Opisz proszę jak sprawa kredytu wygląda u Was ? P.S. Psinka piękna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 21.05.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 ogo, też jestem po złożeniu wniosku, ale miałam już wizytę rzeczoznawcy. Teraz czekam na rozmowę z bankiem. Opisz proszę jak sprawa kredytu wygląda u Was ? P.S. Psinka piękna ! Umowę kredytową podpisalismy już 31 marca, kompletowanie dokumentów trwało ok 1,5 tygodnia. Teraz tylko chcemy uruchomić kredyt, ponieważ wykonaliśmy już stan zero. Od podpisania umowy do uruchomienia kredytu minęło 30 dni dlatego bank PKO SA życzy sobie ponownych zaświadczeń o ztrudnieniu. Dodatkowo musieliśmy przedstawić w banku kosztorys powykonawczy (podpisany przez naszego KB) odpis księgi wieczystej z hipoteką na rzecz banku i ubezpieczenie z cesją na bank Teraz czekamy na pana kontrolera z banku i I transzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 21.05.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 W hurtowni budowlanej, z której bierzemy materiały, byli tak mili,że w poniedziałek jedziemy do nich po siporex, a rozliczymy sie po otrzymaniu I transzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 21.05.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 ogo, no to jesteście już "bardziej zaawansowani" w sprawie kredytu. Macie fajnie ! . Ja jeszcze czekam i ... walczę . A układ z siporexem - super ! Można budować dalej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 21.05.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 ogo, no to jesteście już "bardziej zaawansowani" w sprawie kredytu. Macie fajnie ! . Ja jeszcze czekam i ... walczę . A układ z siporexem - super ! Można budować dalej ! Zaraz zajrzę do Waszego dziennika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 26.05.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 GRATULACJE OTRZYMANIA 1 TRANSZY KREDYTU !!! Robota Wam prężnie idzie to i pieniążki są ! Super ! Jak tak dalej pójdzie to zaraz będzie Wam potrzebna transza nr 2 Trzymam kciuki ! Powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 26.05.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Adriano , dziekuję!Miałam cichą nadzieję, że zajrzysz do naszego dziennika. Czekanie na telefon z banku jest okrutne!Ale życzę cierpliwości. której mi bardzo brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 26.05.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 ogo, zaglądam do Ciebie i stale śledzę to co się u Was dzieje. Miło patrzeć jak inni z pomocą najbliższych tak świetnie sobie radzą I transza jest juz w naszych rękach!!! Teraz tylko niech pogoda dopisuje, a domek będzie rósł ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 27.05.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Dzisiaj pogoda sie skiepściła!!! Nastroje też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 28.05.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Brawo! Widzimy że nie marnujecie czasu i ostro wzięliście się do pracy Będziemy tu często zaglądać i śledzić wasze postępy na budowie. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Huhrak 02.06.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Z obrazka wnioskował bym ze Twoj projekt nazywa sie Brzoza z pracowni Horyzont , jeśli tak to jest mi miło bo też taki budujemy. Jeśli chcesz powymieniac spostrzeżenia prosze na prv bo niestety nie za czesto bywam na forum.namiar na mnie [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 05.06.2006 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Nasz projekt to Marcel z Pracowni Dom dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Huhrak 05.06.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Nasz jest baaardzo podobny : http://www.domnahoryzoncie.com/pl/index.php?s=23&a=31&sid=2&projekt=16 tyle ze mamy bardziej wykozystane poddasza Czyżby pracownie ze soba współpracowały ?? , bo domki od frontu wizualnie się nie różnią pozdrawiam i miejscie dużo radosci z budowania !! /Huhrak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 05.06.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 ogo, niby ludzie bez pracy, a murarzy nie uświadczysz. Nikt nie chce tutaj pracować. Wszyscy za granicą chcą dorobić. A my inwestorzy szukamy, szukamy i jak już znajdziemy kogoś do pracy, to chcielibyśmy aby to był najlepszy z najlepszych . Dobrze, że udało Ci się chociaż tego jednego murarza zatrudnić. Zawsze to fachowa pomoc . Nie ważne jak wygląda, ważne żeby dobrze pracował Twoje dotychczasowe wydatki są chyba O.K. Ja jeszcze szczegółowo nie liczyłam, ale już przekroczyłam kwotę , którą podajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 07.06.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 ogo, widzę znaczne postępy . Domek rośnie jak na drożdżach ! . Gratulki ! Jak tam sprawuje się Wasz murarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 24.06.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 ogo ogladałem własnie zdjecia i zastanawiam się czy po budowaniu ścianek fundamentowych i przed ich zasypaniem i ubiciem stopą majstry wybrali całą tę ziemię z trawą jaka jest na zdjęciach do poziomu ław. Zastanawiam się bo tego nie widać na fotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 02.07.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 ogo mam pytanie na jakiej wysokości są umieszczone belki od stropu drewanianego. A na jakiej wysokości chcecie zrobić sufity? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts