ogo 06.08.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 frosh, śliczne motto : "Nie pozwól, aby twoje marzenia zarosły chwastami." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 06.08.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 ... ogo, bardzo mi przykro ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 11.08.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Bardzo fajnie pasuje ten jasny komin do ciemnego dachu. Ja nie mam takiego wyczucia kolorów, boję się kontrastów. Ale miło u kogoś zobaczyć. Drzwi też mi się podobają, bo będziemy mieli bardzo podobne, w złotym dębie. Tylko dlaczego moje mają kosztować 1600 zł? A myślałam, że to dobra cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 11.08.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Siłaczko, dziękuję za miłe słowo. Przyjemnie jest poczytać takie komentarze.A czy twoje drzwi też są z DOOR-POL-u? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 12.08.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Nasze drzwi są z KMT - produkowane w Kobylnicy koło Słupska. U nas są do kupienia w każdym sklepie oferującym drzwi. Tyle, że ceny są różne. Dlatego wydawało nam się, że już znaleźliśmy tę najlepszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.08.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 ale lecicie do przodu sliczna szafeczka Joanno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 12.08.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Też mi się baaardzo podoba.Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 12.08.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Nasze drzwi są z KMT - produkowane w Kobylnicy koło Słupska. U nas są do kupienia w każdym sklepie oferującym drzwi. Tyle, że ceny są różne. Dlatego wydawało nam się, że już znaleźliśmy tę najlepszą. Siłaczko, drzwi KMT są droższe od DOOR-POL-u, ja rownież jako pierwsze wybrałam KMTi kosztował dokladnie 1600zl. Pan, ktory montował nasze drzwi wyrażał bardzo dobrą opinię o KMT, podobno w komplecie mają wszystkie mocowania itd. Także wybór słuszny i cena dobra.. Mi zależało na czasie, a na KMT musiałabym dłużej czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 12.08.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Także wybór słuszny i cena dobra.. Dziękuję za dobre słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 13.08.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Przeczytałam, zobaczyłam i gratuluję... To wspaniałe uczucie patrzeć jak rośnie własny domek... Powodzenia i trzymam kciuki... Przykro mi tylko z powodu psa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 17.08.2006 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 hej A ten komin to jeszcze będzie obrabiany blachą czy jak bo narazie to chyba będzie się lało bez tej obróbki blacharskiej a dachówka już ułożona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 17.08.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 hej A ten komin to jeszcze będzie obrabiany blachą czy jak bo narazie to chyba będzie się lało bez tej obróbki blacharskiej a dachówka już ułożona. Gratuluje spostrzegawczości. Będzie, będzie i to już jutro. Pan szef od dachu w sobotę ślubował i musieliśmy być dla niego wyrozumiali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.08.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 no pieknie...... mysl pozytywnie,a wszystko ci sie uda trzymam kciuki,zebyscie ze wszystkim zdazyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 24.08.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Dziekuję frosch! Tynki zaczniemy nie wcześniej niż 4 września, właśnie rozmawiałam z panem od tynków. A my jesteśmy gotowi już!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagat 15.09.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 ogo jak pięknie u ciebe.... , łazienka już mi sie podoba, a drzwi wejściowe z tynkami są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 15.09.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 ogo - slicznie! Jestes straszna szczesciara, ze tak szybko wszystko u Ciebie sie posowa do przodu. Pisz jak najwiecej w swoim dzienniku i wklejaj zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 16.09.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 ale lecicie do przodu sliczna szafeczka Joanno Do szafeczki dokupiłam słupek. http://www.cersanit.com.pl/cms_foto_mini/115/iryda_slupek_small.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 16.09.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 ogo jak pięknie u ciebe.... , łazienka już mi sie podoba, a drzwi wejściowe z tynkami są super Szkoda tylko, że nie ma w niej okna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 16.09.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 ogo - slicznie! Jestes straszna szczesciara, ze tak szybko wszystko u Ciebie sie posowa do przodu. Pisz jak najwiecej w swoim dzienniku i wklejaj zdjecia. Na budowie jestem codziennie, chyba sie uzależniłam. Az się martwię co będzie jak skończymy budowanie. Może ktoś chce żeby mu pomóc w budowaniu? Dziękuję maqpie,że do nas zajrzałoś!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 29.09.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Ogo tempo macie szalone. Dopiero co zaczynalas, a juz bedziesz miec pomiar mebli kuchennych Kibicuje Ci abys do swiat zdazyla, tylko w tym zawrotnym tempie niezaniedbuj dziennika, bo sledze go na biezaco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts